Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun teyzeye
Görümcene de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Teyzeye geçmiş olsun görümcene de hayırlı olsun

Bizim buzdolabi sıkıntı çıkarmaya başladı
Bir iki hafta önce aşırı buzlanmisti alt tarafı onu çözdük o gün hemen.
Şimdi de bir iki gündür alt tarafı sogutmuyor Sıcaktan mi oldu anlamadık

Arkası falan temiz lastiği de iyi
İçine derece koyduk 1 saat falan hiç açmadık o ara duzelir gibi oldu duzelir gibi dedigim de 13 dereceyi gördük
Aksam yemekten sonra 2 3 saat açmadık su an 11 derece
Şimdi en ufak bi su almaya açayım hemen ufak ufak artıyor ya canım sıkıldı
Kimin buzdolabi bozulmuştu burda geçen konuşmuştuk düzelmiş miydi

İnşAllah bozulmaz ya Allah beyaz eşyalarımıza zeval vermesin gerçekten de.

Benim bozuldu gazı bitmiş bugün ablama da geldi pervane değişcek bozulmuş biraz sıcak oldu dayanamadı dolaplar

Benimki açık kalmıştı o gün soğutmadı. Servisin sahibi sıcaktan herkesin oluyor arkasına vantilatör koyun öne çekip dedi. Öyle yaptık düzeldi ama yine de çok şey değil. 1 de olduğu halde içindeki derece 4 den düşmedi. Servis geldi dün termometre verelim bakalım ona göre demiş. Termometre getirecekler daha

Ben de senin gibiyim ne terlik ne çorap giyemiyorum. Alıştırmaya çalışıyorum, yok beş on dakika sonra sanki ayaklarıma ağırlık yapıyor gibi sıkıntı basıyor beni
valla dedigin gibi agırlık yapıyo 2 dakka giyiyim sonra cıkarıyorum her yerde corabım var eşim arkamdan çorap topluyo
Duşakabin temizliğini dün yaptım bugun de kombi borusu bide bulaşık makinesinib altının temizligini yapıyım

Bugün kızımın ilk yaş günü teyzeleri çok duygusalım
Dün yazamamıştım nice güzel seneleri olsun iyi ki dogmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…