- 1 Aralık 2021
- 14.482
- 51.748
- 548
- 34
Buhar makinesiyle geçicem canım.Bikaç tane pire gördüm .Dışarıdaki hayvanlardan geldi.Koltukla çok uğraştın madem limonsuzum
Silerken yorulma diye yazıyorum
Sıkı sıkı süpür bu detay önemli
Sıcak suya bulaşık deterjanı koy, havluya tencere kapağını sar kolay silersin mis gibi oluyor
Doğum günleri kutlu olsun hep mutlu ve sağlıklı olsunlar inşAllah canımGünaydın dın dın dın
Bugun ikizlerimin doğum günü
Kızlarım 11 yaşında
11! Ergenus annesi oluyorum yavaştan
Haydi hayırlısı.
Hazırlıklar başlasın, beklenti yüksek, akşama partiliyoruz aile arasında olacak.
Kullanmadıklarını havalı hurçlara çektirip koysana canım. Yerden tasarruf edersin.Ne güzel temiz temiz oturursunuz hayırlı olsun inşallah benim yeni evde yer sıkıntım olacak döşek yorgan ozelike yün olanlar yani bilmiyorum ne yapsam
Yok canım hissetmedim. Hatta şu an senden duyuyorumLimonsuzzcay depremi hissettiniz mi gece geçmiş olsun hissedenlere
NoldiiiVaaaay anasııınıııı
Oooo iyiiTabi kızım yerlisiyiz biz sjskk
Acaba fırında mi bir sorun var belki daha çok ısıya maruz kalıyordur tek taraflı dediğin için arada çevirerek pişirin ben şahsen yağlayıp hafif unluyorum sıcaklığı gidince çıkarıyorm övülen bir markanın kinide ve normal bir marketten aldgmda iki kalibida o şekil yapıyorumYa kek kalıbımın bi tarafı yapışıyor parçalanıp çıkıyor neden olabilir. Baya övülüyordu aldım yağlamadan bile tak diye çıkardı çok iyiydi.. Son zamanlarda tek taraflı yapışıyor
Aaa fırının sol arka tarafı fırın yemeği yaparken orayı yakıyor biraz. Onla mı alakalı acaba. Ama bu kalıp ortalı duruyor fırının içinde bilemedim. Önceden çok çok iyi anında çıkardı. Şimdi tek taraflı evet çıkmıyor. Bide çevirerek deneyimAcaba fırında mi bir sorun var belki daha çok ısıya maruz kalıyordur tek taraflı dediğin için arada çevirerek pişirin ben şahsen yağlayıp hafif unluyorum sıcaklığı gidince çıkarıyorm övülen bir markanın kinide ve normal bir marketten aldgmda iki kalibida o şekil yapıyorum
Sende mi taşındın naneBugün büyüklerin sınavları bitiyor
Akşam büyük ihtimalle diğer eve geçeriz
Misafirlerim oraya gelsin
Buranın temizliği bayram sonrasına kalacak toplar çıkarım
Tabi kız 5 parmağın 5i bir miOooo iyiiya tabi ki herkesin kişiliği farklı genel olarak kaynanaları mesela kötülüyoruz iyisi de var tabi içlerinde onun gibi
Fırındandır. Bende de öyle oluyordu rezistansı değiştirdik düzeldiYa kek kalıbımın bi tarafı yapışıyor parçalanıp çıkıyor neden olabilir. Baya övülüyordu aldım yağlamadan bile tak diye çıkardı çok iyiydi.. Son zamanlarda tek taraflı yapışıyor
Yok canımSende mi taşındın nane
Herkes biraktgim gibi formunda :)Yatakları topladım
Makineye çamaşır attım çalıştırdım
Yürüyüşe, ordan da markete gittim
Çamaşırları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
Buhar makinesiyle 2 büyük koltuğu/koltuk başlarını/ 2 bazanın başlarını/ kapı ve duvardaki lekeli yerleri/ sandalye başlarını sildim
Ben bingonun kini aldım.Bingonun temizlik mendili çıkmış aldım. Deneyeyim bakayım nasıl acaba. Sleepy ninkini sanki çok beğenmedim diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?