Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler kızlarcım
Sabah ortalık toparladım.
Kızları Kurana götürdüm.
Oğlanla market turladım yürüdüm.
Bulaşık ve çamaşır mak çalıştırdım.
Evi süpürttüm.
Yemek ve akşama park pikniği hazırlığı yapıcam.
Ödev olursa onu da yaparım.

Sabah ayakkabıları makineye atmıştım
Erzak kutu çekmecemi döktüm düzenledim
Ödevi yaptım sayıyorum
5 tişört 2 pantolon ütüledim

Başınız sağolsun Umutun Annesi
Benimde perdelerim sıkıntılıydi daha yeni tasinidgmdan beri zar zor degstrdim yenilerin hepsini taktim oturma odası ve msiafir odasını dip köşe temizledik ekstra sabah kahvaltı hazırladım yedik mutfağı topladım
Şimdi çocuklara yemek yedirdim uyusunlar
Çamaşır katalayacam birikmiş
Tum evi elden geçirme fikrindeyim bu gün şu ana kadar iki oda dip köşe herşeyiyle hal oldu devamı gelir inşallah aslında aşırı gergin bir ruh halindeyim eşime bazı durumları izah edemiyorumm yani öyle düşünüyorum beni anlamıyor bazı konular da nasıl bir dil kulansam ne yapsamda benim ne hissettiğimi anlayabilse

Baharat bölümü yeni yaptım onun haricinde hepsini alıyorum yarın yapcam inşallah

Sanırım cereyanda kaldım
Boğazım şişti burnum akıyor
Nane limon yaptım kendime hiç de sevmem ama iyi gelir belki diye içiyorum
Tüm hastalara geçmiş olsun
geçmiş olsun , bende geçen hafta öyle ceyranda kaldım bi gece sabah burnum tıkandı kaç gündür ilaç kullanıyorum
çok şükür daha iyiyim

Bonus 10- 15 gün yokum. Evde değilim,benim ödevler kalacak

Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…