Düzenli Evimiz & Hayatımız

📌Pazartesi / Salı ödevi hatırlatma

🌟Prizler silinecek
🌟Çelik kapı ve mermeri silinecek
🌟Kirlenen ayakkabılar temizlenecek
🌟Mutfakta baharat bölümü ve ıvır zıvır çekmecesi düzenlenecek

@Bonus

@penyez83

@Efser

@Aktif Lora

@sweetgirlcandy

@Limonsuzzcay

Pinhan Pinhan

papatyamm papatyamm

@Gonulmeyvesi

@Nane Limon Kabugu

@-Hayal

HeySero HeySero

ilknurrr22 ilknurrr22

Umutun Annesi Umutun Annesi

@dolunaybekler

@selin18

@mavibaloncuk

@Derinsu4747

Eslinna Eslinna

@_okyanus

@Lidlaylim

Feraceli Feraceli
Aldım kabul ettim🌺

Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Geçmiş olsun İlknur, inşallah çabucak gecer 🌸

Sanırım cereyanda kaldım
Boğazım şişti burnum akıyor
Nane limon yaptım kendime hiç de sevmem ama iyi gelir belki diye içiyorum 😂
Tüm hastalara geçmiş olsun
Geçmiş olsun 💐
Ah yavrum Rabbim şifalar versin çocuklar bebekler de mahvoldu Rabbim serinlet hayırla 🥺
Valla sıcakta ateş zormuş evin içi yanıyo çocuk üsüyorum diye geziyo evde
Çok geçmiş olsun canım insallah düşer bi an önce 🤲
Sagol canım çok şükür bugun daha iyi 💐
Geçmiş olsun İlknur Allah şifa versin. Bu sıcakta ateşte zor
Sagol abla💐
Ayyy geçmiş olsun yavrum yaaa. Beta olabilir mi acaba aft da çıktı deyince aklıma o geldi
Yok canım akut tonsilit dedi bogazı bembeyaz olmus sismis kapanmıs
Çok geçmiş olsun İlknur benim kızımda olmuştu kapanmıştı bademciklerin arası
Sagol bonus 💐

Herkese merhaba yeni katıldım gruba, ya ben temizlik yapamıyorum. Niye bilmiyorum içimden hiç gelmiyor sanırım bir düzen olmadığı için. Burası aklıma geldi. Eşim evin dağınık olmasından çok rahatsız. Neler yapıyorsunuz? Ben nasıl ilerletebilirim? Valla boşanıcaz en sonunda bu meseleden🙃

Geçmiş olsun 💐

Valla sıcakta ateş zormuş evin içi yanıyo çocuk üsüyorum diye geziyo evde

Sagol canım çok şükür bugun daha iyi 💐

Sagol abla💐

Yok canım akut tonsilit dedi bogazı bembeyaz olmus sismis kapanmıs

Sagol bonus 💐
ne verdi doktor iğnemi ilknur
Allah şifalar versin

Herkese merhaba yeni katıldım gruba, ya ben temizlik yapamıyorum. Niye bilmiyorum içimden hiç gelmiyor sanırım bir düzen olmadığı için. Burası aklıma geldi. Eşim evin dağınık olmasından çok rahatsız. Neler yapıyorsunuz? Ben nasıl ilerletebilirim? Valla boşanıcaz en sonunda bu meseleden🙃
Nasıl yani nasıl bi dağınıklık ki inşallah eşiniz rahatsız olduğu kadar yardımcı da oluyordur

yardımcı oluyor ama yine yetmiyor sanırım ona o biraz temizlik takıntılı.
Şimdi konuyu gördüm de çocukta yok sanırım.
Akşamları yatmadan evi toplu bırakmaya özen gösterin. Tezgah temiz ve boş olsun mesela. Koltuk örtüsü varsa o düzgün, yoksa yastıkları falan düzenli bırakın. Sabah uyanınca ilk iş yatak toplayın.
Ne bileyim yemeği hazırlarken mesela mutfağı aynı anda düzenli bırakmak bence büyük pratiklik temizlik konusunda.
Yada çamaşır yıkanınca hemen asın, yada varsa kurutmaya atın. Kuruyunca hemen kaldırın.
Ütü biriksin ( yapmadığımı yap diyemem 😁)
Haftada 1 sil süpür yapsanız. 1 defa da 2 3 gün sonra da sadece süpürseniz bence yeterli ya.
Çocuk olmayınca da zaten nasıl batacakki bu ev 😁

Şimdi konuyu gördüm de çocukta yok sanırım.
Akşamları yatmadan evi toplu bırakmaya özen gösterin. Tezgah temiz ve boş olsun mesela. Koltuk örtüsü varsa o düzgün, yoksa yastıkları falan düzenli bırakın. Sabah uyanınca ilk iş yatak toplayın.
Ne bileyim yemeği hazırlarken mesela mutfağı aynı anda düzenli bırakmak bence büyük pratiklik temizlik konusunda.
Yada çamaşır yıkanınca hemen asın, yada varsa kurutmaya atın. Kuruyunca hemen kaldırın.
Ütü biriksin ( yapmadığımı yap diyemem 😁)
Haftada 1 sil süpür yapsanız. 1 defa da 2 3 gün sonra da sadece süpürseniz bence yeterli ya.
Çocuk olmayınca da zaten nasıl batacakki bu ev 😁
ahahah ütü birikirse asıl olay olur valla🤣 söylediklerinizi yapacağım ama inanın sıkıştım kaldım ya ben de biraz üşengeçim sanırım

Bizde çok fazla temizlik yaptığım için tartışıyoruz 🤣 ki bana kalırsa az bile

hoş geldiniz ,
nerden katılıyosunuz aramıza , çalışıyomusunuz , çocuğunuz varmı burcunuz, yaşınız :KK37:

Back
X