Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah keşke yese bal, pekmez,süt, yoğurt, özel macun karışım aldım yemiyor ki
Geçmiş olsun evcil hayvana tutumunuz nasıl bilmiyorum ama kedi ya da köpek sahiplenseniz daha az hasta olabilir, bağışıklığı güçlendiriyomuş. Normalde her kışı antibiyotiklerle geçiren ben bu kış maşallah diyeyim hiç hasta olmadım patili kızıma bağlıyorum bu durumu tek değişiklik o çünkü hayatımdaki

Hic koymayinca da doğru düzgün yikamiyor. Bulasiklarin üzerine mi sıksam

Ay kızım ölür kediye köpeğe geçen yıl çok ağladı alalım diye ama ben birazdaha büyüsün sorumluluk edinsin öyle dedim bide astım bronşit olunca evet demedim, sıcak bakamadım yani sahiplenme konusuna .babam bize hayvan sevgisi aşılamamis hiç ama ben iki evladıma da asiladim çok seviyorlar ikiside, küçük pek anlamıyor daha ama sevemedim diye ağlıyor kediyi :))

Bulaşık makinesinin her yerini sildim içini doldurdum çalıştırdım
Dolapların üst kısmına yağ çözücü sıkıp sildim
Perdeleri makinaya attım o arada camın dişini sildim
Kornis falan ciflemedim ama
Tekrar gidiyorum halilarini fırçalayım camın içini sileyim alt dolapları silip geleyim

ay ben o kadar temiz titiz değilim ama evde hayvan bakamam. yani kedi köpek falan.
kuş balık tamam da ötekiler beni kasıyor. ,
Salyası değiyor koltuklara, yok midesi kötü oluyor kusuyor. yani ben onu temizleyemem.
kokuyor bir süre sonra. içim kalkıyor.

Bizimki de çok istiyor ama ben eve alamam.

bulasik makinasini calistirdim
bulasiklari koydum tekrar
alt dolaplari sildim
yataklari topladim
camasir astim
kuruyanlari kaldirdim
esime evi supurttum birde wc yi ovdurdum
elinde camasir suyu baska yer var mi diye soruyor

bitti bu kadar yemegim de var ben yatim biraz

Yaa kıyamam ben de bayılırım astım varsa sorun olabilir belki ama gerçekten bi çocuğun sahip olabileceği en iyi arkadaş bence. Kokuyo falan da tamamen hikaye bakımı güzel yapıldığında kokusu da tüyü de çok çok az oluyo

Nego eşlere de altın var mııı
Ama saymam ben bunu kocacından yardım almışsın

Bunlar sponsormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…