• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bitirdim bütün işlerimi.
Adam da geldi, konuşacaz noldu derdin nedir, böyle durmayalım vs konuştu ama ben istemedim. İçimden gelmedi...........
Kapıyı falan kitledi, konuşmadan çıkmayalım diye🫣😄
Oğluş gidip geldi odaya, türlü istek ve ihtiyaçlarla ben de aradan sıyrıldım. Konuşasım yok
Derdim de yok.
Dolunay var mı deseydim 🫣😄
Yemek de yapmıyorum, o yapıyor 🫣
Böyle birşey neden yapıyorum hiçbir fikrim yok.
Nazar mı olduk ya sahiden, dün bir yere gittik bayramlaşmaya, epeydir görmemiştik,biraz şüpheleniyorum ordan.... Günahlarını almıyım severler bizi ama fazla severler sanki işte bi nazar durumu olabilir.
Ya da dolunay.
Benle alakası yooohk 😄

Ayy ben bi düzelemedim çok halsizim kolum kalkmıyor
Dolunaydan mı acep
Mide bulantısı geçti ama karın ağrım var sanki adet olacak mışım gibi ama değil de daha var baya
yarına da misafirlerim var yabancı değiller gerçi ailem gelecek ama yinede
Bugünden şöyle biraz çeki düzen vereyim diyorum ama bi iş yapıyorum hemen oturuyorum
Biraz gaz almaya geldimm

Bayram güzel geçti bizim.
Sebepsiz bir sinirdi sabah enteresan ama...
Az önce yine birbirimize girdik, ben söyledim o söyledi 😵‍💫😵‍💫
Dava açsam yeridir şuan😄öyle bi boşvermişliğim var.
Adetin mi yakın öyle olunca ben cok sinirli oluyorum. Benim eşimle degilde kvdeyle olan bi tartışmaydı. Aşırı patavatsız konuşmaları sonunda benimde sabrım ve sınırım taştı.
Yazıyımda bende rahatlayım
Eşim şuan işsiz dedi ki işte ilknuru memur yapalım. Kvde de oldu sen ilknurun babası gibi evde otur ilknurda annesi gibi çalışsın güldü. Babam pandemide is yeri kapandı dedeme baktıgı icin baska bi ise girmedi sonrada emekli oldu suan calısmıyo annem calısıyo. Neyse bende yeterince çalıştı ki emekli oldu dedim eşim için işte onunda var sigortası oda olur dedi onun daha ne sigortası var dedim sonra ben yukarı eve cıktım. Eşimde demiş ilknur küstü sana konuşmazsa konuşmasın demiş. Sonra mevlüt varmıs ona gidiyoruz ben önden gidiyorum bakmıyorum alıp başını gidiyo dedi sen konuşmazsa konuşmasın demişsin bana deger vermeyenle ben niye yürüyüm dedim döndü bu seferde ugurlar olsun demesin mi benim tepem attı döndüm eve valizi topladım gidelim diye. Sonra kp geldi sözde konusmak icin cagırıyo indim ee ne var bunda diyo benim babam çalısmayıp sizden para mı istedi acaba geçinemiyorum diye sizi ne ilgilendiriyo benim babamın evde oturması dedi ee şaka yapmış diyo bir degil iki degil alay konusu mu benim annem babam size dedim. Ee sen bizi niye rencide ettin baskalarının yanında diyo daha kp ben size bi kere saygısızlık yapmadım kalbim kırıldıysa özür dilemesini de bilin ne demek ugurlar olsun dedim benim dogurdugum cocuklarıda torununuz olarak görmeyin madem öyle bana deger vermiyosanız dedim. Hamileydim temizlik yapmaya beni cagırdı kvde dedim bana 36 haftalık hamileyken koltukları cek sil dedi dedim daha diyo ki nolacsk ne var. Ya o kadar cok sustum ki artık susmak istemiyorum. Biz seni el üstünde tuttuk diyo daha ne el üstünde tutması baba allah askına hic kusura bakma ama hic bi zaman el üstünde olmadım ben dedim. Sonuc olarak gitmedik ama konusmuyorumda öyle yarın gitcez insallah

Ayy ben bi düzelemedim çok halsizim kolum kalkmıyor
Dolunaydan mı acep
Mide bulantısı geçti ama karın ağrım var sanki adet olacak mışım gibi ama değil de daha var baya
yarına da misafirlerim var yabancı değiller gerçi ailem gelecek ama yinede
Bugünden şöyle biraz çeki düzen vereyim diyorum ama bi iş yapıyorum hemen oturuyorum
Biraz gaz almaya geldimm
Geçmiş olsun gönül kurban etinden oluyormuş ya öyle mi oldun acaba

Adetin mi yakın öyle olunca ben cok sinirli oluyorum. Benim eşimle degilde kvdeyle olan bi tartışmaydı. Aşırı patavatsız konuşmaları sonunda benimde sabrım ve sınırım taştı.
Eşim şuan işsiz dedi ki işte ilknuru memur yapalım. Kvde de oldu sen ilknurun babası gibi evde otur ilknurda annesi gibi çalışsın güldü. Babam pandemide is yeri kapandı dedeme baktıgı icin baska bi ise girmedi sonrada emekli oldu suan calısmıyo annem calısıyo. Neyse bende yeterince çalıştı ki emekli oldu dedim eşim için işte onunda var sigortası oda olur dedi onun daha ne sigortası var dedim sonra ben yukarı eve cıktım. Eşimde demiş ilknur küstü sana konuşmazsa konuşmasın demiş. Sonra mevlüt varmıs ona gidiyoruz ben önden gidiyorum bakmıyorum alıp başını gidiyo dedi sen konuşmazsa konuşmasın demişsin bana deger vermeyenle ben niye yürüyüm dedim döndü bu seferde ugurlar olsun demesin mi benim tepem attı döndüm eve valizi topladım gidelim diye. Sonra kp geldi sözde konusmak icin cagırıyo indim ee ne var bunda diyo benim babam çalısmayıp sizden para mı istedi acaba geçinemiyorum diye sizi ne ilgilendiriyo benim babamın evde oturması dedi ee şaka yapmış diyo bir degil iki degil alay konusu mu benim annem babam size dedim. Ee sen bizi niye rencide ettin baskalarının yanında diyo daha kp ben size bi kere saygısızlık yapmadım kalbim kırıldıysa özür dilemesini de bilin ne demek ugurlar olsun dedim benim dogurdugum cocuklarıda torununuz olarak görmeyin madem öyle bana deger vermiyosanız dedim. Hamileydim temizlik yapmaya beni cagırdı kvde dedim bana 36 haftalık hamileyken koltukları cek sil dedi dedim daha diyo ki nolacsk ne var. Ya o kadar cok sustum ki artık susmak istemiyorum. Biz seni el üstünde tuttuk diyo daha ne el üstünde tutması baba allah askına hic kusura bakma ama hic bi zaman el üstünde olmadım ben dedim. Sonuc olarak gitmedik ama konusmuyorumda öyle yarın gitcez insallah
Ne kadar patavatsız insanlar var ya senin ailenden onlara ne yani baban canı ister belki çalışmaz onlara mı düştü yorum yapmak. Sinir oldum

Ne kadar patavatsız insanlar var ya senin ailenden onlara ne yani baban canı ister belki çalışmaz onlara mı düştü yorum yapmak. Sinir oldum
O kadar patavatsız bi insan ki hayal sana anlatamam ya bide bunda ne var demeleri yok mu gerçekten boşa demiyolar cahille laf dalaşına girilmez diye

İnsanların sınırlarını bilmemesi ve üstüne vazife olmayan konuları pervasızca konuşup, şaka yaptık demelerine tahammül seviyem sıfır...

Seni çok iyi anlıyorum ilknur bozma moralini sınırı çiz ve ailenle yoluna bak. Evini, huzurunu ve kendi keyfini kaçırma

İyi akşamlar herkese bizde köydeyiz yani annemdeyim yarın resmi kurumlar acilacak artık evim hal olsada otursam çok aşırı yıprandım çocuklarda çok yoruldu düzenimiz değişti etlerimi önden eşimle yoladim teyzesinin buzluguna bırakacak benim evde elektrik yok daha annecimde diyor yarın çörek yapalim külünçe yani dedi hem kendime hem sana eve gelene ikram edersin bayramlar çok yorucu geçiyor benim ekstradan rahatszlandim vala dedim ruh halime göre yaparız veya yapmayız ama bolca dinledimde burda iyi yani bu oldu 😄 şimdi çocuklarım uyuyunca tüm eve giresecem annemde yaşı itibarıyle rahatsz her yer her yerde

Patavatsızlık etmiş valide, onu ilgilendirmez babanın durumu. Koskoca adam, emekliliği hak etmiş. Kendi oğlu daha gençtir, kıyas etmesi, onun üzerinden espri yapması dangozluk olmuş.
Ama sana "konuşmazsa konuşmasın" dediğini eşin söylemeseydi bu kadar yükselmezdin belki sonrasında. O da onu demese iyiymiş.
Boşver ay, gerçekten.
Susmamış en azından rahatsızlığını dile getirmişsin. İyi etmişsin, içinde kalacağına....

Benim regle 1 hafta var.

HeySero HeySero haklı çıktın yıprandım iki üç gündür.
Eşimin bir var bir yok oluşundan dolayı.
bim bile daha dün açılmış gerçekten annemgile gittiğimde gördüm..
keşke eşimde biraz tatil olsaydı tamam yine market açık kalıyorsa kalsında
Eşimin izni uzun olabilseydi.
Sabah gündüz sakin iyi geçti zamanım.
Sonra tam akşama doğru sıkıldı oğlum.
Oyalamaya çalıştım. Olduğu kadar neyse babası geldi yemek yedi .
Ablamlar o sırada çay içiyor😃
Geri biz çaya geçip onlar meyve yiyor. 😀
Ortamda maceralı geçiyor yani can sağlığı .
onlarda canını sıkma düzelir geçer başka bir iş düzeni tekrar olur illaki diyorlar .
Kaçta geleceği belli olsa yine ona göre beklentiye girersin bu şekilde zor gerçekten. Ama dediğin gibi Rabbim can sağlığı versin de herşey yoluna girer inşallah

Back
X