Ya ne güzel gerçekten Allah razı olsun inşallah size çok iyi gelecekŞimdi evi komple bi süpürüp silip bavul hazırlayacam memlekete gidecem
Allah eşimden binkere razı olsun benim üzülmeme dayanamadı ailemin yanına gönderiyor kafam dağılsın diye
En doğrusu bir çok konuda öyle olmak lazımZaten tedavi olduğumu anne babam dışında kimse bilmiyor bilmesini de istemiyorum.. böyle daha iyi ne yaşarsak içimizde yaşıyoruz eşimle
İnşallah çok teşekkürlerYa ne güzel gerçekten Allah razı olsun inşallah size çok iyi gelecek
Nereye gidiyosun ablaHazırlandımbirazdan çıkıcam eşim bırakacak akşamda gelip alacak
bereketli verimli huzurlu bir gün geçirmemiz umuduyla ben kaçar
Yeni değilim aslında ama uzun bir süre yoktumİnşallah çok teşekkürler
Sizi burada yeni gördüm, eski mesajları kaçırmış olabilirim bir haftadır doğru düzgün tlfna bakmiyorum..
çok iyi düşünmüş sana çok iyi gelir , anne baba yanında olmak bide bayram kafan dağılırŞimdi evi komple bi süpürüp silip bavul hazırlayacam memlekete gidecem
Allah eşimden binkere razı olsun benim üzülmeme dayanamadı ailemin yanına gönderiyor kafam dağılsın diye
Hoş buldumgünaydın nane hoş geldin nasılsın
GezmeyeNereye gidiyosun ablaboya işiniz bitti mi
Hoşgeldin o zamanYeni değilim aslında ama uzun bir süre yoktum
Aynen ablaçok iyi düşünmüş sana çok iyi gelir , anne baba yanında olmak bide bayram kafan dağılır
İyi yapysn canmGezmeyeyoooo bitmedi acelesi yok mantığı ile rahat rahat takılıyoruz
CanımAynen ablasevdiklerimi görmek bile iyi gelecek inşallah
Bende sana sarılıyorum canmCanımkocaman sarılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?