- 20 Mayıs 2024
- 1.219
- 6.686
- 78
Aa geçmiş olsun çok yükselmişSelam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Geçmiş olsun ilknur doktor ne demiş ?Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Burası da tlfnmda 45 derece gösteriyor aşırı sıcak böyle sıcak görmedim benAy evet yaa bugün bizim burası 41 gösteriyor rüzgar resmen alev gibi esiyor
Geçmiş olsun ilknurSelam kızlar
Sagol dolunay düsmüyoda bi türlü.Aa geçmiş olsun çok yükselmiş
Ordan geldiler baska hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu zaten agzından belliyli bogazıda bembeyaz olmus kapanmıs tamamen. Ateş aynı devam ediyoGeçmiş olsun ilknur doktor ne demiş ?
Sagol ablaGeçmiş olsun ilknur
Ah yavrum Rabbim şifalar versin çocuklar bebekler de mahvoldu Rabbim serinlet hayırlaSelam kızlar
Çok geçmiş olsun canım insallah düşer bi an önceSagol dolunay düsmüyoda bi türlü.
Ordan geldiler baska hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu zaten agzından belliyli bogazıda bembeyaz olmus kapanmıs tamamen. Ateş aynı devam ediyo
Sagol abla
Sana da çok geçmiş olsun dolunay dikkat et kendineSanırım cereyanda kaldım
Boğazım şişti burnum akıyor
Nane limon yaptım kendime hiç de sevmem ama iyi gelir belki diye içiyorum
Tüm hastalara geçmiş olsun
Geçmiş olsunSanırım cereyanda kaldım
Boğazım şişti burnum akıyor
Nane limon yaptım kendime hiç de sevmem ama iyi gelir belki diye içiyorum
Tüm hastalara geçmiş olsun
Geçmiş olsun İlknur Allah şifa versin. Bu sıcakta ateşte zorSelam kızlar
Ayyy geçmiş olsun yavrum yaaa. Beta olabilir mi acaba aft da çıktı deyince aklıma o geldiSelam kızlar
Ben yazı severim sıcakta olsa diyorum hep ilk defa böyle sıcaklık gördüm. 3 gün böyleymiş 42 lerde gözüküyor sonra düşüyorBurası da tlfnmda 45 derece gösteriyor aşırı sıcak böyle sıcak görmedim ben
SağolBaşınız sagolsun Allah rahmet eylesin
Çok sağol.Başınız sağolsunUmutun Annesi
Benimde perdelerim sıkıntılıydi daha yeni tasinidgmdan beri zar zor degstrdim yenilerin hepsini taktim oturma odası ve msiafir odasını dip köşe temizledik ekstra sabah kahvaltı hazırladım yedik mutfağı topladım
Şimdi çocuklara yemek yedirdim uyusunlar
Çamaşır katalayacam birikmiş
Tum evi elden geçirme fikrindeyim bu gün şu ana kadar iki oda dip köşe herşeyiyle hal oldudevamı gelir inşallah aslında aşırı gergin bir ruh halindeyim eşime bazı durumları izah edemiyorumm yani öyle düşünüyorum beni anlamıyor bazı konular da nasıl bir dil kulansam ne yapsamda benim ne hissettiğimi anlayabilse
Teşekkürler
Sağol.Başınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?