Ameller niyetlere göre şekil alacak inşeallahNiyet önemli. Bende niyet ettim de gerisi şuan için fos.
Niye sonunda şeytanca baktın kız.Evi topladım.
süpürdüm
Bulaşıkları yıkadım.
kurularım kaldırdım.
misafire kahvaltı hazırladım.
onun bulaşığını makinaya attım
Aldığım plastikleri yıkarjm içine malzelemeti koyup yerine kaldırdım çıkan kavanozları makinaya yerleştirdim.
şimdilik bu kadan
İnşallah aha ha. Hiç sanmiyom ben altın alıyım. Bugün derin bir yatış içindeyimAmeller niyetlere göre şekil alacak inşeallah
Kaynanam bende de ondan etkilendim heraldeNiye sonunda şeytanca baktın kız.
Ah canım.Kaynanam bende de ondan etkilendim heralde
Aslında bonus ben sana hep kırgındım
Polemik yaratmayın hanımlarAslında bonus ben sana hep kırgındım
Şimdi burası yeri değil ama yeri geldiğinde mutlaka derim sen az çok ne olduğunu biliyorsundur.
Burda konuşulacak şeyler değil aslında başka zaman konuşulur
Polemik yaratmayın hanımlar
Aslında bonus ben sana hep kırgındım
Şimdi burası yeri değil ama yeri geldiğinde mutlaka derim sen az çok ne olduğunu biliyorsundur.
Burda konuşulacak şeyler değil aslında başka zaman konuşulur
Polemik yaratmayın hanımlar
Tekrar atsana canım. Bulamadım. Özelden at istersen.Feslegen Kokulu Nane sana iyi ki filtre sordum resim attım görmedin.
Bu sadece suyla yıkanan filtreyi ben sabunla yıkadım işşallah bişey olmaz nolabilir ki sade suyla temizlik olur mu ya
Dün yıkadım 24 saat durması gerek kuruması için yani bugün dik süpürgeye kaldım.
Keşke yıkamasaydın. Ben yıkamıyor diye biliyorum. Eşim herşeyi sorarak aldi, o da satıcı bana öyle bir şey demedi dedi. Hiç yıkamadım bende
Keşke yıkamasaydın. Ben yıkamıyor diye biliyorum. Eşim herşeyi sorarak aldi, o da satıcı bana öyle bir şey demedi dedi. Hiç yıkamadım bende
memnun musunuz bundan? ben bir ara çok istemiştim süpürme aralıkalrını kısaltıyor diye. eşim istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?