Atak, sendrom dönemi falan mı oluyor hatırlamıyorum da ahsende öyle oluyordu ara ara yediği şeyleri yemiyor iştah kapanıyordu. Geçicidir bence seçici bir çocuk değilse.Meyve seviyor ablacım ama ben ana yemek yememesini çok dert ediyorum.
Ben de yapıyorum ama yazmıyorumİş yazmıyorum ama yapmıyorum sanmayın ha mıtfaktan hiç çıkmıyoruz gibi bir şey yeme içme bulaşık ful artı ful paket
İnşallah düzelir ya, sevdiği şeyleri artık yemez oldu resmenAtak, sendrom dönemi falan mı oluyor hatırlamıyorum da ahsende öyle oluyordu ara ara yediği şeyleri yemiyor iştah kapanıyordu. Geçicidir bence seçici bir çocuk değilse.
Çocuklarda dönem dönem oluyor. Sıcaklarda etkiler, iştahsızlık yaparİnşallah düzelir ya, sevdiği şeyleri artık yemez oldu resmen
Diş mi çıkartıyor o dönem iştahları kesiliyorİnşallah düzelir ya, sevdiği şeyleri artık yemez oldu resmen
Öyle oldu abla valla. Pek keyfim yok yanerdesin lora görünmüyon bu aralar
Gülün diye yazdım üzülmeyinGecenin şu saatinde koltuk siliyor olmam
tabiki yemek döktü küçük oğlum hamaratlıktan değil
Kolay gelsin
Kız fazla empati yaptım modum düştü
Farkettim tabi küçük bebeğin olunca ileride ya yaşarsam dedinKız fazla empati yaptım modum düştü
Canim Bizim evde bebege gerek yok koca herifler de batırıyor hdhdjdkFarkettim tabi küçük bebeğin olunca ileride ya yaşarsam dedin
Bizimkiler de öyle arkalarını toplamak işten de yorucuCanim Bizim evde bebege gerek yok koca herifler de batırıyor hdhdjdk
mavibaloncuk ödev sırası sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?