Teşekkür ederimgeçmiş olsun varis ağrı yapar
Sağ olasın canımGeçmiş olsun
Benim biraz fazla , yıllardır var. İlk defa gittim doktora bakalım ultrason sonra ne diyecekVaris bende de var ama aşırı değil. Dizlerimden aşağıya soğuk su tutarım yaz kış ve buz torbası koyuyorum sık sık.
Kesin tedavi diyemem ama beni rahatlatıyor Dr hiç gitmedim.
Evet İstanbul da öyle yanıyoruz ama hırs yaptım bırakmamak için inşallah devam ederim. Spor salonu baya serindi bugünAnladım canım yoktur bişey insallah
Ben bu hafta hic gitmedim havalar ısınınca gidesim kactı
Geçmiş olsunBenim biraz fazla , yıllardır var. İlk defa gittim doktora bakalım ultrason sonra ne diyecek
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Sancaktepe deyim Sultanbeyli ye geldimdolunaybekler sen nerdeydin? Avrupa yakası yanıyor bugün mutfak yemek pişerken 32 dereceymiş vantilatör olmasa napıcam bilmiyorum
Bir tanidgim bel fıtığı için beline yapmıştı geçici bir rahatlık dediDiz ağrısı bel ağrısı yaşa bakmıyor eşimin dizleri ağrıyor ve sıvı birikimi var sülük koydurmayı düşünüyor faydası olur mu acaba
Büyük geçmiş olsun inşallah her iki tarafadaMerhaba kızlar
Arkadaşımla kaza geçirdik, aracı o kullanıyordu. Motosikletle çarpıştık.
Bizde birşey yok,adam da hastaneye kaldırıldı ama çıktı şükür.
Ömrümüzden 10 yıl gitti.
Çok sarsıldık....
Binlerce kez şükürler olsun motorcu adam iyi ya başka şey istemem.
İş güç yapmayı bırakın elim kolum kalkmıyor.
Çok zor bir gün..
Geçmiş olsun dileklerinize şimdiden teşekkürler.
Yazamayabilirim, sadece yatmak istiyorum.
Çok başka bir durumda olabilirdik şuan.. Allahım
Dünya hayatı çok belirsiz, 1 dakika sonra ne olacağını bilmemeyi çok daha iyi anladım..
Hayırlı akşamlar, yazarım sonra yine.
Dua beklerim.. Şu süreç çabuk ve kolay atlatılsın
Ödevlerimi de yaparım en kısa sürede
Sancaktepe deyim Sultanbeyli ye geldim
Evden çıkarken 27 dereceydi evin içi
Senin çok fenaymış
Güzel sonuçlar çıkar İnşaAllahBenim biraz fazla , yıllardır var. İlk defa gittim doktora bakalım ultrason sonra ne diyecek
Afiyet bal olsunBuda benden size gelsinyakın olan olsaydı birlikte içerdik
Sancaktepe deyim Sultanbeyli ye geldim
Evden çıkarken 27 dereceydi evin içi
Senin çok fenaymış
ALlah yardımcınız olsun babam Kıbrısta her odada klima var 50 dereceye yanaşıyor çok zorlanıyorlarBiz ne yapıyoruz acabaaa 40 dereceleri aşıyor öğlen vakti klima olmasa vay halimize dışarda olanların Allah yardımcisi olsun
Evet doğruKız onlar aynı yerde değil mi zaten anadolu yakasındasın yani
Biz ne yapıyoruz acabaaa 40 dereceleri aşıyor öğlen vakti klima olmasa vay halimize dışarda olanların Allah yardımcisi olsun
Bende öyleydim araya bayram girince gidemedim 2 hafta bu hafta hic gitme fırsatım olmadı ama yarın gitmeyi planlıyorum zaten eşimde işe başlayacak daha gidemem eylüle kadarEvet İstanbul da öyle yanıyoruz ama hırs yaptım bırakmamak için inşallah devam ederim. Spor salonu baya serindi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?