Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hepinize hayırlı geceler

Perşembe akşamı başladım bu saate kadar yaptıklarım. eşimde elinden geldikçe destek oldu sağolsun

salonda koltuklar L altı kanepeli, içi silindi düzenlendi
koltukları süpürüp nemli bez gezdirdim
tv ünitesi, gümüşlük silindi düzenlendi
salonda puf var, içi silindi düzenlendi
masa, sandalyeler ve sehpalar silindi
pencere önü mermerleri silindi
kitaplık iç-dış silindi düzenlendi
baza içi silindi düzenlendi
gardolap üstü, dışı silindi
5 lik çekmece silindi düzenlendi
halıları süpürüp kaldırdım
her yeri detaylı süpürdüm
her yeri detaylı süpürgelikler dahil sildim
iç kapıları sildim
halıları serdim
mutfakta herşeye bi bez gezdirdim derli toplu
ayakkabılık silinip düzenlendi
5 mak. çamaşır yıkandı
kurutmaya attım, bitti
birazını da balkona astım, kurudu topladım

şimdi, hem çamaşır katlayıp hemde gardolabın içini silip, düzenleyeceğim
balkonlar, banyo wc ve ütü yarına kaldı

MssPARE Nane Limon Kabugu Bonus sizlere çok geçmiş olsun.
-Hayal gittin mi doktora sanki haziranın sonuydu demi, erken gittin mi merak ettim.
Perşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelir

Perşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelir
Canım geçmiş olsun. Doktor ne dedi?

Geçmiş olsun canım iyi gelir inşaAllah

Hayal nasıl oldun guzumm
iyisindir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…