- 2 Ağustos 2013
- 38.176
- 127.655
- 798
Ay ahsende aynı çorbada nane falan gelince öğürüyor ben yapmıyorum anne kendi yapıyor diyorOlsun yaa yoğurt iyidir
Oğlum asla yemiyor bazı şeyleri
Mesela sabah menemen yaptım ya bi Çatal tadına bak çok güzel diyorum asla yemedi
Bazen bakıyor yavrum öğürtü geliyor resmen içi almıyor enteresan
Bende zorlanıyorum
Çıkma çıkma çok sıcak 5 den sonra çıkın benceYürüyüş yaptım biraz inanılmaz sıcak yaa evde olduğum halde
Gözüm kesmiyor parka çıkarayım çocuğumu
Artık benim de aklıma gelirBi arkadaşım var her gün wc yi yıkıyorum deyince şaşırmıştı her gün wc mi yıkanır 3 günde bir yıkarım demişti aklıma hep o geliyor wc yıkama deyince
Bi arkadaşım var her gün wc yi yıkıyorum deyince şaşırmıştı her gün wc mi yıkanır 3 günde bir yıkarım demişti aklıma hep o geliyor wc yıkama deyince
Ulan boğazsızlığın tarif edilme şekline bak nane saldırıyorben yapmıyorum anne kendi yapıyor diyor
Az yapıyolar demek
KoptummmAhahahahh ayyyy kahkaha attım
bazen düşdüğün yerden bir el uzanır ya yüreğine su serpilir öyle sesiz,öyle naif,öyle içten olur işte o aralarda gelen birisin
bazen düşdüğün yerden bir el uzanır ya yüreğine su serpilir öyle sesiz,öyle naif,öyle içten olur işte o aralarda gelen birisinSU GİBİ AZİZ OL !
Çıkmadık canım artık yarına kaldı evde oyandı biraz şimdi ekra saatiÇıkma çıkma çok sıcak 5 den sonra çıkın bence
Evet çorba da bende bazı şeyleri yedirmiş oluyorumMeteye bebekken cok zorlandım cok sükür simdi yiyo her seyi zorlada olsa yemicem de dese yiyo ama Arda asla tadına dahi bakmaz ne peynir ne yoğurt ne sebzze yedigi seyler sayılı hep aynı seyler sebze yemiyo diye arada sebze corbası yapıyorım her seyi katıyorum icine öyle yemis sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?