Yok, direkt dolapla temas halindeAgzi yere bakıyor da dolaplarda bişey varmı şeffaf bişey sermisim ben altlarina
Bak, sen o düzcülerdensinBenim düz duruyor pinhan ters hiç koymadım
Pinhan ters duruyor yani ağızları yere bakar şekilde.
Mesela çok kullanmadığım fincanların bu şekilde durunca üstü toz olabiliyor
Bana da öyle geliyorPinhan benimki de ağzı yere doğru ters duruyor. Ama altında kapitone var
Düz şekilde koymak bana çok garip geliyor niyeyse emanet gibi
Aynen sürekli döngü içinde yıkanıyor zatenYan etkisi cokmus demekki iyi yapmıssın
Ben ters diziyorum pinhan zaten cokta kalmıyo dolapta ben her seferinde yeni bardak cıkardıgım icin cocuklarada kendimede su içmeye her gün makineye giriyolar nerdeyse yarısından cogu
ben ters koyarım ağzı aşağı bakar , çay bardaklarımda aynı şekilde
İyiyim sağol ablanasılsın , annenlerei görmek iyi gelmiştir
bende iyiyim canım sağolasın işteyim hava sıcak klima yokİyiyim sağol abla
Evet iyi geldi
Sen nasılsın
ne değişik insanlar var baklavaya şerbet yapmak çokmu zormuşKv ye sinir oldum o kadar baklava açtım tepsiyle getirdim bayramda zahmet edip şurup yapıp dökmedi hazır baklavam var onu yeriz dedi onu da ikram etmedi gelen olur falan ddi, bir daha böyle yapar mıyım aslaa
Bi hafta orda kaldım bi hafta annemlerde kalıp evime dönecem eşim istersen biraz daha kal diyor ama kalmak istemiyorum
Hey Allah ımKv ye sinir oldum o kadar baklava açtım tepsiyle getirdim bayramda zahmet edip şurup yapıp dökmedi hazır baklavam var onu yeriz dedi onu da ikram etmedi gelen olur falan ddi, bir daha böyle yapar mıyım aslaa
Bi hafta orda kaldım bi hafta annemlerde kalıp evime dönecem eşim istersen biraz daha kal diyor ama kalmak istemiyorum
Nerelerdesin lorişMerhabalar kadiinlarrr
Merhabalar ooooo kimler gelmişMerhabalar kadiinlarrr
Yüzünü gören cennetlikMerhabalar kadiinlarrr
HeryerdeNerelerdesin loriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?