- 2 Ağustos 2013
- 38.245
- 128.095
- 798
Mekanı cennet olsun inşallahAy bugün Ahsenle bişey yaşadık göz yaşım pıt
Babam küçükken bana napoliten çikolata alırdı hep. Ahseninde aklında dedesinden bişeyler kalsın diye ona bu çikolatadan verdim. Verirken de dedim amin deden bana bundan alırdı küçükken. Şimdi onu isteyeceği zaman senin baban, benim dedem onun aldığı çikolatadan ver der.
Bugün akşam arabayı park ederken dedi ki bana senin küçükken evin neredeydi, baban nerede dedi. Benim babam öldü dedim. Neden öldü dedi. Hastaydı, benim babam yok dedim. Durdu baya bi gözleri doldu. Böyle hafif sırıtmayla ağlama arası tavşan dişlerini göstererek hmmm anladım mutlu oldum anne sana sarılmak istiyorum dediüzüldüm ama şimdi mutlu oldum seni seviyorum dedi mutlu oldum demesinin sebebi biz hiç üzgün olmuyoruz hayat mottomuz mutlu olmak
Yaa canım benim çocukların samimi ve saf kalpleri beni mest ediyorAy bugün Ahsenle bişey yaşadık göz yaşım pıt
Bugün akşam arabayı park ederken dedi ki bana senin küçükken evin neredeydi, baban nerede dedi. Benim babam öldü dedim. Neden öldü dedi. Hastaydı, benim babam yok dedim. Durdu baya bi gözleri doldu. Böyle hafif sırıtmayla ağlama arası tavşan dişlerini göstererek hmmm anladım mutlu oldum anne sana sarılmak istiyorum dediüzüldüm ama şimdi mutlu oldum seni seviyorum dedi mutlu oldum demesinin sebebi biz hiç üzgün olmuyoruz hayat mottomuz mutlu olmak
AminMekanı cennet olsun inşallahnur içinde uyusun
Çok üzüldüm okurken,kendimi buldum yazdıklarındaben de babamı çocuk yaşta kaybettim torunlarını hiç görmedi torunları da onu ne çok isterdim dedelerini tanımalarını
Şu yaşıma geldim, hâlâ arıyorum, özlüyorum...
AminYaa canım benim çocukların samimi ve saf kalpleri beni mest ediyor
Allah babana da rahmet etsin canım
Evet biliyorlarAmin
Hiç beklemiyordum böyle bir tepki vereceğini ölümü bildiğini. Şaşırdım gerçekten
Büyümüşte küçülmüş gibiler maşallahEvet biliyorlar
Biz oğlumla dedemin mezarına gidiyoruz
Geçen su dökerken anne deden ıslanmasın dedi
Ölümü bildiğinde bende çok şaşırmıştımhatta bana deden vefat mı etti anne demişti
Sen vefat kelimesi ne demek nerden biliyorsun demiştim
Çocuklar çok farklı yaa
Maşallah allahım esirgesin hepsini tüm kötülüklerdenBüyümüşte küçülmüş gibiler maşallah
Amin, Allah razı olsunAmin
Senin babanın da mekanı cennet olsun inşallah. Benim babamda hiç bir torununu görmedi. O kadar çok istiyordu ki torunu olsun. Yeğenim 10 günlüktü vefat etti sadece telefonda fotoğrafını görmüştü. Özlem hiç bitmiyor hiç
Çok geçmiş olsun bonusum Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçların güzel çıkar inşaAllahGelemedim iki gündür önceki gün rahatsızlandım ishalli bir şeyler çok sıkıntı verdi bana daha iyiyim şükür ama geçmedi hala sancı yapıyor.
Fiziğe gittim bugün yani fizik dr una. Mr istedi omuzda sıkıntı var dedi bakalım nasıl ilerleyeceğiz sonuçlar çıkınca
Geçmiş olsun seda çabucak iyileşsin inşaAllahİyi akşamlar
Daha yeni fırsat buldum.
gündüz başım kalabalıktı.
hastanede.
sabah biraz bekledik öğleni buldu vakit.
12 buçukta çıktı oğlum.
Evet 1 temmuz swetimmpenyez83 ablacım 1 Temmuz senin doğum günündü değil mi kutlamaya girdim aslında nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara iyi ki varsın ablam
Dogum günün kutlu olsun tatlı dilli güzel kadın iyi ki tanımışız seni ömrün bereketli hayırla geçsin
Her satırı okudum ellerine sağlıkSabah namazı sonrası uyudum başım çok ağrıyordu
8 gibi uyandım oğlum babasıyla bi yere gidecekti onu hazırladım️
Gidip geldiler 10 gibi️
Eşim işe gitti️
Oğlum çubuk makarna istedi onu pişitdim yedirdim️
Kendim de kahvaltı yaptım️
Evi topladım️
Her yeri süpürdüm️
Oğlumla sildik️
Toz aldım️
Mutfak halısı lekeli yerleri sildik sprey sıkıp silmeyi çok seviyor
Her şeyi beraber yapıyoruz biraz uzun sürse de fırsat veriyorumHer an oyun oynayamıyorum ama bunun da çok önemli bir paylaşım olduğunu dinlemiştim. O yüzden yaptığım her işe onu da dahil etmeye çalışıyorum zaten ben etmesem de o oluyor
Banyoları da temizledim️
Lavabo wc yıkadım️
Duşakabin yıkadım️
bi posta çamaşır yıkamaya attım️
2 posta çamaşır kataldık yerleştirdik️
oğlumun pike nevresimleriini değiştirdim️
pike nevresim Battaniye yıkadım astım️
Akşam yemeği için düdüklüye et koydum️
Sonnra bi hediye işim vardı onu paketledim️ onun için karton çanta almaya gittik geldik ️
akşam yemeği hazırlığına girdim️
menü çökertme kebabıydı️
Sabah mutfağı bi tur temizlemiştim
yemek sonrası ocak tezgah bulaşıklar tekrar temizledim️
Çay demledim️
oğlumla oyun oynadık kitap okuduk
Uyuttum️
Sporumu yaptım
Duş Yatsı namazı ve yatış lakin uyuyamayış
Neyse bunları da yazam da yatam artık
Bu gidişle namazı kılıp öyle uyıcam
Gerçekten buraya kadat okuduysan helal olsun gözlerine sağlık
O kadar gereksiz detay yazdım ki
Geçmiş olsun abla Allah acil kalıcı şifalar versinGelemedim iki gündür önceki gün rahatsızlandım ishalli bir şeyler çok sıkıntı verdi bana daha iyiyim şükür ama geçmedi hala sancı yapıyor.
Fiziğe gittim bugün yani fizik dr una. Mr istedi omuzda sıkıntı var dedi bakalım nasıl ilerleyeceğiz sonuçlar çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?