Düzenli Evimiz & Hayatımız

Buhar makinesiyle geçicem canım.Bikaç tane pire gördüm .Dışarıdaki hayvanlardan geldi.
Doğum günleri kutlu olsun hep mutlu ve sağlıklı olsunlar inşAllah canım
Ne güzel temiz temiz oturursunuz hayırlı olsun inşallah benim yeni evde yer sıkıntım olacak döşek yorgan ozelike yün olanlar yani bilmiyorum ne yapsam
Kullanmadıklarını havalı hurçlara çektirip koysana canım. Yerden tasarruf edersin.
Limonsuzzcay depremi hissettiniz mi gece geçmiş olsun hissedenlere
Yok canım hissetmedim. Hatta şu an senden duyuyorum

Acaba fırında mi bir sorun var belki daha çok ısıya maruz kalıyordur tek taraflı dediğin için arada çevirerek pişirin ben şahsen yağlayıp hafif unluyorum sıcaklığı gidince çıkarıyorm övülen bir markanın kinide ve normal bir marketten aldgmda iki kalibida o şekil yapıyorum

Aaa fırının sol arka tarafı fırın yemeği yaparken orayı yakıyor biraz. Onla mı alakalı acaba. Ama bu kalıp ortalı duruyor fırının içinde bilemedim. Önceden çok çok iyi anında çıkardı. Şimdi tek taraflı evet çıkmıyor. Bide çevirerek deneyim

Oooo iyii ya tabi ki herkesin kişiliği farklı genel olarak kaynanaları mesela kötülüyoruz iyisi de var tabi içlerinde onun gibi
Tabi kız 5 parmağın 5i bir mi
Fırındandır. Bende de öyle oluyordu rezistansı değiştirdik düzeldi

Yatakları topladım
Makineye çamaşır attım çalıştırdım
Yürüyüşe, ordan da markete gittim
Çamaşırları astım
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım
Buhar makinesiyle 2 büyük koltuğu/koltuk başlarını/ 2 bazanın başlarını/ kapı ve duvardaki lekeli yerleri/ sandalye başlarını sildim

Herkes biraktgim gibi formunda :)

hava daha da ısınıyor.
öğlen bahçeye indim.
umutla dolaştım..
eşimle markete gittik sonra.
eve geldik iki buçukta öğlen yemeği yedik.
kaynanamgil kahve içmeye geldi.
onlar gitti umuta ara öğün yedirdim. Mama sandalyesinde.
Oda saat 5 te uyudu.
Yerleri mopla sildim.
Çöpleri attım.
bulaşık makinesini çalıştırdım.
kendime kahve aldım
Benim molam şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…