- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
8 sene oldu benim mutfak masa ve sandalyelerde sorun yok (fotoğraf atacaktım silmedim henüzMasa ve sandalye ayakları metal olup ve parlatma kısmını nasıl yapacaksınız yazınız lütfen hanımlar
temizlik yaparken parlatma kısmı ile uğraşmadım bazı yerler pas gibi ( 2011 den beri kullanıyorum)
2011 de kendi evimize geçerken aldık mutfakta hep kullanıyoruz. O zamanda iş görsün diye çok kaliteli birşey almamıştık. Kırılan dökülen yok sağlam çıktı aslında. masa ve sandalyeleri beyaz ayaklar metal8 sene oldu benim mutfak masa ve sandalyelerde sorun yok
Yazdan yaza kullandığım içindir belkide
Nemden uzak tutun duru su ile silip kurulayın demişti o zaman satıcı ama ben sandalyeleri yıkadım da ayaklar değişiyor boyanıyor yada giydirme yapılıyor son olarak onları denersin çıkmazsa2011 de kendi evimize geçerken aldık mutfakta hep kullanıyoruz. O zamanda iş görsün diye çok kaliteli birşey almamıştık. Kırılan dökülen yok sağlam çıktı aslında. masa ve sandalyeleri beyaz ayaklar metal
Akşam sirkeli suyla silip bakıyım, temizlencek mi
Son hazırlıkları yapıyorum canım karışığımSelam
Nasılsın canım
Bende köy (bağ) evimdeyim çok boş halen yazlıkçılar gelmedi biraz bahçe biraz ev zaman geçiriyorumSon hazırlıkları yapıyorum canım karışığımsen nasılsın
Bende köy (bağ) evimdeyim çok boş halen yazlıkçılar gelmedi biraz bahçe biraz ev zaman geçiriyorum
Ne güzelBende köy (bağ) evimdeyim çok boş halen yazlıkçılar gelmedi biraz bahçe biraz ev zaman geçiriyorum
Şimdiden hayırlı yolculuklar sanadaNe güzel
Sağolasın canımŞimdiden hayırlı yolculuklar sanada
Nemli ortam yok, detarjanli sildiğim zamanlar oldu. Hiç yıkamadım. Aynen canım çıkmaz ise başka çareler düşünüyorumNemden uzak tutun duru su ile silip kurulayın demişti o zaman satıcı ama ben sandalyeleri yıkadım da ayaklar değişiyor boyanıyor yada giydirme yapılıyor son olarak onları denersin çıkmazsa
Hayırlı yolculuklar canım sağlıcakla gidin sağlıcakla gelin iyi tatillerKısmetse yarın memlekete gidiyoruzson hazırlıkları yapıyorum.
hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller, memleket neresiydi seninSon hazırlıkları yapıyorum canım karışığımsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?