Gİyerler abla giyerler az daha yamulunca mecbuuurben terliksiz gezemem eve girer girmez terliklerimi giyerim yaz kış farketmez
Mutlu huzurlu sağlıklı nice yaşları olsunBugün kızımın ilk yaş günü teyzeleri çok duygusalım
Çok teşekkür ederim ablacım Allah razı olsunNice güzel yaşlar yaşasın inşaAllah iyiki doğmuş mutlu yılları olsun ayşenimm kızının
Teşekkür ederim hayal inşallahYaa aysen nice mutlu sağlıklı huzurlu uzun yılları olsun inşallah iyiki doğmuş
Teşekkür ederim ablaMutlu huzurlu sağlıklı nice yaşları olsun
ne güzel bi duygu dimi aysen yeni yaşı kutlu olsun, sağlıklı ,, mutlu yılları olsun canımBugün kızımın ilk yaş günü teyzeleri çok duygusalım
benimki tamamen alışkanlık kızımda öyle biz yere basamıyoruz terliksizGİyerler abla giyerler az daha yamulunca mecbuuur
Bonus bonusum çok sevdiğim bir manevi teyzemm çiçeklerini "artık bakamıyorum benden sizlere hatıra kalsın" diye, dağıttı.
Bende bunları aldım akşam
Salona güneş gören yere koydum
Ne sıklıkla su vereyim
Saksılarını değiştireyim mi
Bunlar çiçek açıyor mu
Eki Görüntüle 3622249
İyi olmaya çalışıyorumÇok teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun
Teşekkür ederim hayal inşallahsen nasılsın bu arada ne zamandir sorucam unutuyorum
Yaaa doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı seneleri olsunBugün kızımın ilk yaş günü teyzeleri çok duygusalım
Gece vardı yatarken bulantı sabah uyandım hiç bir şey yoksweetgirlcandy nasıl oldunuz
Akşam yedim leblebi ve maden suyu içtim yattım iyi geldi abla. Şükür bugün bişeyim yok dün sürünen ben değilmişim gibileblebi ve sade gazozda iyi geliyo ishale bol bo lda su iç vücüdun susuz kalmasın
Tamam bonusum anladım teşekkür ederimPenyezim elinde tuttuğun sukulent hawortia çok dayanıklı dışarda durur ama içerde de bakıyolar.
Buda bir tür kaktüs olduğu için güneş ve rüzgar istiyor. Cam önünde olur ama güneşsiz bi yerde durursa yaprakları incelir.
Arkadaki tavşan kaktüste olduğu gibi.
GÜneş görmediği için ince uzun büyümüş hepsini kıvırır gibi yapıp kopartabilirsin.
Güneşe balkona koyarsan yeniden çıkar kulak şeklinde
Dİpi kupkuru olana kadar sulamayabilirsin penyezim ikiside aşırı dayanıklı.Tamam bonusum anladım teşekkür ederim
Sulama ne aralıklarla yapayım
Nice güzel yaşları olsunBugün kızımın ilk yaş günü teyzeleri çok duygusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?