- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
Ben uyuyodum twiterda yazmıslar baya uykumdan uyandırdı diye. Mete de babasına demis baba sen mi sallıyosun koltuğu diyeHissettim canım ya sallama gibi değilde vurdu sanki öyle biseydi. Uykusuzum ondan sanmıştım kimseye bisey demedim bende. Q
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunGünaydın kızlar saat 8.20 deprem olmus esimle Mete salonda uyanıkmıs hissetmisler. Ben uyuyodum hissetmedim. Eşim ben Ankarada ilk defa böyle hissedilen deprem gördüm diyoPinhan Aktif Lora siz hissettiniz mi
Günaydın İlknur.Günaydın kızlar saat 8.20 deprem olmus esimle Mete salonda uyanıkmıs hissetmisler. Ben uyuyodum hissetmedim. Eşim ben Ankarada ilk defa böyle hissedilen deprem gördüm diyoPinhan Aktif Lora siz hissettiniz mi
Bu hafta öyle oldu denk geldi haftada 3 kere gitmiş oldum.Bonus havuzun pazar günüde mi var ?
Ben parça parça yapamıyorum bi kere bitsin diye kendimi parçalıyorumAktif Lora çok geçmiş olsun
sweetgirlcandy maşallah hepsini bi anda bitirmişsin. Ben parça parça yapmaktan sürekli yığılıyor.
Son ödevde pencere önlerini silecektim yapmadım
Gün içinde camları silme niyetim var.
Yapamazsam en azından önleri alırım
Yooo yazayım şimdi
3.6 ymis aslında ama baya hissedilmişGünaydın kızlar saat 8.20 deprem olmus esimle Mete salonda uyanıkmıs hissetmisler. Ben uyuyodum hissetmedim. Eşim ben Ankarada ilk defa böyle hissedilen deprem gördüm diyoPinhan Aktif Lora siz hissettiniz mi
Çok geçmiş olsunBana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Kız sabah tam gaz gidiyordum da benim kız hastalandı kaç gündür ateş falan da vardı da. Eşim bugun boştu doktora götürdü normal bogaz agrisi sanıyorduk zature olmuş yavrum bi ton ilaçla geldiler
Olur bakarımYooo yazayım şimdi
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunGünaydın İlknur.
Zıpladık yataktan.....
Bahçeli evdeyiz, annemler falan da var hatta, herkes uyandı, hissettik.
Vurdu salladı durdu baya kötüydü ama kısa sürdü.
Allah esirgesin ne diyelim....
Sağolasın Bonusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?