Ay ne güzel Allah damatlıginida göstersinEvet oğlum 1 temmuz salı günü sünnet oldu.
Şuanda iyi.
Nasıl durumu iyi mi ? Ameliyat nasıl geçmiş ?Çıktı ameliyattan cocuk yoğun bakımda gözetim de kalacak
Durumu nasılÇıktı ameliyattan cocuk yoğun bakımda gözetim de kalacak
Amin inşallahAy ne güzel Allah damatlıginida göstersin
Kızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinÇıktı ameliyattan cocuk yoğun bakımda gözetim de kalacak
Rabbim tez vakitte şifalar versin inşallahKızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın
Çok geçmiş olsunKızlar
Yıkadım of anam piştim bi ara bayılacak gibi oldumBu sıcakta duşakabin içinde balkon halısını yıkamayı düşünüyorum birazdan
Nazar olabilir (ocak nedir bilmiyorum) götür okut tabiki, zararı olmaz okumanınAhsen son zamanlar hafif kekelemeye başladı heyecanlanıp hızlı konuşmaya çalışırken oluyor sürekli değil de ara ara. Annem ablam nazar değmiştir dio. Bi ocak var burda oraya götürelim diolar. Bende bilemedim doktora götürmek gerekir mi acaba
Geçmiş olsunÇıktı ameliyattan cocuk yoğun bakımda gözetim de kalacak
Mesela konuşamayan çocukların götürüldüğü kişi. Dua ediyor okuyor. Ona ocak diyolar burda.Nazar olabilir (ocak nedir bilmiyorum) götür okut tabiki, zararı olmaz okumanın
son zamanlarda yazmışsın ne kadar süredir yani?
Biraz takip et hangi durumlarda kekeliyor ( heyecanlanınca üzülünce sinirlenince) vs.... duygu değişimi olunca mı daha çok oluyor.
Gelişim yaşında ağız, dil gelişimi ile ilgili de olabilir.
Naçizane tavsiyem doktora da götür. İhmal etme geçmiş olsun swetimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?