3 ay nasıl gececek bonus yaTatile girenlere hayırlı olsun diyorum sizinle aynı cephede savaşçıyım unutmayın
Aktif Lora
Nane Limon Kabugu
@Pinhan
ilknurrr22
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
amin efser hoşgeldinsağolun kızlar atlatık Rabbim iyi öğretmeler ahlaklı öğrencilerle kaşılaştırsın tüm çocuklarımızı hayrılsını kolay eylesin
Geçmiş olsun canımPerşembe günü gideceğim sero daha gitmedim ama yeni acilden geldik. Baş donmesi halsizlik üşüme sıtma gibi giriyordu 4 gündür. İshal vardı dayanamadım acile gittik serum taktılar inşallah iyi gelir
Aminnnnn hoşgeldin efserimmmsağolun kızlar atlatık Rabbim iyi öğretmeler ahlaklı öğrencilerle kaşılaştırsın tüm çocuklarımızı hayrılsını kolay eylesin
Hoş geldin esliGünaydın
Yeniden mi başladın abone olmuştumdolunaybekler
sweetgirlcandy
@Gonulmeyvesi kızlar size özel mesaj atılmıyo YouTube kanalıma abone olur musunuz diye link atcaktım
İyiyim şükürNane Limon Kabugu geçmiş olsun nane dolgu derin bi dolguysa bide ağrı yapar insallah bugun daha iyisindir
davetiyeye yazılması gerekirdi , genelde yazıyolar kına kadınlar arasında veya karışık diye bile belirtiyolarDüğüne geldim.
Ben açığım ama düğün kuranlıymış. Davetiyeye yazmamışlar. Kısa kollu elbiseyle geldim. Allahtan boyu uzun elbisenin. Eşim tülbent aldı.
Oğlumun battaniyesini de kollarıma örttüm
Kendimi kötü hissettim
Evet hep öyle oluyor genelde ama yazmamışlardavetiyeye yazılması gerekirdi , genelde yazıyolar kına kadınlar arasında veya karışık diye bile belirtiyolar
Aaa kötü olmuş normalde yazılır davetiyeyeDüğüne geldim.
Ben açığım ama düğün kuranlıymış. Davetiyeye yazmamışlar. Kısa kollu elbiseyle geldim. Allahtan boyu uzun elbisenin. Eşim tülbent aldı.
Oğlumun battaniyesini de kollarıma örttüm
Kendimi kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?