İnşallahGeçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
Selam sweetcimA R Y A sende yoksun bayadır iyi misin hastalığın nasıl oldu
İyileşmene sevindimSelam sweetcim
İyileştim şükürben 9-10 ay önce meme ameliyatı olmuştum, şüpheli bir kist vardı. İşte geçen kontrole gittim, aynı yerde daha büyük bir kitle görünüyor. Gittiğim genel cerrah ve radyolog meme emarı istediler daha detaylıymış sanırım. Onu çektirdim, sonuçları beklerken biraz dinlenme moduna geçtim.
Havalar çok sıcak, insanın eli kolu kalkmıyor. Sen napıyosun?
Geçmiş olsun canımSelam sweetcim
İyileştim şükürben 9-10 ay önce meme ameliyatı olmuştum, şüpheli bir kist vardı. İşte geçen kontrole gittim, aynı yerde daha büyük bir kitle görünüyor. Gittiğim genel cerrah ve radyolog meme emarı istediler daha detaylıymış sanırım. Onu çektirdim, sonuçları beklerken biraz dinlenme moduna geçtim.
Evet dikiş biliyorum çarşaf, yastık falan herşeyimi kendim diktim makinedeMaşallah dikiş yapabiliyorsun.
Benimkileri annem buraya müsait zamanda geldiğinde dikiyor .
ben dikemiyorum.
Yatak odamdaki normal yattığımız yastıkları sünnet haftası burda olduğunda söktü.
Geri tekrar düzenledi temiz yaptı dikti.
elyafını falan doldurdu.
Yaa çok geçmiş olsun aryaSelam sweetcim
maşallah buda güzel ..Evet dikiş biliyorum çarşaf, yastık falan herşeyimi kendim diktim makinede
Elimle de güzel dikiyorum gizli dikiş yani belli olmuyor
Yaa yakın olsaydık yardıma gelirdim yastıkları döküp temizlemeyi çok seviyorum
Henüz çıkmadı birkaç güne raporu yazılınc belli olur, hayırlı sonuçlar olur inşallahİyileşmene sevindim
Sonuçlar belli oldu mu inşallah kötü bir şey değildir
Evet yaa sıcaktan bi o yana bi bu yana devriliyorumdeğişen bir şey yok bizde de aynı devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?