İyi yapmışsın Sedoş en güzeliEvet olabilmesi için ben çabaladım.
Bugüne kısmet oldu.
ele dümdük müİç Anadolu değildi sankim az daha git
Geçmiş olsun Seda Allah damatlığını da göstersin inşallahİyi akşamlar
Daha yeni fırsat buldum.
gündüz başım kalabalıktı.
hastanede.
sabah biraz bekledik öğleni buldu vakit.
12 buçukta çıktı oğlum.
Geçmiş olsun Bonus. Salgın varmış ishal kusma. Teyzemin gelini çocuklar kuzenim hep sırayla geçirmişlerGelemedim iki gündür önceki gün rahatsızlandım ishalli bir şeyler çok sıkıntı verdi bana daha iyiyim şükür ama geçmedi hala sancı yapıyor.
Fiziğe gittim bugün yani fizik dr una. Mr istedi omuzda sıkıntı var dedi bakalım nasıl ilerleyeceğiz sonuçlar çıkınca
Ne oldu kiz Yeni gelin golümüSelamlar gelemedim kaç gündür kaynımın düğünü oldu bitti. İçimin yağları eridi bazı durumlar oldu kv için ohhhh dedimneyse bu başlangıç daha
Zaman mi çabuk geçti ben mi yanlış zaman kutlamistim b12 ye siginaraktanpenyez83 ablacım 1 Temmuz senin doğum günündü değil mi kutlamaya girdim aslında nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara iyi ki varsın ablam
EvetNe oldu kiz Yeni gelin golümü
Ay değil mi yoksa benim düğün günüm ordan hatırlıyorum aynı gün diye sankiZaman mi çabuk geçti ben mi yanlış zaman kutlamistim b12 ye siginaraktan
Bende şöyle hatırlıyorum yanlış zamanda kutlamistim sanırım demişti ki 1 temmuzAy değil mi yoksa benim düğün günüm ordan hatırlıyorum aynı gün diye sanki
YaaaaŞüpheye düştüm şimdi hep yapıyorum bunu yaşubatta bi arkadaşımın doğum günü sandım kutladım dedi ki benim değil özür diledim başka kıza yazdım onun da değilmiş ısrarla arıyorum bide
Merak etimmmm bakkEvetayrıntı yazdım sildim geri nolur nolmaz özelden yazayım ben
Bizim başımız kel miEvetayrıntı yazdım sildim geri nolur nolmaz özelden yazayım ben
Hadi karar verin de doğruysa bizde kutlayalımAy değil mi yoksa benim düğün günüm ordan hatırlıyorum aynı gün diye sanki
Gece hafif hafif açarım bazen bende beğeniyorumHayırlı geceler
Emre fel dert olur parcasini yeni keşfettim ve dinlemenizi tavsiye ederim nasıl bir sess yaa bayildimm
Doğru kutlayın zayıflama topiğine baktım emin olmak için orda konuşmuştukHadi karar verin de doğruysa bizde kutlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?