- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.355
- 598
- 32
Sagol canim.Buyuk olan ya. İlk defa karşılaştım bu hastalıkla.Amaaaa hangisi küçük kız mı ay geçmiş olsun
Allah hayırlı iş nasip etsin inşallah canmZaten bırakmayı düşünüyor.
Her işimiz aksıyor.
Belli bir düzen yok.
Hayırlısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun canm Allah şifalar versinBana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Kız sabah tam gaz gidiyordum da benim kız hastalandı kaç gündür ateş falan da vardı da. Eşim bugun boştu doktora götürdü normal bogaz agrisi sanıyorduk zature olmuş yavrum bi ton ilaçla geldiler
E öyle ama ya gerçekten işkence gibiBenim ki yazlık ya senede 3 ay kalıyoruz ama zaten bahçe var hiç kullanmadım iki kat çık in işkence gibi 10 sene önce gibi bunlar zor gelmiyor du
Çok geçmiş olsunBana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Kız sabah tam gaz gidiyordum da benim kız hastalandı kaç gündür ateş falan da vardı da. Eşim bugun boştu doktora götürdü normal bogaz agrisi sanıyorduk zature olmuş yavrum bi ton ilaçla geldiler
Bana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Ay canım geçmiş olsun en küçük kızmı zatüre olmuş Allah şifalar versinBana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Çok geçmiş olsunBana güvenince işte az önce aklıma geldi eyvah dedim de ödevi tatil sayıngdhdjdj
Sağol canım. Ya kış hastalığı gibi ama doktor bulaşıcı demiş. Sınıfça pikniğe gitmişlerdi hasta arkadaşımda geldi demişti sanırım ondan geçti. Yarın annesini arayacağım çocuk nasılmış diye.Geçmiş olsun canm Allah şifalar versinnasl oldu öyle
Sağol bonusum inşallah ya inşallahGeçmiş olsun yavruya lora inş çabuk toparlar
Buyuk kızım abla SağolAy canım geçmiş olsun en küçük kızmı zatüre olmuş Allah şifalar versin
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin tez zamanda yaSagol canim.Buyuk olan ya. İlk defa karşılaştım bu hastalıkla.
Amin inşallahAllah hayırlı iş nasip etsin inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?