bende iyiyim canım sağolasın, çalışıyorum aynı devamÇok şükür abla iyiyim sen nasılsın
Evet büyüdü abla 10 aylık oldu bu ara yoruyor cimcime ayaklandı iyice
bende sütü taşırırım genelde ve kendi kendime kızarım niye başında durmuyosun , bir sürü iş çıktı diyeGeçen sefer tencere küçük gelmişti reçel taşmıştı akıllanmayıp yine aynı tencereye koydum daha çok taşırdım.
Kafama takılan şeyler bazen mal gibi yapıyor son anda aklıma geldi başka tencereye aktarmak.
Bir ağlama tuttu onu karıştırırken hem yaptım hem sildim temizledim hem ağladım. Reçele ağlıyorum sandı ev halkı.
Çok şükür bu günümüze. Endişe ettiğim çaresiz aciz hissettiğim her şeyden Allahım sana sığınıyorum
Güldüm abla ya çok yaşadometes doğradım yemeğe koyacağıma sütlacın içine döktüm gülermisin ağlarmısın
Babaannemde bir keresinde bal katilasmis kavanozu kaynatyor su bitmis bal taşmış banaannm tv bakıyor biryerden koku geliyor diyorum komşu saf Figen yakmıştır yemeği diyorbende sütü taşırırım genelde ve kendi kendime kızarım niye başında durmuyosun , bir sürü iş çıktı diye
reçel taşırmışlığımda var ocak çok kötü oluyo hemen silmek gerekiyo yoksa kuruyo daha zor
insan hem emeğine acıyo hem masrafına her şey pahalı zaten bide zahmetli kolay olmuyo
bi keresinde ben naptım anlatıyımda biraz gülünramazandı yemek yapıyorum bi taraftanda sütlaç pişiyo
dometes doğradım yemeğe koyacağıma sütlacın içine döktüm gülermisin ağlarmısın
buda güzelmiş bide komşunun günahınıda almışBabaannemde bir keresinde bal katilasmis kavanozu kaynatyor su bitmis bal taşmış banaannm tv bakıyor biryerden koku geliyor diyorum komşu saf Figen yakmıştır yemeği diyorbir baktık heryer bal
İnsanın adı çıkacağına dimi herkes komşudan bilirdibuda güzelmiş bide komşunun günahınıda almış
En sevmediğim iş mutfak dolabı. Kolay gelsin bir çırpıda bitsinKapakları silicektim ama içlerini de siliyorum kirlenmiş
Sağol seroEn sevmediğim iş mutfak dolabı. Kolay gelsin bir çırpıda bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?