- 28 Ekim 2022
- 9.568
- 27.827
- 478
- 29
Geçmiş olsun canmDün diş dolgusu yaptırdım son diş olunca baya zor oldu çenem ağrıyor diş çevremde ağrıyor
Yarın evi temizleyip köy evine geçeceğim
Hoşgeldin kahven benden olsun esli buyur afiyetle şifa olsunKusura bakmayın hanımlar, Selam sabah vermeden aranıza daldım
Çok severim
Perşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelirMssPARE Nane Limon Kabugu Bonus sizlere çok geçmiş olsun.
-Hayal gittin mi doktora sanki haziranın sonuydu demi, erken gittin mi merak ettim.
Sağ ol canımEsli hoş geldiiiinn
Canım geçmiş olsun. Doktor ne dedi?Perşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelir
Geçmiş olsun canım iyi gelir inşaAllahPerşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelir
Şu geldi aklımaÖyle kavga etmek iyi değil heralde. Bilmiyorum hiç alttan alanım olmadı
Hayal nasıl oldun guzummPerşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?