Avizem yok
Balkonumda yok
Bana çocuk oyuncak dolabı kaldı
Balkon temizliğini aldım gitti
Oyuncak dolabı yok ,oyuncak sepetlerimiz var oda günde bilmem kaç kere toplanıyor
Oyuncak dolabının kenarları tozlanmıyo mu ya ben sürekli kutuları bosaltıp iclerini siliyorum geri yerleştiriyorumAvize yok, balkonu dün yıkadım, oyuncak dolabı da toplu hayret bir şekilde
Ödev ilknurdan
Cam balkon silinebilir balkon temizligi olabilir
Avizeler silinebilir benim silinmesi gerekiyor
Çocukların oyuncak dolabı toplanabilir
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Cok sağol canımNane Limon Kabugu nanecim çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Yok ben çekmecelwri boşaltıp her gün silmiyorumOyuncak dolabının kenarları tozlanmıyo mu ya ben sürekli kutuları bosaltıp iclerini siliyorum geri yerleştiriyorum
Su oyuncaklar her gün oynansada yerde durdugundan mı neyse toz icinde kalıyo bunlarıda siliyorum sürekli
Abla kv ameliyat oldu muFeraceli seni unutmuşum etikette
Avizem yokÖdev ilknurdan
Cam balkon silinebilir balkon temizligi olabilir
Avizeler silinebilir benim silinmesi gerekiyor
Çocukların oyuncak dolabı toplanabilir
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
Lidlaylim
Bana da geliyorlar arada her şeyi atma isteğiOh ferah ferah bende daha öncekileri paketleyip garaja koymuştum ama tozlu olmuş bide geçen oğlum bişey aldı çok değişik kokmuşlar
Kediler falan girmiş huylandım tiksindim
Zaten kullanmadan önce yıkanır yeniden ama ne bileyim oraya koymak istemem bi daha
Hee yerde dolu dolu koltuk altları baza altları hayor ne var yani bu kadar
Bunaldım herşeyi atıcam o olacakani dellenme gelmesi
Yeni temizledim kutuların içini falan. Ahsenin odayı çok açmıyorum sadece havalandırıyorum. Yola bakıyor yoksa bütün toz içerdeOyuncak dolabının kenarları tozlanmıyo mu ya ben sürekli kutuları bosaltıp iclerini siliyorum geri yerleştiriyorum
Su oyuncaklar her gün oynansada yerde durdugundan mı neyse toz icinde kalıyo bunlarıda siliyorum sürekli
Oldu canım iyi geçmiş şükür artık bakalım patoloji sonucu ne çıkacakAbla kv ameliyat oldu mu
İnşallah hayırlı temiz sonuçlar olur çok geçmiş olsunOldu canım iyi geçmiş şükür artık bakalım patoloji sonucu ne çıkacak
Maşallah seda sıcağa çocuğa rağmen yine iyi yapıyorsun ben o kadar yapamıyorum en acil işim yemek yapmak gerisini de yapabildiğim kadar sallaya sallaya yapıyorumBurda sıcaklık iki haftadır hep 45 derecenin üstünde şimdilik böyle gidiyor
Temizliği işi falan hep sabah serinliğinde yapıyorum.
Öğleden sonra dinleniyorum..
Akşam üstü normal bi toplama yapıyorum öyle bitiyor zaten gün. Eşim gelene kadar..
Sonra en sevdiğim çay vakti yine dinlenme anı umutta oyuncak oynarken.
şuan umut uyuyor bahçede gölge alanda dolaştım .
Eve geldim yatırdım.
Oturdum biraz.
gelmiş geçmiş olsun bonus sonuçlarıda tertemiz çıkar inşallahOldu canım iyi geçmiş şükür artık bakalım patoloji sonucu ne çıkacak
Bende her gün silmiyorum canım her gün kim silecekYok ben çekmecelwri boşaltıp her gün silmiyorum
Üzerinin tozunu alıyorum ve yere döktükleri topluyorum
Bizim evde bütün camlar acık elimden gelse dış kapıyıda acık bırakcam bi gram esmiyo ev yanıyoYeni temizledim kutuların içini falan. Ahsenin odayı çok açmıyorum sadece havalandırıyorum. Yola bakıyor yoksa bütün toz içerde
Sonuçları da iyi çıkar inşallahOldu canım iyi geçmiş şükür artık bakalım patoloji sonucu ne çıkacak
Ay dün ve bugün şükür daha iyi hafif esiyor. Yağmur gözüküyor ama yağamadı bi arada toprak kokusu geliyor bi yerlere atıştırıyor sanırımBende her gün silmiyorum canım her gün kim silecek
Bizim evde bütün camlar acık elimden gelse dış kapıyıda acık bırakcam bi gram esmiyo ev yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?