Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaktılar ya onu demek istiyor ablaresimdeki ağacımı kesmişler bonus
Aldım kabul ettimPazartesi / Salı ödevi hatırlatma
Prizler silinecek
Çelik kapı ve mermeri silinecek
Kirlenen ayakkabılar temizlenecek
Mutfakta baharat bölümü ve ıvır zıvır çekmecesi düzenlenecek
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
Feraceli
Geçmiş olsun İlknur, inşallah çabucak gecerSelam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Geçmiş olsunSanırım cereyanda kaldım
Boğazım şişti burnum akıyor
Nane limon yaptım kendime hiç de sevmem ama iyi gelir belki diye içiyorum
Tüm hastalara geçmiş olsun
Valla sıcakta ateş zormuş evin içi yanıyo çocuk üsüyorum diye geziyo evdeAh yavrum Rabbim şifalar versin çocuklar bebekler de mahvoldu Rabbim serinlet hayırla![]()
Sagol canım çok şükür bugun daha iyiÇok geçmiş olsun canım insallah düşer bi an önce![]()
Sagol ablaGeçmiş olsun İlknur Allah şifa versin. Bu sıcakta ateşte zor
Yok canım akut tonsilit dedi bogazı bembeyaz olmus sismis kapanmısAyyy geçmiş olsun yavrum yaaa. Beta olabilir mi acaba aft da çıktı deyince aklıma o geldi
Sagol bonusÇok geçmiş olsun İlknur benim kızımda olmuştu kapanmıştı bademciklerin arası
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun İlknur, inşallah çabucak gecer![]()
ciğerlerimizi yaktılarYaktılar ya onu demek istiyor abla
ne verdi doktor iğnemi ilknurGeçmiş olsun
Valla sıcakta ateş zormuş evin içi yanıyo çocuk üsüyorum diye geziyo evde
Sagol canım çok şükür bugun daha iyi
Sagol abla
Yok canım akut tonsilit dedi bogazı bembeyaz olmus sismis kapanmıs
Sagol bonus![]()
Nasıl yani nasıl bi dağınıklık ki inşallah eşiniz rahatsız olduğu kadar yardımcı da oluyordurHerkese merhaba yeni katıldım gruba, ya ben temizlik yapamıyorum. Niye bilmiyorum içimden hiç gelmiyor sanırım bir düzen olmadığı için. Burası aklıma geldi. Eşim evin dağınık olmasından çok rahatsız. Neler yapıyorsunuz? Ben nasıl ilerletebilirim? Valla boşanıcaz en sonunda bu meseleden![]()
Nasıl yani nasıl bi dağınıklık ki inşallah eşiniz rahatsız olduğu kadar yardımcı
yardımcı oluyor ama yine yetmiyor sanırım ona o biraz temizlik takıntılı.Nasıl yani nasıl bi dağınıklık ki inşallah eşiniz rahatsız olduğu kadar yardımcı da oluyordur
Şimdi konuyu gördüm de çocukta yok sanırım.yardımcı oluyor ama yine yetmiyor sanırım ona o biraz temizlik takıntılı.
ahahah ütü birikirse asıl olay olur vallaŞimdi konuyu gördüm de çocukta yok sanırım.
Akşamları yatmadan evi toplu bırakmaya özen gösterin. Tezgah temiz ve boş olsun mesela. Koltuk örtüsü varsa o düzgün, yoksa yastıkları falan düzenli bırakın. Sabah uyanınca ilk iş yatak toplayın.
Ne bileyim yemeği hazırlarken mesela mutfağı aynı anda düzenli bırakmak bence büyük pratiklik temizlik konusunda.
Yada çamaşır yıkanınca hemen asın, yada varsa kurutmaya atın. Kuruyunca hemen kaldırın.
Ütü biriksin ( yapmadığımı yap diyemem)
Haftada 1 sil süpür yapsanız. 1 defa da 2 3 gün sonra da sadece süpürseniz bence yeterli ya.
Çocuk olmayınca da zaten nasıl batacakki bu ev![]()
Bizde çok fazla temizlik yaptığım için tartışıyoruzHerkese merhaba yeni katıldım gruba, ya ben temizlik yapamıyorum. Niye bilmiyorum içimden hiç gelmiyor sanırım bir düzen olmadığı için. Burası aklıma geldi. Eşim evin dağınık olmasından çok rahatsız. Neler yapıyorsunuz? Ben nasıl ilerletebilirim? Valla boşanıcaz en sonunda bu meseleden![]()
hoş geldiniz ,Herkese merhaba yeni katıldım gruba, ya ben temizlik yapamıyorum. Niye bilmiyorum içimden hiç gelmiyor sanırım bir düzen olmadığı için. Burası aklıma geldi. Eşim evin dağınık olmasından çok rahatsız. Neler yapıyorsunuz? Ben nasıl ilerletebilirim? Valla boşanıcaz en sonunda bu meseleden![]()