• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Adamın birine sinirlendim (kocam) temizliğe giriştim.
Kızların dolabını döktüm, yorganlarını kaldırdım, pikeye geçtim.
Dolap üstünü süpürdüm, sildim,epey tozdu.
Kahvaltı hazırladım, kaldırdım.
Çamaşır yıkadım 2 posta, kurudu, katlanacak.

Öyle sinirli nefret doluyumki...
Zaten aslında üzgün ve gerginim, geceden, dünya gündemi..
Biraz tesir altındaydım.
Adama da sinir oldum, geç kalktı, dün izlediği yetmemiş gibi bugun de maç izlemeye devam etti. Futbol sanmayın, badminton, araba-motor yarışı, her türlü.. Ne varsa izledi.
Saçma sapan bir sabahtı.
Iyyy öyle gıcığımki ona şuan, boğmak isterim........
Her söylediği, duruşu bile battı bu sabah.

Çocukları aldı parka götürdü.
Ben işlerime devam ediyorum.
Kahvaltı yapmadım, onlara hazırladım gittim mutfaktan.
Çocuklara da kızgınım, kırgınım. Bu kadar dağınık olmak zorundalar mı🥺 kızmadım ama onlara. Evde her yerde bir iş var. Ne olur mesela, ayağına takılanı alsan, benim değil diye almamak neden... Ben de bana ait olmayan çamaşırları katlamasam mı mesela?
Böyle mi yapmak lazım..

Pff...
Ağlamak istiyorum.
Hiçbir şey yemedim, yemicem de. Az sonra tansiyonum düşer zaten açlıktan. Halsiz kalınca yatarım bırakırım.
Yemek de yapmıcam. Ne halleri varsa görsün biraz herkes.
Gerçekten....
Bugunu böyle planlamamıştım.
Ama kim planladığı gibi yaşıyor boşver, bugun de böyle olsun diyorum.
Vardır bir hayır.
Nazar olmuştur belki.
Bilemem.

Rahatladım biraz yazınca.
Hadi Bismillah işlere devam, en azından dağınıklık kalksın, bi süpürür kendime gelirim ev düzelince.
Tek mesele maç izlemesi değil sanki

Bugün bizde 3 arkadaş eşlerle bi yerlere gittik. Herşey çok güzeldi.
Dönüşte çocuklara bişey alırken, arkadaşın çocuğu kızıma sende bunu kardeşine götür dedi. Kızımda dalgamı geçiyosun benim kardeşim öldü dedi. O saatten sonra benim moral sıfıra indi.
Yeni geldik sayılır namaz kıldım, çamaşır katlıcam.
Herkese hayırlı geceler şimdiden..

Bugün bizde 3 arkadaş eşlerle bi yerlere gittik. Herşey çok güzeldi.
Dönüşte çocuklara bişey alırken, arkadaşın çocuğu kızıma sende bunu kardeşine götür dedi. Kızımda dalgamı geçiyosun benim kardeşim öldü dedi. O saatten sonra benim moral sıfıra indi.
Yeni geldik sayılır namaz kıldım, çamaşır katlıcam.
Herkese hayırlı geceler şimdiden..
Ya belki bilmeden söylemis cocgunuz için çok kötü olmuştur üzüldüm 😢 tabiki sizde aynı şekilde

Akşam ezanından sonra ağzıma lokma koydum.
Oruçlu gibi...
Az bişey yedim tekrar oturdum öyle.
Birazdan bi kahve içip günü noktalarım.
Bugun de böyle olsun, herkesin her günü çok güzel geçmiyor ya..
Benim de geçmesin.

Okul var, maratona devam.
Döneriz normale yarın
Sevgiler 🙋🏻‍♀️💐

Kaçta geleceği belli olsa yine ona göre beklentiye girersin bu şekilde zor gerçekten. Ama dediğin gibi Rabbim can sağlığı versin de herşey yoluna girer inşallah
evet doğru.
Bazen son sipariş vaktinden önce yemek yiyoruz.
Bazen sonrasında yiyoruz.
kendisi de farkında bir yere pek fazla gidemedik kusura bakma dedi.
Ben can sağlığı dedim.
😀

İnsanların sınırlarını bilmemesi ve üstüne vazife olmayan konuları pervasızca konuşup, şaka yaptık demelerine tahammül seviyem sıfır...

Seni çok iyi anlıyorum ilknur bozma moralini sınırı çiz ve ailenle yoluna bak. Evini, huzurunu ve kendi keyfini kaçırma
Evet bu yaşa gelmiş hala nerde ne konuşması gerektigini bilmeyen bi insanı ben sürekli idare etmekten bıktım. Belkide aman Buda öyle diyip sustugumuzdan oldu bunlar en basında gereken cevabı verip sustursaydık konusamazdı. Saygısızlık yapmayalım dedikce biz degersizleştik.
Patavatsızlık etmiş valide, onu ilgilendirmez babanın durumu. Koskoca adam, emekliliği hak etmiş. Kendi oğlu daha gençtir, kıyas etmesi, onun üzerinden espri yapması dangozluk olmuş.
Ama sana "konuşmazsa konuşmasın" dediğini eşin söylemeseydi bu kadar yükselmezdin belki sonrasında. O da onu demese iyiymiş.
Boşver ay, gerçekten.
Susmamış en azından rahatsızlığını dile getirmişsin. İyi etmişsin, içinde kalacağına....

Benim regle 1 hafta var.
Aslında o konusmazsa konusmasın lafından sonra degilde sonrasında bunu kvdeye dedigimde ugurlar olsun demesiyle benim sinirler zıpladı. Dedigin gibi içimi döktüm en azından rahatladım. Belki bi ders olur diyecegim ama hic sanmıyorum.

Senin gerginliginde reglden olabilir bende oldum olcam bi haftadır her şeye sinirlenir oldum.

Ya belki bilmeden söylemis cocgunuz için çok kötü olmuştur üzüldüm 😢 tabiki sizde aynı şekilde
O da çocuk zaten bilinçli bir şekilde söylemedi. Ama ben oğlumla ölüm kelimesini yan yana kurmaya çekiniyorum, kızımdan duyunca çok kötü hissettim

Doktor bana enfeksiyon için ilac yazdı isim vermek doğru olurmu bilmiyorum ama acayip mide bulantısı ve halsizlik yapıyor sizce devam etsemmi ilaca

Günaydın hayırlı sabahlar :KK54:

Mutfak dağınıktı topladım
Camları açtım, havalandırdım
Yatakları topladım
Mutfağı süpürdüm
Bir iki yerin tozunu aldım
Birkaç çamaşır katladım
Soğuk kahve yaptım kendime
Azcık da kahvaltı edip pilatese gidicem

Yeni güne bismillah 💐

Back
X