- 13 Ağustos 2024
- 3.113
- 10.984
- 128
Çok yoruldum artık ya isyan etmek de istemiyorum ama tüm zorluklar beni bulmuş dayanamıyorum artık
Erken baktırdın baloncuk benim normal yolla olduğu halde ilk testte anlamadım 2.gündü 4.günde anladım8.gün
Daha öncekileri 7.günde pozitif görmüştüm
sen yinede gününde tekrar yaptırİğne yaptırmaya gitmişken kan vereyim varsa çıkar ddm negatif çıktı
Çok yoruldum artık ya isyan etmek de istemiyorum ama tüm zorluklar beni bulmuş dayanamıyorum artık
Canııımm o kadar iyi anlıyorum ki seni.Harcadığımız paraya mı yanayım vurulduğum iğnelere mi canımın yanması morarmalara mıAllah kimseye yaşatmasın
İlahiyat okuyorum canım Aminn inşallahHangi bölüm okuyosun gönül , geçersin inşallah tez zamanda
Canım yaaYaa ben bilmiyodum rastgele yemekler söyledimnohutta ısıtılmadıkca bisey olmaz bence
Gönül çok boşladın burayı eksikligin hissediliyo
Gönül kuşum hoş geldin az önce içimden geçtin valla dedim bi temizliğe başlim yazim bakim gönül denk gelir mi diyodum baktım gelmişsinEve geldim her yer her yerde
Biraz halsizim ama hızlıca evi temizlemem lazım buraya motive olmaya geldimm
Allah yardımcın olsun şimdiden canımUzun bir ayrılık değilde bir süre giremem buraya eşim geldi köy evine gideriz bahçe ve malum bayram öncesi evin temizlenmesi gerekiyor
Yaa kalp kalbe karşı demekkiGönül kuşum hoş geldin az önce içimden geçtin valla dedim bi temizliğe başlim yazim bakim gönül denk gelir mi diyodum baktım gelmişsin
Bugün dışarıdaydık. Yemek yedik çocuklarla. Hızlıca bi iş yapmam lazım.
Gönülcüm oruçmuşsun kuzum bırak sen işi istersen mutfağını topla o yeter sanaAkşam ezanına kadar bi şeyler yapayım dedim ama enerjim hiç yok gibi şimdiBonus sen yazınca bi gayret etsem mi dedimmm
Sen başladın mıııı
Yaaa haha yine bu mükkk videolarGönülle biz de geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?