Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mesela konuşamayan çocukların götürüldüğü kişi. Dua ediyor okuyor. Ona ocak diyolar burda.

1 ay olmuştur belki. Heyecanlanınca hızlıca anlatmak istiyor o zaman oluyor dikkat ettim de.
Anladım ablam okumaya da doktora da götür
heyecan yaptığında kekelemeye başladığı an "sakin anlat kızım acele etme gibi" cümleler kur ( belki böyle yapıyorsundur) bak bakalım konuşması nasıl olacak. Bu şekilde bir hafta takip et. Durum analizi yap ablam

Vaaaay anasııınıııı

Nasıl durumu iyi mi ? Ameliyat nasıl geçmiş ?

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

Rabbim tez vakitte şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Geçmiş olsun Allah kalıcı acil şifalar versin inşallah
Durumu nasıl şimdi nane
Ameliyat iyi geçti
yoğun bakımda takip edilecek ama uyandırdılar hareket etmesin diye uyutuyorlarmış şimdi konuşuyor da

Diyorum diyorum sakin ol diye bi düzelir gibi oluyor. Allahtan sürekli değil arada oluyor

Kızlar
Yeğenim dün bisikletle kaza yaptı düştü bağırsaklarını da yırtık varmış ameliyat olacak birazdan dua edin kolaylıkla atlatsın
Nanecim çok geçmiş olsun
Nasıl geçti ameliyatı
Allah şifalar versin

İyi akşamlar,
Dün misafirim geldi 4 gibi kız kardeşimle eşi aldılar terminalden bende işlerimi yemeklerimi anca yetiştirdim,
Yemek yedik, çay içtik oturduk gece geç yattık, sabah sekiz gibi kalktık
10 gibi çıktık evden giderken simit, limonata aldık, kızlardeşimle metro durağında buluştuk kadıköye gittik, ordan vapurla eminönüne geçtik
Ordan tranvayla eyüpsultana gittik ordan, telerfrikle pierloti tepesine çıktık
Resim çekildik, soğuk bişeyler içtik
Ordan mısır çarşısına geçtik çok güzeldi
Amcamın kızı hediyelik bişeyler aldı
Ordanda yerebatan sarnıcına gittik ama çok sıra vardı girmedik
Marmarayla pendiğe geçtik eve geldik
Çok güzel bi gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…