- 12 Haziran 2019
- 19.569
- 120.524
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok kötüyüm salgın bizi de vurdu ishal kusma geceden beri![]()
Geçmiş olsun ablagünaydın, hayırlı sabahlar
beni bu gece rüzgar çok kötü çarpmış salonda yere yatak atıp kaç gündür yerlerde sürünüyorum,
bu gecede duş alıp yattım yatak odasına uyuyamadım salona kaçtım , baya bi esti gece üstümde açık , duşta almıştım
gece bi uyandım her tarafım ağrıyo burnum tıkanmış hemde akıyo işe zor geldim yanıma ilaç aldım evde vardı
çayı demliyim kahvaltımı yapayımda içerim
Geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Umut un sesi kısıldı
Doktora götürücem onu![]()
Geçmiş olsun limonsuzKöyde internet çekmiyordu. Çeken yerlerde de çok yoğundum giremedim bi türlü. Bikaç gün önce geldim evime. Geldiğimden beri de hastayım kırılıyorum resmen. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim![]()
Evet ben hic sevmiyorum çorap terlik giymeyi bi yere bile gitsem ev ortamı oturmaya ditek coraplarımı cıkarır çantama koyarımGÜn içinde çıplak ayakla mı duruyosun?
Geçmiş olsun sweeetÇok kötüyüm salgın bizi de vurdu ishal kusma geceden beri![]()
Hoşgeldin limonsuz nasıl geçti ve geçmiş olsunSelamün aleyküm canlarrrrr hayırlı cumalar![]()
sağol canım sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun abla
Geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun canım Allah şifa versin kıza geçmez inşallahÇok kötüyüm salgın bizi de vurdu ishal kusma geceden beri![]()
sağol canım , aman sen dikkat kendine hamilesin ilaçta alamazsın
Evet ben hic sevmiyorum çorap terlik giymeyi bi yere bile gitsem ev ortamı oturmaya ditek coraplarımı cıkarır çantama koyarım
Geçmiş olsun sweeet
Hoşgeldin limonsuz nasıl geçti ve geçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun limonsuznasıl geçti tatil
Sağolun kızlarHoşgeldin limonsuz nasıl geçti ve geçmiş olsun![]()
Hoş geldin limonsuzum geçmiş olsunKöyde internet çekmiyordu. Çeken yerlerde de çok yoğundum giremedim bi türlü. Bikaç gün önce geldim evime. Geldiğimden beri de hastayım kırılıyorum resmen. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim![]()
sağol selin Allah razı olsun
Sağol bonusum hoş geldim valla evimi çok özledimHoş geldin limonsuzum geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Umut un sesi kısıldı
Doktora götürücem onu![]()
Hoşgeldin limonsuz geçmiş olsunKöyde internet çekmiyordu. Çeken yerlerde de çok yoğundum giremedim bi türlü. Bikaç gün önce geldim evime. Geldiğimden beri de hastayım kırılıyorum resmen. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim![]()
Hoşgeldin geçmiş olsunKöyde internet çekmiyordu. Çeken yerlerde de çok yoğundum giremedim bi türlü. Bikaç gün önce geldim evime. Geldiğimden beri de hastayım kırılıyorum resmen. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim![]()
Hoşgeldin limonsuz geçmiş olsun![]()
Hoşbuldum sağolunHoşgeldin geçmiş olsun