Çok geçmiş olsun pareSelam kızlar nasılsınız...❤❤❤
Kızlar bir sorum olucak idrar yolu enfeksiyonundan ne yapsamda kurtulsam
Benim enfeksiyon artmış idrarda yanma var sıtma gibi üşüme ateş aşırı terleme var halsizlik yorgunluk yigilip kalıyorum
3 tane antibiyotik verdi dr oda ağzımın içinde yaralar çıkardı ne bir şey yiyorum ne konuşa biliyorum
Kalın hirkayla ayağımda çorap batikle dolaşıyorum dua edin lütfen atlatayim şu enfeksiyonubir ay oldu ameliyat olalı geçmedi şu enfeksiyon
Moralim öyle bozuk ki anlatamam
Teşekkür ederim eslinacim ⚘Çok geçmiş olsun pareağız içi yaraları için, tuzlu suyla gargara yap canım
Enfeksiyon için pek bir şey diyemiyecem, elma sirkesi iyi geliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.şimdi yanlış bir şey de söylemek istemiyorum
Geçmiş olsun inşallah temiz çıkar patoloji sonuçlarıOldu canım iyi geçmiş şükür artık bakalım patoloji sonucu ne çıkacak
Geçmiş olsun parecim Allah şifa versinSelam kızlar nasılsınız...❤❤❤
Benim enfeksiyon artmış idrarda yanma var sıtma gibi üşüme ateş aşırı terleme var halsizlik yorgunluk yigilip kalıyorum
3 tane antibiyotik verdi dr oda ağzımın içinde yaralar çıkardı ne bir şey yiyorum ne konuşa biliyorum
Kalın hirkayla ayağımda çorap batikle dolaşıyorum dua edin lütfen atlatayim şu enfeksiyonubir ay oldu ameliyat olalı geçmedi şu enfeksiyon
Bunların hepsini yapmıştım tatil öncesiÖdev ilknurdan
Cam balkon silinebilir balkon temizligi olabilir
Avizeler silinebilir benim silinmesi gerekiyor
Çocukların oyuncak dolabı toplanabilir
Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Diğerini bilmiyorum da sonta yapıyor maalesef. Cranberyy + c vitamini öneriliyor. Ben c vitamini de almıştım hatta birlikte içtimSwetim bu bitkiyi diyen oldu googleye yeni baktım baya iyi dut duymuştum geçen hafta içtim ama düzenli değil
Bu crenbayy alayım inşallah iyi gelir
Sonta takıldı ameliyatta takmışlar ertesi gün akşama kadar durdu birde böbrekle idrar yolu arasına genişletmek için bir şey takmışlar oda iki gün durdu onlar sanırım enfeksiyon yapti
Kuşburnunun içindeki madde zaten sistit ilaçlarının etken maddesi olarak kullanıyor. Bol bol kuşburnu çayı iç. Bana çok iyi geliyor. Ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olacak gibi hissetsem 2 gün içinde bu his geçiyor.Selam kızlar nasılsınız...❤❤❤
Ne yaptınız istediği okula gider inşallahlgs çukurundayım yeni çıktım
Soğuk şekilde tüketmek de iyi gelir miKuşburnunun içindeki madde zaten sistit ilaçlarının etken maddesi olarak kullanıyor. Bol bol kuşburnu çayı iç. Bana çok iyi geliyor. Ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olacak gibi hissetsem 2 gün içinde bu his geçiyor.
Geçmiş olsun pareSelam kızlar nasılsınız...❤❤❤
Rabbim nasip ederse bakalım bu seneki sınav zaten tam bir muamma tüm herşey alt üst canım kimse ne yapaçaklarını kestiremiyorNe yaptınız istediği okula gider inşallah
Karadut özü de ağız yaralarına iyi geliyorTeşekkür ederim eslinacim ⚘
Sirke içemiyorum mideme dokunuyor
Devamlı sil bak bağımlı oluyosun korkunda geçer alışıyosun hele 5-6 gün sonra nemli cam beziyle toz alır gibi geç bak ne hoş olur silendeİlk defa bu evde tek başıma mutfak camını sildim.
Bekarken evim müstakildi. Sürekli siliyordum ama burda 4.kattayım korkuyorum.
Işıl ışıl öyle güzel görünüyor ki açtım storu gelip geçip izliyorumDevamlı sil bak bağımlı oluyosun korkunda geçer alışıyosun hele 5-6 gün sonra nemli cam beziyle toz alır gibi geç bak ne hoş olur silende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?