Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı sonrası mutfağı temizledim✅
Bulaşık mak. Çalıştırdım ✅
Bütün evi topladım süpürdüm✅
Nevresim pike değiştirdim✅
Nevresim ve havluları yıkamaya attım ✅
Lavabo wc yıkadım ✅
Bi posta katlanacak çamaşırım var 🌸
Şimdi yürüyüş vakti 🏃🏻‍♀️

Terlik giymeye çalış çok ayakta duruyosundur dayanmıyo ayaklar
Hiç oturmuyorum ki sürekli ayaktayım dedigin gibi terlik giyiyim dedigin gibi her gün böyle uyanmaktansa.
Sağolun kızlar 🥰
Bazı kısımları hariç en bunaldığım tatil olmuş olabilir 🫣
Bizde evde bunaldık eşime diyorum bi kaç günlügüne bi yere gidelim bugun köy ? Diye mesaj atmıs cevap bile vermedim 😂😂😂
Evde bunalmaya razıyım.

Hepinize teşekkür ederim 🤲🏻

Hastaneye de gitmedim serum takmak isterler damar yolu açamıyorlar onun için gitmedim. Evde probiyotik falan vardı onlardan aldım. Şükür bi tık daha iyiyim bulantı ara ara yokluyor. Ayağa kalkamıyorum halsizlik var bacaklarım titriyor hemen. Eşim öyleydi dün bana geçti. Ahsene geçmez umarım. Geçen de annem oldu sonra ablam yeğenim. Hep 1 gün sürdü onların benimde inşallah uzun sürmez

Hepinize teşekkür ederim 🤲🏻

Hastaneye de gitmedim serum takmak isterler damar yolu açamıyorlar onun için gitmedim. Evde probiyotik falan vardı onlardan aldım. Şükür bi tık daha iyiyim bulantı ara ara yokluyor. Ayağa kalkamıyorum halsizlik var bacaklarım titriyor hemen. Eşim öyleydi dün bana geçti. Ahsene geçmez umarım. Geçen de annem oldu sonra ablam yeğenim. Hep 1 gün sürdü onların benimde inşallah uzun sürmez
İshal için yogurda 1 tk nişasta koyup yemek iyi geliyor sweet dene istersen. İnşallah uzun sürmez

Hiç oturmuyorum ki sürekli ayaktayım dedigin gibi terlik giyiyim dedigin gibi her gün böyle uyanmaktansa.

Bizde evde bunaldık eşime diyorum bi kaç günlügüne bi yere gidelim bugun köy ? Diye mesaj atmıs cevap bile vermedim 😂😂😂
Evde bunalmaya razıyım.
Ben de senin gibiyim ne terlik ne çorap giyemiyorum. Alıştırmaya çalışıyorum, yok beş on dakika sonra sanki ayaklarıma ağırlık yapıyor gibi sıkıntı basıyor beni 🤭😂

Kahvaltı yaptık✔️
Mutfagi topladım bulaşık Makinesi bitirmişti çıkardım ✔️
Kahvaltı bulaşıklrni elde yıkadım ✔️
Yüzey mendil ile tüm dolapların dışını sildim tezgah üstü köpüklendi✔️
Ocak ustu temizlendi
Banyo WC yıkandı
Tüm evi süpürdüm
Akşam icin et sosladim
Balkonları yıkadım
Tozları aldım
Çamaşır serdim katlanacak ütülenecek bırakmadım
Şimdi duş Alacam eridim 😄

Ben de senin gibiyim ne terlik ne çorap giyemiyorum. Alıştırmaya çalışıyorum, yok beş on dakika sonra sanki ayaklarıma ağırlık yapıyor gibi sıkıntı basıyor beni 🤭😂

Terliksiz basamayacak duruma gelmeden ayaktayken giyinin kızlar ciddi yük biniyor gerçi ilknur hafif

Gel vatandaş 2 güne sadece 1 ödev bu seferki Eslinnadan

📌Bulaşık, çamaşır makinesi temizliği ( çekip alt üst yanları temizliği)
📌Kombi ve borusunun temizliği
📌Gardırop'un üstünün temizliği.

Kime hangisi uygunsa ☺️

Bonus Bonus

penyez83 penyez83

Efser Efser

Aktif Lora Aktif Lora

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Limonsuzzcay Limonsuzzcay

Pinhan Pinhan

papatyamm papatyamm

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu

-Hayal -Hayal

HeySero HeySero

ilknurrr22 ilknurrr22

Umutun Annesi Umutun Annesi

dolunaybekler dolunaybekler

S selin18

mavibaloncuk mavibaloncuk

Derinsu4747 Derinsu4747

Eslinna Eslinna

O _okyanus

Lidlaylim Lidlaylim

Feraceli Feraceli
Bulaşık ve çamaşırı çekemiyoruz borular kıl payı çünkü onu alamıyorum. Kombi ve Gardrop u alayım iyileşince yaparım

Back
X