- 13 Mart 2019
- 16.039
- 62.161
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Umut un sesi kısıldı
Doktora götürücem onu![]()
Bulaşık, çamaşır makinesi temizliği ( çekip alt üst yanları temizliği)Eslinna böğün ödev sırası sende
Geçmiş olsun sweetÇok kötüyüm salgın bizi de vurdu ishal kusma geceden beri![]()
Geçmiş olsunKöyde internet çekmiyordu. Çeken yerlerde de çok yoğundum giremedim bi türlü. Bikaç gün önce geldim evime. Geldiğimden beri de hastayım kırılıyorum resmen. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim![]()
Hiç oturmuyorum ki sürekli ayaktayım dedigin gibi terlik giyiyim dedigin gibi her gün böyle uyanmaktansa.Terlik giymeye çalış çok ayakta duruyosundur dayanmıyo ayaklar
Bizde evde bunaldık eşime diyorum bi kaç günlügüne bi yere gidelim bugun köy ? Diye mesaj atmıs cevap bile vermedimSağolun kızlar
Bazı kısımları hariç en bunaldığım tatil olmuş olabilir![]()
Sağol abla dikkat etmeye çalışıyorum inşallah olmamsağol canım , aman sen dikkat kendine hamilesin ilaçta alamazsın
İshal için yogurda 1 tk nişasta koyup yemek iyi geliyor sweet dene istersen. İnşallah uzun sürmezHepinize teşekkür ederim
Hastaneye de gitmedim serum takmak isterler damar yolu açamıyorlar onun için gitmedim. Evde probiyotik falan vardı onlardan aldım. Şükür bi tık daha iyiyim bulantı ara ara yokluyor. Ayağa kalkamıyorum halsizlik var bacaklarım titriyor hemen. Eşim öyleydi dün bana geçti. Ahsene geçmez umarım. Geçen de annem oldu sonra ablam yeğenim. Hep 1 gün sürdü onların benimde inşallah uzun sürmez
Ben de senin gibiyim ne terlik ne çorap giyemiyorum. Alıştırmaya çalışıyorum, yok beş on dakika sonra sanki ayaklarıma ağırlık yapıyor gibi sıkıntı basıyor beniHiç oturmuyorum ki sürekli ayaktayım dedigin gibi terlik giyiyim dedigin gibi her gün böyle uyanmaktansa.
Bizde evde bunaldık eşime diyorum bi kaç günlügüne bi yere gidelim bugun köy ? Diye mesaj atmıs cevap bile vermedim
Evde bunalmaya razıyım.
Tamam deneyim. Şu an pek yok gibi ishal bulantı devam ediyor daha çokİshal için yogurda 1 tk nişasta koyup yemek iyi geliyor sweet dene istersen. İnşallah uzun sürmez
İnşallah oda geçer ya. 1 aydır ben neler çekiyorum bulantıdanTamam deneyim. Şu an pek yok gibi ishal bulantı devam ediyor daha çok
Hiç oturmuyorum ki sürekli ayaktayım dedigin gibi terlik giyiyim dedigin gibi her gün böyle uyanmaktansa.
Ben de senin gibiyim ne terlik ne çorap giyemiyorum. Alıştırmaya çalışıyorum, yok beş on dakika sonra sanki ayaklarıma ağırlık yapıyor gibi sıkıntı basıyor beni![]()
Bulantı bende travma zaten çocukken hep bulantım olurduİnşallah oda geçer ya. 1 aydır ben neler çekiyorum bulantıdan![]()
Bulaşık ve çamaşırı çekemiyoruz borular kıl payı çünkü onu alamıyorum. Kombi ve Gardrop u alayım iyileşince yaparımGel vatandaş 2 güne sadece 1 ödev bu seferki Eslinnadan
Bulaşık, çamaşır makinesi temizliği ( çekip alt üst yanları temizliği)
Kombi ve borusunun temizliği
Gardırop'un üstünün temizliği.
Kime hangisi uygunsa
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi