- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.318
- 598
Yaa nasıl bi tevafuk bu maşallah"Nasıl olacak...diye" düşünüp durduğum tüm meselelerimi sana emanet ettim Allah'ım. Sen herşeyi vaktiyle bilensindiye dua ederim hep
Hatim grubunda bi arkadaş aldığı cüzü okudum diye dönüş yapmadı (12 temmuzda girmiş en son siteye) bir kaç kez mesaj attım. yönetimden ulaşmaları için destek istedim iletişim bilgisi yokmuş. Dün son gündü ve aldığı cüz okunmadı. Dedim vardır bir hayr elbette bir kolaylık verecek Rabbim
Veee ne oldu dersiniz dün akşam üzeri,
Hatim grubuna yazdım buraya da yazayım.
@Bonus bonusummsana yanlış baktıran Allah a şükürler olsun Listeye 3 kez baktığı halde kendi cüzünü değil ulaşamadığım arkadaşın cüzünü okumuş. Sonra kendi cüzünü de okudu Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık..Hatimin bitmesine, Rabbim destek için bonusumu vesile etti hamd olsun
Rabbim her daim sana destek olacak dostlar nasip eylesin bonusumm
Ayh okurken telaşlandım resmen bende çok korkuyorum panik atak var bu konuda resmenSabah sabah aksiyon yaşadık. Wc deydim çıktım ahsen yok ahsen diye bağırıyorum ses yok. Her yerde file var bi salonda yok. Normalde salon kilitli olur açmıştım havalansın diye. Ödüm patladı oraya çıktı pencereye diye. Mutfakta köşede bi yerdeymiş. Ben bağırınca da korktu ağlamaya başladı sıpa
Bunu dün yapmıştım bugünde yine bi yerini sildimÖdev derinsudan
Banyo WC yi dip köşe yıkamak temizlemek
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
@Feraceli
Ay valla çok kötü oldum o an salon açık olunca. Sıpa asla seslenmez çağırınca oyun sanıyor. Sonra bana diyor ki anne neden bana bağırdın ahsen diyeAyh okurken telaşlandım resmen bende çok korkuyorum panik atak var bu konuda resmen
Direk dizlerimin bağı çözülüyor.
Allahım saklasın korusun tüm yavruları
Ahsen de et türünü sevmiyor pek yemiyor. Şöyle her şeyi itirazsız yiyen çocuklara gıptayla bakıyorumBugünün menüsü kabak ve makarna
Makarna yanına biraz tavuk da yaparım belki
Oğlum sebze hiç yemiyor
Canım yaaAy valla çok kötü oldum o an salon açık olunca. Sıpa asla seslenmez çağırınca oyun sanıyor. Sonra bana diyor ki anne neden bana bağırdın ahsen diyededim korktum sen kayboldun diye
Sebze yiyor muAhsen de et türünü sevmiyor pek yemiyor. Şöyle her şeyi itirazsız yiyen çocuklara gıptayla bakıyorum
Eh işte bir kaç bir şey ancak. Bide yoğurtlu yiyor her şeyi. Ne yaparsam yoğurtla karıştırıp veriyorum. Sabah omlet yiyor onu bile yoğurtlaSebze yiyor mu
Dün banyoyu duşa kabini ve wc yi detaylı temizledimÖdev derinsudan
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
@Feraceli
Geçmiş olsun ablacımgünaydın, hayırlı sabahlar
beni bu gece rüzgar çok kötü çarpmış salonda yere yatak atıp kaç gündür yerlerde sürünüyorum,
bu gecede duş alıp yattım yatak odasına uyuyamadım salona kaçtım , baya bi esti gece üstümde açık , duşta almıştım
gece bi uyandım her tarafım ağrıyo burnum tıkanmış hemde akıyo işe zor geldim yanıma ilaç aldım evde vardı
çayı demliyim kahvaltımı yapayımda içerim
Allah'ım korusunSabah sabah aksiyon yaşadık. Wc deydim çıktım ahsen yok ahsen diye bağırıyorum ses yok. Her yerde file var bi salonda yok. Normalde salon kilitli olur açmıştım havalansın diye. Ödüm patladı oraya çıktı pencereye diye. Mutfakta köşede bi yerdeymiş. Ben bağırınca da korktu ağlamaya başladı sıpa
Banyolar dün yıkandı. WC yi her gün yıkıyorum. Ödev tamamdırÖdev derinsudan
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
@Feraceli
Olsun yaa yoğurt iyidirEh işte bir kaç bir şey ancak. Bide yoğurtlu yiyor her şeyi. Ne yaparsam yoğurtla karıştırıp veriyorum. Sabah omlet yiyor onu bile yoğurtla
Meteye bebekken cok zorlandım cok sükür simdi yiyo her seyi zorlada olsa yemicem de dese yiyo ama Arda asla tadına dahi bakmaz ne peynir ne yoğurt ne sebzze yedigi seyler sayılı hep aynı seyler sebze yemiyo diye arada sebze corbası yapıyorım her seyi katıyorum icine öyle yemis sayıyorumOlsun yaa yoğurt iyidir
Oğlum asla yemiyor bazı şeyleri
Mesela sabah menemen yaptım ya bi Çatal tadına bak çok güzel diyorum asla yemedi
Bazen bakıyor yavrum öğürtü geliyor resmen içi almıyor enteresan
Bende zorlanıyorum
Bi arkadaşım var her gün wc yi yıkıyorum deyince şaşırmıştı her gün wc mi yıkanır 3 günde bir yıkarım demişti aklıma hep o geliyor wc yıkama deyinceBanyolar dün yıkandı. WC yi her gün yıkıyorum. Ödev tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?