Bende kullanmak istiyorum ya dizlerim çok ağrıyor doğumdan sonra ne kullanmistinHayırlı sabahlar
Kızlar aranızda kolojen kullanan var mı. Ben 4.5 ay önce 1 kutu bitirmiştim. sanki o zamanlar daha dinçtim gibi geliyor ya etkisi var mıydı ki o kadar.
Şimdi yataktan kalkmak istemiyorum her yerim ağrıyoe
Beni övmesini geçtim öyle bi beklentim de yok zaten.. yapıp biz bize yiyecektik neyseHey Allah ım
Ne güzel gelin yapmış getirmiş herkese ikram et gelinim yapmış deeee çok mu zor
anlamıyorum bu insanları
Ben tekrardan sipariş verdim zararı yoktur diye düşünüyorum.Bende kullanmak istiyorum ya dizlerim çok ağrıyor doğumdan sonra ne kullanmistin
İyi yaptın gel aradaHeryerdeenerci gelmişken giriyim dedim hemen
Evveeetbenim bugün sabahtan beri başım ağrıyo , şu dolunay mıdır nedir ondan olurmuki
Siz deyince farkettim toz almıştım 2 kere kullandım kaldı unuttum. Hapını aldım o kolay olur diye o da duruyor. Allahım takviye konusunda niye böyleyim sabah içilecekler gece yatarken aklıma geliyorBen tekrardan sipariş verdim zararı yoktur diye düşünüyorum.
Orthoprime ydi sanırım yazılışı yanlış olmasın
Demekki bi yerin ağrımıyorSiz deyince farkettim toz almıştım 2 kere kullandım kaldı unuttum. Hapını aldım o kolay olur diye o da duruyor. Allahım takviye konusunda niye böyleyim sabah içilecekler gece yatarken aklıma geliyor
Şerbetli olan varsa ziyan olurdu ondan dolayı haksız değil benceKv ye sinir oldum o kadar baklava açtım tepsiyle getirdim bayramda zahmet edip şurup yapıp dökmedi hazır baklavam var onu yeriz dedi onu da ikram etmedi gelen olur falan ddi, bir daha böyle yapar mıyım aslaa
Bi hafta orda kaldım bi hafta annemlerde kalıp evime dönecem eşim istersen biraz daha kal diyor ama kalmak istemiyorum
Öğle sıcağında sulanmaz aslında mecbur olmadıkça. Tabi ev olunca düzenli olurÖğlen sıcağında bahçeye gitmek gibi bi hata yaptım 3 e geliyordu. Piştik yandık 35 dereceydi. Kaç gündür gidemedim ağaçlar susuz kaldı yapraklar solmuş hemen 2 şer kez suladım kendilerine geldiler. Bi yapılsaydı şu ev hayırlısıyla.
İyi akşamlar herkese
Umarım iyisinizdir
İyiyim ben de çok şükürAkıllanmam
İyiyiz dolunaycım sen nasılsın?
Bugün ahsenle tek gidecektim akşam üstü gidince karanlığa kalırız diye mecbur öyle oldu ama ikimizde kıpkırmızıydıkÖğle sıcağında sulanmaz aslında mecbur olmadıkça. Tabi ev olunca düzenli olur
Şükür iyiyim ben nerelerdesin yoksunİyi akşamlar herkese
Umarım iyisinizdir
Fedon teni dimi görmüş kadar oldumBugün ahsenle tek gidecektim akşam üstü gidince karanlığa kalırız diye mecbur öyle oldu ama ikimizde kıpkırmızıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?