Düzenli Evimiz & Hayatımız

Varis bende de var ama aşırı değil. Dizlerimden aşağıya soğuk su tutarım yaz kış ve buz torbası koyuyorum sık sık.
Kesin tedavi diyemem ama beni rahatlatıyor Dr hiç gitmedim.
Benim biraz fazla , yıllardır var. İlk defa gittim doktora bakalım ultrason sonra ne diyecek

Büyük geçmiş olsun inşallah her iki tarafada

Mesajlar birikmiş hepsini okuyamadım dün tüm günüm misafir ile geçti onlar gidincede gece oldu artık mutfağı toplayıp uyudum sabah uyanıp kahvaltı hazırladım yedik eşim çıktı maraton başladı
İlk önce koltuk odasına geçtim orayı kullanıyoruz örtüleri silekledim koltukları süpürdüm sildim geri örtü serdim odayı dip bucak süpürdüm bu ara görevi yaptım orta masa zigonlar hepsini sildim hızımı alamadim koltuk ve ünitenin ayaklarınıda sildim ,
Çocukları yıkadım kendim duş aldım
Manav yapıldı
İki sefer çamaşır çalıştırdım serdim
Çamaşır katladim
Akşam yemegini önden hazırladım
Balkonlar banyo WC yıkandı
Şu an çamaşır hala çalışıyor çocuklar uyudu bir soğuk kahve molası verdim burda takılıyorum
Düzen fikirlerine çok ihtiyacm varr hala bir çok şeyin yerini degstryrm sürekli bazı alanlarda yer sıkıntısı var bayada eşya elden çıkardım yani öyle işte şimdi düşünüyorum nereyi duzeltsem diye

Evet İstanbul da öyle yanıyoruz ama hırs yaptım bırakmamak için inşallah devam ederim. Spor salonu baya serindi bugün
Bende öyleydim araya bayram girince gidemedim 2 hafta bu hafta hic gitme fırsatım olmadı ama yarın gitmeyi planlıyorum zaten eşimde işe başlayacak daha gidemem eylüle kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…