- 28 Ekim 2022
- 9.608
- 27.997
- 478
- 29
Hayırlı yolculuklar dilerimKısmetse yarın memlekete gidiyoruzson hazırlıkları yapıyorum.
Benim metal değil ama internette sıcak suyun içine çamaşır sodası ( yada toz çamaşır deterjanı) koyup süngerle ovdu ve geçti denemek istersen fikir amaçlı yazayım dedimMasa ve sandalye ayakları metal olup ve parlatma kısmını nasıl yapacaksınız yazınız lütfen hanımlar
temizlik yaparken parlatma kısmı ile uğraşmadım bazı yerler pas gibi ( 2011 den beri kullanıyorum)
Abla şu meşhur pembe sudan yok mu. Adı lazım değil diversey miydi neydi. Onla denesene2011 de kendi evimize geçerken aldık mutfakta hep kullanıyoruz. O zamanda iş görsün diye çok kaliteli birşey almamıştık. Kırılan dökülen yok sağlam çıktı aslında. masa ve sandalyeleri beyaz ayaklar metal
Akşam sirkeli suyla silip bakıyım, temizlencek mi
Sağol çiçeğimm
Ha şöyle
Bnde bunu gördüm, hatta yazdım penyez ablayaGeçen gün bunu görmüştüm
Kocaldın seroBak brn dedimBonus yaşına gelince nolcem diye. Belimde fıtık varmış. Aynı zamanda daralma. O da ayacıklarımo ve bacağımı ağrıtıyormuş. Fizik tedavi önerdi toktor bey
Çok ilginçki
Sağ böbrek, sağ diz kapağı, sağ bacak, ve sağ ayak topuğım hep sıkıntılı
bendede 4 sene önce 2 tane fıtık başlangıcı vardı , dr 20 gün fizik verdi birde hareketler bana iyi geldi çok şükürBak brn dedimBonus yaşına gelince nolcem diye. Belimde fıtık varmış. Aynı zamanda daralma. O da ayacıklarımo ve bacağımı ağrıtıyormuş. Fizik tedavi önerdi toktor bey
Çok ilginçki
Sağ böbrek, sağ diz kapağı, sağ bacak, ve sağ ayak topuğım hep sıkıntılı
Benim metal değil ama internette sıcak suyun içine çamaşır sodası ( yada toz çamaşır deterjanı) koyup süngerle ovdu ve geçti denemek istersen fikir amaçlı yazayım dedim
Akşam olsun eve gideyim hemen deneyeceğim bir şeylerAbla şu meşhur pembe sudan yok mu. Adı lazım değil diversey miydi neydi. Onla denesene
Karımadan koca oldun det annemdeKocaldın sero
Öyle mi diyon abla. Gitcem ya inşallah iyi gelir. Belim neyse de bacaklarım beni yoruyorbendede 4 sene önce 2 tane fıtık başlangıcı vardı , dr 20 gün fizik verdi birde hareketler bana iyi geldi çok şükür
fiziği ihmal etme
Her yerim ağrıyor. Standart cümleBen de cuma gidiyorum ortapediyeneyin var diyende ne diyeceğim ben de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?