Hahaha neredeyse 1 yıl önce yaptığı yorumu bulup reklam yapmakMerhabalar.Lekeler için HOMM BİTKİSEL oxi ürünumuzden 2 3 YK direkt lekenin üstüne dökün .En üstüne kaynar su dökün .O aktiflserek lekeyi çıkaracaktır.
İsterseniz İş imkanı olarak bakabilirsiniz firmamıza evden çalışma yapıyoruz
Hayırlı sabahlar abla. İşe yarıyoe mu cidden yagünaydın, hayırlı sabahlar
işe geldim hindiba kahvemi içtim
ben daha 9 gündür falan içiyorum şuan bi değişiklik yokHayırlı sabahlar abla. İşe yarıyoe mu cidden ya
penyezcim bende dün yazmıştım sana göremedim kaç gündür merak ettim seniİşte yoğunluğum devam ediyor
Pek gelemiyorum
İyiyim çok şükür
Sizler nasılsınız
Evde de yaşanacak kadar birşeyler yapıyorum. Telefona bakasım gelmiyor gözlerim yorgun erkenden de yatıyorum
Doğru o zamanda yazdım.. Ben onuHahaha neredeyse 1 yıl önce yaptığı yorumu bulup reklam yapmak
Geçmişi okuyamadım bildirim çok olunca gözümden kaçmıştır ablapenyezcim bende dün yazmıştım sana göremedim kaç gündür merak ettim seni
Amaa kesmedi mi iştahınıben daha 9 gündür falan içiyorum şuan bi değişiklik yokama yemeye devam ediyorum nasıl olcaksa
Ahsene yasaklar geldi yazın biraz tv telefon artmıştı tamamen sıfırladık 3.gündeyiz. Telefon zaten benim belirlediğim çizgi filmlere bakıyordu arada çok değildi ama tv baya artmıştı. Kışın güzel oynuyorduk da oyun falan yaz gelince benimde canım istemiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?