Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun

İlk ödevimiz penyezimden geldi mesajı görmeyebilirsiniz diye aşağı koydum

Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus

Aa güzel birseymis
Çocuktan sonra ben pek yazamaz oldum pekte yaptığım söylenemez
Ama bugün misafirim gelecek temizliğiminn içine bu odevide ekliyorum

bayramda detaylı silmiştim ama yine bi üstten silerim mutfak sık sık silinmesi gerekiyo zaten

benim diğer evdeki masa sandalyelerim öyleydi paslanmaz diye satıyolar sonra pas içinde kalıyo
biz boyatmıştık çok güzel olmuştu , bu eve ahşap masa sandalye aldım

Ne balkon ne mutfak masası olmayan ben ne yapsın gariban henüz almadik
Alırsınız yeni taşındınız

Sehpa veya bebek maması sandalyesi varsa onları yapabilirsin
Aynen orta sehpa ve zigonlara yoğunlasayim ben

Metal olan yerleri mi boyattınız abla
evet canım sandalyelerim krem rengiydi ayaklarınıda o renge boyattık gayette güzel oldu, paslı pis gibi duruyodu neyle sildiysem tam temizlenmiyodu atmayada kıyamadım boyatalım dedik

evet canım sandalyelerim krem rengiydi ayaklarınıda o renge boyattık gayette güzel oldu, paslı pis gibi duruyodu neyle sildiysem tam temizlenmiyodu atmayada kıyamadım boyatalım dedik
Bizde boyatalım, sağlam yenisini almaya kıyamadık açıkçası

Beyaz sirke karbonat karışımı pas için iyi geliyor eski evimde Kiraciydik diye duş başlığı öyleydi beyaz sirke ile ovaladim baya açıldı rengi

Bizde boyatalım, sağlam yenisini almaya kıyamadık açıkçası
sağlamsa boyat tabi penyez atmak kolay önemli olan elindekini değerlendirmek
benimde 2 tane demir taburem var kaç senedir kullanıyorum artık üstleri eskimiş oğlum diyo at artık bunları
bende kıyamıyorum atmaya dedim bahçeye götürürüz orda iş görür , gençler mal kıymeti bilmiyo
bizim evlenirken hiç bişeyimiz yoktu çok küçük yaşta kaçarak evlendiğimiz için oyüzden her şeyimizi zamanla kendimiz
aldık çok kıymetli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…