Aslında genel temizlik le siliyorum normalde amaNeyle sildin gönül
Geçmiş olsun hayal merak ettim bende. İyi olmana çok sevindimHayırlı cumalar kızlar
Birkaç gündür midem çok kötüydü halsizlik yorgunluk derken pert gibi yattım. Hastaneye gittim kan verdim vs. Bugün biraz daha iyi hissediyorum çok şükür inşallah böyle devam eder.
Sağol sweetimGeçmiş olsun hayal merak ettim bende. İyi olmana çok sevindim
Küçücük bacağıyla gece hayatını napacaksaAhsen erken kalktı dedim uyu akşam gezmeye çıkalım çocuğun gece hayatı yok hiçfırtına yağmur başladı şansımıza. Yeni uyandı bide kendi ayağıma sıktım resmen
Sağol SedaGeçmiş olsun-Hayal
AhahahahKüçücük bacağıyla gece hayatını napacaksa
Bunların hepsi temiz bu ödevi geçiyorum benÖdev dolunaydan
Tencere dolabını ya da plastik kap saklama kabı dolabını düzenlemek
Mutfak tezgah ve lavaboyu güzelce ovmak
,Kettle, çaycı gibi elektronikleri parlatmak
@Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Bizde bugun 9da kalkmısız ben sok 9 bize cok uzak bi saatKızlar bir şey diyeyim mi
Ben varya yıllar yıllar sonra ilk kez bu saate kadar uyudum
Gözlerimi actigim da saat 11 30 du
Sabah annem kahvaltı için uyandırdı dedim ki hiç kalkamam kendiniz halledin
Akşamda ufak çaplı bir atışma yaptık Allahım Allahım uyumuşum ohhh beee
Allah yarına pazar gününe de nasip etsin inşallah
Abla 58i bekliceksin demi sende annemin 21 sene oldu ise baslayalı daha kasımda 51 olacak 7 sene daha çalışacak mecbur yaşı beklemek icinamin canım inşallah
aa seninde az kalmış mart sonu bayram, ikimizde emeklilik için yaş beklicez , inşallah şu kademeli olan yasalaşırda çok beklemeyiz ,
Okuyum bende yazarım kac okursam Allah şifa versin inşallahkızlar sizden bişey rica edicem
benim oğlumun sevdiği kız meltem çarşamba günü midesinden ameliyat olucakmış bugün beni aradı dua istiyo senin dua arkadaşların vardı diyo , ya şafi okumak isteyen isteği kadar okuyup bana sayı söyleyebilirseniz bende okuyabildiğim kadar okucuycağım inşallah
( şuan konuşmuyolar ama kızın ailesinin yüzünden mecburen ayrıldılar, ) ben kızla görüşüyorum çokta seviyorum inşallah Rabbim nasip ederde evlenirler ben ümidimi kesmedim
kızlar sizden bişey rica edicem
benim oğlumun sevdiği kız meltem çarşamba günü midesinden ameliyat olucakmış bugün beni aradı dua istiyo senin dua arkadaşların vardı diyo , ya şafi okumak isteyen isteği kadar okuyup bana sayı söyleyebilirseniz bende okuyabildiğim kadar okucuycağım inşallah
( şuan konuşmuyolar ama kızın ailesinin yüzünden mecburen ayrıldılar, ) ben kızla görüşüyorum çokta seviyorum inşallah Rabbim nasip ederde evlenirler ben ümidimi kesmedim
Meltem için 2.000 Yâ Şafi okudum ablaRabbim kalıcı şifa versin
Bende okurum okuyunca sayı yazarım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?