Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kanepe kırlent kılıfları (8 tane) makinede yıkandı kurudu kılıfı takıp yerleştirdim
Arka oturma odası kırlentleri sönük duruyordu fazla elyaf vardı 4 kırlentin dikişlerini söküp elyaf ekleyip doldurdum elimle diktim, kırlentler makinede yıkandı yerleştirdim
Yastık kılıfları çarşafları yıkandı kurudu yerine yerleştirdim

Bayağı iş yaptım ablalarımda çocuklarla kalmıştı ev kalabalıktı bayağı kirlenmiş temizlik gerekiyordu iyi oldu

Geçmiş olsun Seda

Maşallah dikiş yapabiliyorsun.
Benimkileri annem buraya müsait zamanda geldiğinde dikiyor .
ben dikemiyorum.

Yatak odamdaki normal yattığımız yastıkları sünnet haftası burda olduğunda söktü.
Geri tekrar düzenledi temiz yaptı dikti.
elyafını falan doldurdu.

Bir şeyden emindim ama
Dayısı vefat ettikten sonra o dedesinin ve anneannesinin durumu zorlaşacak
Zaten öylede.
İkiside baya yaşlı.
Aha bugünde kaynanam babasıyla tartışmış.
dönmüş eve gelmiş.
Nenenin yanında dede var . Yatılı olarak
Eşimi aramış gel ilgilen
Görümcemi aramış gel ilgilen onlarda işe gidip geliyoruz çalışıyoruz demişler malum.
Zor oldu bi yandan.
Herkes dayı varken tabi öyle alışıktı o düzene
Şimdi hepsi boşluğa düşmüş gibi allah kolaylık versin.

Benimde dedeme babam bakıyordu çoğunlukla. Babam vefat edince adama bakmak zor geldi evini falan taşıdılar doğru düzgün bakamadılar. 1 sene sonra da o vefat etti. Allah evladın hayırlısını versin

Allah kolaylık versin seda

Benimde dedeme babam bakıyordu çoğunlukla. Babam vefat edince adama bakmak zor geldi evini falan taşıdılar doğru düzgün bakamadılar. 1 sene sonra da o vefat etti. Allah evladın hayırlısını versin
Amin ,Allah'ım kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Gerçekten zor

Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah

Günaydın, hayırlı sabahlar
9 gibi kalktım makineye açık renkli çamaşırları attım yıkanıyo
Kedinin tuvaletini temizledim
Bulaşık makinesini boşalttım
Akşamdan kalan bi kaç bulaşık vardı onları koydum
Kendime yumurta haşladım çay demlemedim kavun ve karpuzla kahvaltı yapıcam, oğlum uyuyo eşim işte
Sonrada evin işlerine başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…