Aynı fikirdeyim kalite alarak hiç düzeltme yapmadılar. İyi, kötü yerli ürün kullanmaya devam ediyorum. boykot olanı asla almayı düşünmüyorumKızlar bana boykot olmayan çamaşır deterjanı önerir misiniz?
Leke çıkarıcılığı, beyazlatması baya iyi olsun mümkünse?
Bazı yerli ürünlerin kalitesizliğinden o kadar bunaldım ki. Boykot ürün almıyoruz diye bizi bu kalitesizliğe, özensizliğe mahkum ettiler. Paramızla rezil oluyoruz bazı şeylerde.
Var mı gerçekten bu deterjan iyi diyen?
Kızlar bana boykot olmayan çamaşır deterjanı önerir misiniz?
Leke çıkarıcılığı, beyazlatması baya iyi olsun mümkünse?
Bazı yerli ürünlerin kalitesizliğinden o kadar bunaldım ki. Boykot ürün almıyoruz diye bizi bu kalitesizliğe, özensizliğe mahkum ettiler. Paramızla rezil oluyoruz bazı şeylerde.
Var mı gerçekten bu deterjan iyi diyen?
Aynı fikirdeyim kalite alarak hiç düzeltme yapmadılar. İyi, kötü yerli ürün kullanmaya devam ediyorum. boykot olanı asla almayı düşünmüyorum
Bingo denedin mi sıvı olanı? Bizim genelde kıyafetler renkli beyaz daha az. Ben şimdilik memnunum
Peros denedimBen aqua bor ve çamaşır sodası kullanıyorım aşırı çamaşır yıkıyorum uygun oluyor.
Çoraplar da temizleniyor. Çok ağır leke olursa beyazlarda falan onlara leke çıkarıcı ürünler lazım.
Bingonun beyaz sabun kokulu tozunu aldım oda güzel
Peros denedim
Renax
Doa
Denedim hepsini
İstediğim beyazlık, leke sökücülük yok
Ben yıllardır Persil kullanırdım.
Elbette ben de boykota yönelmicem ama bu kalitesizlikte de kendi çamaşırıma makineme zarar veriyorum belki de.
Bingo deneyeyim bir de.
Çamaşır sodası da aklımda.
Çocuklar birşey döküyor, çamur, çorap lekeleri en zorlayıcılar.
Bingo alıyım bir de
Aqua bor duymadım bakıyım
Ben de çok çamaşır yıkıyorum sürekli yıkıyorum lekeler kurumaya fırsat bulmuyor zaten, yine de çıkmayınca kızıyorum haliyle
Teşekkürler kızlar, bakıcam.
Sero beyazlarda çıkmayan leke olursa toz leke çıkarıcıyı mutlaka dene.Deterjan konusunda bende çok muzdaribim. Çıkmayan kıyafetleri artık bağa götürüyorum, genelde kızımda oluyor zaten leke
Elite home mu hangisini kullanıyorsunSero beyazlarda çıkmayan leke olursa toz leke çıkarıcıyı mutlaka dene.
Krem renginde falan pek olmuyo biraz beklese ağartıyor çok kuvvetli
Watsonlarda gördüm ben ama rosmanlarda da varmış.Elite home mu hangisini kullanıyorsun
Bu toz muWatsonlarda gördüm ben ama rosmanlarda da varmış.
Bunun bi de fırçalısı var
Ya elit home eskiden kullanıyordum 2 sene önce falan çok iyiydi. Şimdi yok yani işe yaramıyor. İnstagramda paylaşıyorlar başka başka leke çıkarıcılar çıkarıyor yani bariz gözüküyor. Biz alıyoruz yokElite home mu hangisini kullanıyorsun
Dondurma lekesini çıkarır mı bu sence bonus. Valla çocuğa dondurma vermeye korkuyorum asla çıkmıyor ya ne denediysem olmadıWatsonlarda gördüm ben ama rosmanlarda da varmış.
Bunun bi de fırçalısı var
Beyazdan her şeyi çıkarıyor swet krem rengi ketende denedim az bekledi keteni beyazlattıDondurma lekesini çıkarır mı bu sence bonus. Valla çocuğa dondurma vermeye korkuyorum asla çıkmıyor ya ne denediysem olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?