Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende kullanmak istiyorum ya dizlerim çok ağrıyor doğumdan sonra ne kullanmistin

Ben tekrardan sipariş verdim zararı yoktur diye düşünüyorum.
Orthoprime ydi sanırım yazılışı yanlış olmasın
Siz deyince farkettim toz almıştım 2 kere kullandım kaldı unuttum. Hapını aldım o kolay olur diye o da duruyor. Allahım takviye konusunda niye böyleyim sabah içilecekler gece yatarken aklıma geliyor

Siz deyince farkettim toz almıştım 2 kere kullandım kaldı unuttum. Hapını aldım o kolay olur diye o da duruyor. Allahım takviye konusunda niye böyleyim sabah içilecekler gece yatarken aklıma geliyor
Demekki bi yerin ağrımıyor

Şerbetli olan varsa ziyan olurdu ondan dolayı haksız değil bence

Öğle sıcağında sulanmaz aslında mecbur olmadıkça. Tabi ev olunca düzenli olur

İyi akşamlar

Bugün naptım omuzum çok ağrıdığı için sabahtan bişey yapmadım.
Balkon ve cam önlerindeki çiçekleri suladım (basit değil 40 saksı falan)
Ayrıca orkideleri suladım yapraklarını sildim salon çiçeklerinin yapraklarını da sildim
Makineyi boşalttım
Biraz dışarı çıktım geldim öğlen olmuştu geç bir kahvaltı hazırladım.
Mutfağı topladım
Uzunca çay faslından sonra bütün evi süpürdüm
Salonu çocuk odasını mutfağı koridoru mopla bezle karışık sildim
Balkonu sildim
Sarma içi hazırladım soğuttum
Cipsli tavık yaptım

Bugün
Çöpleri çıkardım
2 posta çamaşır attım makineye
Kuruyanları katladım yerleştirdim
Banyo lavabosunu ovdum
Duşakabini yıkadım
Banyonun yerini aynasını sildim
Robot evi süpürdü
Kitaplığı düzenledim
Akşam yemeği yaptım
(tavuklu türlü
Bulgur pilavı)
Ocağı sildim domolla
Evi sildim arap sabunlu suyla
Kettıl,kahve makinesi ve mutfak lavabosunu sirkeli su yaptım(kireç kalıntısını en kısa çözen)
.
Bebeğimi yıkadım çok zor uyuttum ev gözüme batıyor yine bu aralar leş gibi geliyor hanımlar duşta kullandığınız plastik terlikleri nasıl temizliyorsunuz pis geliyor gözüme ne kadar cifle çamaşır suyuyla yıkasamda yarın çamaşır suyuna batırıp çamaşır makinesinde kısa programda yıkıyayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…