- 30 Ocak 2015
- 19.858
- 28.586
- 798
- 29
Arda haklıAkşam kremalı tavuk ve kremalı pesto soslu makarna yaptım yedik.
Arda simde de waffle istiyo aklımı çeliyoo
Su soslardan almıstım illa niye aldın o zaman yap diyip duruyo tadıda cok güzelmis bu arada kızlar alacak olursanız. Benmari usulü eritilmiş çikolata gibi çok iyi hem tadı hem kıvamı
İsteyen arda amaMete haklı
Eşin iş bulmuş gözün aydınBende öyleydim araya bayram girince gidemedim 2 hafta bu hafta hic gitme fırsatım olmadı ama yarın gitmeyi planlıyorum zaten eşimde işe başlayacak daha gidemem eylüle kadar
Ben niye Mete diye okumuşumİsteyen arda ama
Bende aldım bunlardan çok iyi ya bu bitti şimdi elit in çıkmış onu aldım bakalım o nasılAkşam kremalı tavuk ve kremalı pesto soslu makarna yaptım yedik.
Arda simde de waffle istiyo aklımı çeliyoo
Su soslardan almıstım illa niye aldın o zaman yap diyip duruyo tadıda cok güzelmis bu arada kızlar alacak olursanız. Benmari usulü eritilmiş çikolata gibi çok iyi hem tadı hem kıvamı
Yaptı ve yedikArda haklı
Evet abla sigorta girişini yapmıslar bakalım çağırdıklarında da başlayacak insallahEşin iş bulmuş gözün aydın
Ya onada bakıyım sen gelince tatları arasında fark var mı banada söylersinBende aldım bunlardan çok iyi ya bu bitti şimdi elit in çıkmış onu aldım bakalım o nasıl
Afiyet olsunYaptı ve yedik
Evet abla sigorta girişini yapmıslar bakalım çağırdıklarında da başlayacak insallah
Ya onada bakıyım sen gelince tatları arasında fark var mı banada söylersin
Gözünüz aydın bol bereketli kazançlarınız olsun. yeni işi hayırlı uğurlu olsun eşinin ilknurEvet abla sigorta girişini yapmıslar bakalım çağırdıklarında da başlayacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?