ben 74 lüyüm ben napıyımBen 88 liyimyaşımı söylemeyi sevmiyorum
bugün benimde pazarım var iş çıkışı eve çıkmadan alış verişimi yapıyorum , zaten evim pazar sokağında bahçe kapısından çıktımmı pazarın içiÇocuklar yemek yiyip okula gittiler. Sofrayı toplayıp pazara gidicem
Herkes beni 40 sanıyor veya 40 görmek istiyor ne yaparak bu hissiyatı verdim size merak ettim
Sağol canım Allah razı olsunmavibaloncuk canım sana yazdım mı hatırlamıyorum okudum ama vardır Allahın bi bildigi senin icin en güzelini hazırlamıştır elbet
Abov kız sen. O kadar büyükmüudünBen 88 liyimyaşımı söylemeyi sevmiyorum
Sero ya tepkilerini yicemmAbov kız sen. O kadar büyükmüudün
Çok kırgınlık soğuma olmaya başladı benden yana bilmiyorum inşallah geçici bir süreçtir dediğin gibi canımDoğumdan sonra bi süre öyle oluyo feraceli özellikle eşle tartışmalar çok oluyo ama sonra düzeliyo. Annen gelmiş tadını cıkar keyfine bak
Benimki cok farklıHeySero biliyo
Valla ordan çıkıp birazda fitness yapmıstım ondan olabilirbenim gittigim reformer pilates degil bide o rahatlatıcı bu biraz yorucu
Sen bensin gönül küsemem surat asamam kalp kıramam
Ay bende ne yalan söyleyim daha büyük düşünmüstüm sizi
Ben kaçım sweet
Kuzum hamileyken eşlerden beklentimiz çok oluyor doğum sonrası için. Ama beklediğimiz gibi olmayınca haliyle kendimizi kötü hissediyoruz. Geçici bi süreç. Bu süreçte çok kafana takmamaya çalış ve bence konuş. 1 kere söyleyince anlamıyorlar çünkü.Çok kırgınlık soğuma olmaya başladı benden yana bilmiyorum inşallah geçici bir süreçtir dediğin gibi canım
Oo seneye 1.sinif annesisin hayırlı olsunSelam yavru ceylanlar
Ula şuraya gelemiyorum ya, çok üzülüyorum yaa
Bugun de oğluşun mezuniyeti vardı.
O telaşe de bitti çok şükür.
Çok güzeldi
Anaokulundan mezun oldu bu arada, bilmeyen varsa
Sonrasında da yatışş.
Çocuklara yedir içir mutfak topla.
Çamaşır at, kurut.
Böyle geçti, akşam oldu bile.
Sen ne kadar eğlenmişsin ben yokkenKız hayır bonus 40 yaşında o yüzden senin yaşını az buldu yani sjsj yaşlanınca öyle hissediliyormuş ahahahah
Yok abba estağfurullahSen ne kadar eğlenmişsin ben yokken
Eylülde 30 daha olmadım30 muydu
Ayy teşekkür ederim 2 yaş kücük hatırladın hep öyle kücük kalkmak dilegiyleBen 27 diye hatırlıyorum
Hahahah sen manyaksın yaHarika bi kocası var ya bu beğenmiyo manyak
Test yaptırmıstı negatif cıkmıs
Beklentiye cok giriyosun limonsuzun dedigi gibi ilk başlarda oda insanı cok yıpratıyo ve soğutuyo. Tabi daha sonra alışıyosun bu duruma bu kadar sık kavgada olmuyoÇok kırgınlık soğuma olmaya başladı benden yana bilmiyorum inşallah geçici bir süreçtir dediğin gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?