Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hamur mayaladım kahvaltıya.
Çoluk çocuk uyanana kadar mutfak dolaplarını silmeye niyet ettim belim ağrıyor inş bitirebilirim.

Dün pazar market çok yordu. Çok kalabalık çünkü her yer.

Gelince yemek hazırladım kaldırdım
Aldıklarımı yerleştirdim sebzeliği sildim.
Mutfağı topladım oturup çay içtim
5 kilo bezelye ayıkladım.
5 kilo çilek temizledim geceden reçel pişirdim.

Geçen sefer tencere küçük gelmişti reçel taşmıştı akıllanmayıp yine aynı tencereye koydum daha çok taşırdım.
Kafama takılan şeyler bazen mal gibi yapıyor son anda aklıma geldi başka tencereye aktarmak.

Bir ağlama tuttu onu karıştırırken hem yaptım hem sildim temizledim hem ağladım. Reçele ağlıyorum sandı ev halkı.

Çok şükür bu günümüze. Endişe ettiğim çaresiz aciz hissettiğim her şeyden Allahım sana sığınıyorum

bende sütü taşırırım genelde ve kendi kendime kızarım niye başında durmuyosun , bir sürü iş çıktı diye
reçel taşırmışlığımda var ocak çok kötü oluyo hemen silmek gerekiyo yoksa kuruyo daha zor
insan hem emeğine acıyo hem masrafına her şey pahalı zaten bide zahmetli kolay olmuyo
bi keresinde ben naptım anlatıyımda biraz gülün ramazandı yemek yapıyorum bi taraftanda sütlaç pişiyo
dometes doğradım yemeğe koyacağıma sütlacın içine döktüm gülermisin ağlarmısın

Babaannemde bir keresinde bal katilasmis kavanozu kaynatyor su bitmis bal taşmış banaannm tv bakıyor biryerden koku geliyor diyorum komşu saf Figen yakmıştır yemeği diyor bir baktık heryer bal

Babaannemde bir keresinde bal katilasmis kavanozu kaynatyor su bitmis bal taşmış banaannm tv bakıyor biryerden koku geliyor diyorum komşu saf Figen yakmıştır yemeği diyor bir baktık heryer bal
buda güzelmiş bide komşunun günahınıda almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…