• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Adamın birine sinirlendim (kocam) temizliğe giriştim.
Kızların dolabını döktüm, yorganlarını kaldırdım, pikeye geçtim.
Dolap üstünü süpürdüm, sildim,epey tozdu.
Kahvaltı hazırladım, kaldırdım.
Çamaşır yıkadım 2 posta, kurudu, katlanacak.

Öyle sinirli nefret doluyumki...
Zaten aslında üzgün ve gerginim, geceden, dünya gündemi..
Biraz tesir altındaydım.
Adama da sinir oldum, geç kalktı, dün izlediği yetmemiş gibi bugun de maç izlemeye devam etti. Futbol sanmayın, badminton, araba-motor yarışı, her türlü.. Ne varsa izledi.
Saçma sapan bir sabahtı.
Iyyy öyle gıcığımki ona şuan, boğmak isterim........
Her söylediği, duruşu bile battı bu sabah.

Çocukları aldı parka götürdü.
Ben işlerime devam ediyorum.
Kahvaltı yapmadım, onlara hazırladım gittim mutfaktan.
Çocuklara da kızgınım, kırgınım. Bu kadar dağınık olmak zorundalar mı🥺 kızmadım ama onlara. Evde her yerde bir iş var. Ne olur mesela, ayağına takılanı alsan, benim değil diye almamak neden... Ben de bana ait olmayan çamaşırları katlamasam mı mesela?
Böyle mi yapmak lazım..

Pff...
Ağlamak istiyorum.
Hiçbir şey yemedim, yemicem de. Az sonra tansiyonum düşer zaten açlıktan. Halsiz kalınca yatarım bırakırım.
Yemek de yapmıcam. Ne halleri varsa görsün biraz herkes.
Gerçekten....
Bugunu böyle planlamamıştım.
Ama kim planladığı gibi yaşıyor boşver, bugun de böyle olsun diyorum.
Vardır bir hayır.
Nazar olmuştur belki.
Bilemem.

Rahatladım biraz yazınca.
Hadi Bismillah işlere devam, en azından dağınıklık kalksın, bi süpürür kendime gelirim ev düzelince.

Allahım sen balığın karnında, ateşin içinde, örümcek ağıyla peygamberlerini koruyansın bu insanları da koruyup muhafaza et 🤲🏻

Yağmur ibic in hikayelerini gördün mü?

Bu mesajı attıktan 5 dk sonra falan şu hikayeyle başladım aynı gizdlk gibi bir uyanma yaşadım bende.
Her şey mi yalan olur insan umut etmek istiyor... ibiçi takip etmiyorum pek hoşlanmıyorum o kadından ama doğru bir tane ne diyeyim

Biraz tesir altındaydım.
Adama da sinir oldum, geç kalktı, dün izlediği yetmemiş gibi bugun de maç izlemeye devam etti. Futbol sanmayın, badminton, araba-motor yarışı, her türlü.. Ne varsa izledi.
Saçma sapan bir sabahtı.

Çocuklara da kızgınım, kırgınım. Bu kadar dağınık olmak zorundalar mı🥺 kızmadım ama onlara. Evde her yerde bir iş var. Ne olur mesela, ayağına takılanı alsan, benim değil diye almamak neden... Ben de bana ait olmayan çamaşırları katlamasam mı mesela?
Böyle mi yapmak lazım..

Pff...
Ağlamak istiyorum.
Hiçbir şey yemedim, yemicem de. Az sonra tansiyonum düşer zaten açlıktan. Halsiz kalınca yatarım bırakırım.
Gerçekten....
Vardır bir hayır.
Nazar olmuştur belki.
Bilemem.

Hadi Bismillah işlere devam, en azından dağınıklık kalksın, bi süpürür kendime gelirim ev düzelince.

Çok çabuk mu oldu hadi bismillah demen :confused:
Ya böyle olmasak zaten kafayı yeriz napalım söylenip biraz içimizi boşaltıcaz kolay gelsin işinde gücünde.

Allah biliyor evlere verilen emeği ❤️

Çok çabuk mu oldu hadi bismillah demen :confused:
Ya böyle olmasak zaten kafayı yeriz napalım söylenip biraz içimizi boşaltıcaz kolay gelsin işinde gücünde.

Allah biliyor evlere verilen emeği ❤️
Çabuk mu ki bilmem. Yazarken rahatlama geldi yavaştan 🤩
Kafayı yememek için işte, böyle ilerlemek lazım😄

Yağmur ibic in hikayelerini gördün mü?
Gördüm. Bazen fikirlerim benzeşiyor bazen gerçekten anlam veremiyorum o kadına.

Bu mesajı attıktan 5 dk sonra falan şu hikayeyle başladım aynı gizdlk gibi bir uyanma yaşadım bende.
Her şey mi yalan olur insan umut etmek istiyor... ibiçi takip etmiyorum pek hoşlanmıyorum o kadından ama doğru bir tane ne diyeyim
Doğru bir tane derken?
İbiç haklı mı diyorsun?
Bilemiyorum gerçekten yaa.
Her zaman farklı yönde düşünüyor. Herkes ak derken o kara diyor. Eyvallah haksız da olmuyor bazen ama...
Bu kez bilemiyorum.
O abluka kırılsaydı, o insanlar kim yardım getirmiş diye bakmayacaktı.
Greta denen iblis kızdan hiç hoşlanmıyorum ama kalkmış gitmiş, belli ki bu noktada böyle düşünüyor. Hani bozuk saat misali, bu kez doğruyu yaptı diyorum ama... Bilemiyorum yine de........

Doğru bir tane derken?
İbiç haklı mı diyorsun?
Her zaman farklı yönde düşünüyor. Herkes ak derken o kara diyor. Eyvallah haksız da olmuyor bazen ama...
Bu kez bilemiyorum.
Greta denen iblis kızdan hiç hoşlanmıyorum ama kalkmış gitmiş, belli ki bu noktada böyle düşünüyor. Hani bozuk saat misali, bu kez doğruyu yaptı diyorum ama... Bilemiyorum yine de........

İbiç fetöcü gibi sanki. Ben gizemi takip ediyorum bu da değişik biri 😬

Eklentiler

• 1000078283.webp
    1000078283.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 21
TAbi bakmayacaklardı ama akıllı düşününce saf gibi inandık hiç o gemiye eyvallah derler mi? Refah kapısına müsade etmiyorken neden gemiye geç desinler.

Hani bazı ülkelerin sözü geçerde ona dayanırız desem oda yok. Şov yaptılar sandviç vererek işte

TAbi bakmayacaklardı ama akıllı düşününce saf gibi inandık hiç o gemiye eyvallah derler mi? Refah kapısına müsade etmiyorken neden gemiye geç desinler.

Hani bazı ülkelerin sözü geçerde ona dayanırız desem oda yok. Şov yaptılar sandviç vererek işte
Gemiyi geçirmeyeceklerdi evet ama ses getirmek istediler belki.
Gerçekten yeter artık, kimse birşey yapmıyor.
Biri bişey yapmak istedi belki. Pff insan umut etmek istiyor artık gerçekten yeter yahu.

Bu kadın da aynı şeyi dedi esaslı bir kadın
Ya şu sandviç olayı da ne büyüdü, istediği görüntüleri servis ettiler. Aşağılık medyası, aşağılık fikirleri yahudi oyunları...
Tarihperisi ne diyecek bakalım.
Said Ercan başka söylüyor bu Gizem başka, İbiç başka.

Bize hüsnüzan yakışırdı ama iğrendik artık dünyanın bu binbir türlü yüzlü insanlarından.
Allah selamete çıkarsın mazlumları. Bize de akıl sağlığı versin zira uzaktan seyrede seyrede kendi evimizde de huzur kaçıyor işte. Sadece seyrederken...

Ya şu sandviç olayı da ne büyüdü, istediği görüntüleri servis ettiler. Aşağılık medyası, aşağılık fikirleri yahudi oyunları...
Tarihperisi ne diyecek bakalım.
Said Ercan başka söylüyor bu Gizem başka, İbiç başka.

Bize hüsnüzan yakışırdı ama iğrendik artık anın bu binbir türlü yüzlü insanlarından.
Allah selamete çıkarsın mazlumları. Bize de akıl sağlığı versin zira uzaktan seyrede seyrede kendi evimizde de huzur kaçıyor işte. Sadece seyrederken...

Said ercan da diyor ki ordakiler beklentiye girdi getiren kim olursa olsun.
İki ucu şeyli değnek gibi. Peri şunu demişti

Eklentiler

• 1000078285.webp
    1000078285.webp
    20 KB · Görüntüleme: 17
Bende takip etmiyorum ablam atmış bana da. Çok şaşırdım bende umut ediyoruz bişeyler olsun istiyoruz

Doğru bir tane derken?
İbiç haklı mı diyorsun?
Bu kez bilemiyorum.
Bende pek sevmiyorum kendini ne yalan söyleyeyim. Ama bu yazdıkları da haklı gibi geldi bana

İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor. Kızılcık diğer adı. Kızılcık özü vardı bende yeğenim hep oluyor idrar yolu enfeksiyonu ona verdim içti baya iyi geldi
tamam swetcim alayım bundan teşekkür ederim 😘

Biraz tesir altındaydım.
Saçma sapan bir sabahtı.

Böyle mi yapmak lazım..

Pff...
Ağlamak istiyorum.
Gerçekten....
Vardır bir hayır.
Nazar olmuştur belki.
Bilemem.

Ooo dolmuşsun baya pinhan. Benimde yazacak cok seyim varda yazsam bayram burnumdan geldi gerçektn

tamam swetcim alayım bundan teşekkür ederim 😘

Ooo dolmuşsun baya pinhan. Benimde yazacak cok seyim varda yazsam bayram burnumdan geldi gerçektn
Bayram güzel geçti bizim.
Sebepsiz bir sinirdi sabah enteresan ama...
Az önce yine birbirimize girdik, ben söyledim o söyledi 😵‍💫😵‍💫
Dava açsam yeridir şuan😄öyle bi boşvermişliğim var.

Sinirli gerginim ya halsiz düşüp yatmadım.
Çamaşırları katlıyorum.
Ütü masam kırıldı az önce , paslanmış elimde kaldı.
Ütüler kalacak şimdi hiç onla ilgilenemem napim.
Evi süpürdüm, toz aldım.
Her yeri topladım.
Çamaşırları da yerleştircem işim bitecek.

Parktan geldiler.
Dövüş ettim adamla.
Bir yere de gidilecekti, gitmicem hadi bakalım hodri meydan 😄🥺🫢🫣
Yemek de yok.
Yavrular acıkır birşey de düşünüyorum bir yandan ama dur bakalım

Back
X