- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
Geçmiş olsunBenim bugün hastanede geçtim günüm.
belimde ddaralma varmış heral ondan ayaklarım ağrıyormuş. Mr çekildi sonuç yarın bakalım başka ne dicek doktor.
bu yyaşta böyleysemBonus un yaşına gelince nasıl olcam acaba skslsjsl
İnşallah kimseyi unutmadım.
Güzel arkadaşlarım böyle olmuyor sırayla ödev verelim birbirimize.
Nego gibi olmaz elbet ama olsun teşvik olur gayret olur bize ne diyosunuz?
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Haydi bismillah
İlk günün ödevi benden gelsin
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Allah ım biz niyet ettik evimizi maddi manevi sıkıntılardan gidermek için dip bucak temizlemeye. Sen bize güç kuvvet ver huzurla sağlıkla afiyetle kolaylıkla bitirmeyi cümlemize nasip eyle aminnn
Rutin günlük işlerimizin dışında bu gününün ödevi
detaylı temizlenecek; mutfak masa ve sandalyeleri, temiz diyen varsa balkon veya salon masa ve sandalyeleri olabilir
Aa güzel birseymisİlk ödevimiz penyezimden geldi mesajı görmeyebilirsiniz diye aşağı koydum
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
bayramda detaylı silmiştim ama yine bi üstten silerim mutfak sık sık silinmesi gerekiyo zatenHaydi bismillah
İlk günün ödevi benden gelsin
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Allah ım biz niyet ettik evimizi maddi manevi sıkıntılardan gidermek için dip bucak temizlemeye. Sen bize güç kuvvet ver huzurla sağlıkla afiyetle kolaylıkla bitirmeyi cümlemize nasip eyle aminnn
Rutin günlük işlerimizin dışında bu gününün ödevi
detaylı temizlenecek; mutfak masa ve sandalyeleri, temiz diyen varsa balkon veya salon masa ve sandalyeleri olabilir
İlk ödevimiz penyezimden geldi mesajı görmeyebilirsiniz diye aşağı koydum
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
Alırsınız yeni taşındınızNe balkon ne mutfak masası olmayan ben ne yapsın gariban henüz almadık
benim diğer evdeki masa sandalyelerim öyleydi paslanmaz diye satıyolar sonra pas içinde kalıyoMasa ve sandalye ayakları metal olup ve parlatma kısmını nasıl yapacaksınız yazınız lütfen hanımlar
temizlik yaparken parlatma kısmı ile uğraşmadım bazı yerler pas gibi ( 2011 den beri kullanıyorum)
İlk ödevimiz penyezimden geldi mesajı görmeyebilirsiniz diye aşağı koydum
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
O _okyanus
Aynen orta sehpa ve zigonlara yoğunlasayim benAlırsınız yeni taşındınız
Sehpa veya bebek maması sandalyesi varsa onları yapabilirsin
Metal olan yerleri mi boyattınız ablabenim diğer evdeki masa sandalyelerim öyleydi paslanmaz diye satıyolar sonra pas içinde kalıyo
biz boyatmıştık çok güzel olmuştu , bu eve ahşap masa sandalye aldım
evet canım sandalyelerim krem rengiydi ayaklarınıda o renge boyattık gayette güzel oldu, paslı pis gibi duruyodu neyle sildiysem tam temizlenmiyodu atmayada kıyamadım boyatalım dedikMetal olan yerleri mi boyattınız abla
Bizde boyatalım, sağlam yenisini almaya kıyamadık açıkçasıevet canım sandalyelerim krem rengiydi ayaklarınıda o renge boyattık gayette güzel oldu, paslı pis gibi duruyodu neyle sildiysem tam temizlenmiyodu atmayada kıyamadım boyatalım dedik
Beyaz sirke karbonat karışımı pas için iyi geliyor eski evimde Kiraciydik diye duş başlığı öyleydi beyaz sirke ile ovaladim baya açıldı rengiMasa ve sandalye ayakları metal olup ve parlatma kısmını nasıl yapacaksınız yazınız lütfen hanımlar
temizlik yaparken parlatma kısmı ile uğraşmadım bazı yerler pas gibi ( 2011 den beri kullanıyorum)
sağlamsa boyat tabi penyez atmak kolay önemli olan elindekini değerlendirmekBizde boyatalım, sağlam yenisini almaya kıyamadık açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?