Düzenli Evimiz & Hayatımız

ahahah ütü birikirse asıl olay olur valla🤣 söylediklerinizi yapacağım ama inanın sıkıştım kaldım ya ben de biraz üşengeçim sanırım
Aa çalışıyor musunuz. O zaman yani bu kadar da titiz olacağım diye çabalamayın. Evde olduğunuz akşam yani nasıl batar yav bu ev 😁😁
hoş geldiniz ,
nerden katılıyosunuz aramıza , çalışıyomusunuz , çocuğunuz varmı burcunuz, yaşınız :KK37:
Ahahah abla ya, 🤣

ah ahhh keşke sizin gibi olsaydım bende😔
Seninde bende olmayan güzel bir davranışın vardır böyle düşünme🌸 temizlik konusu yapı küçüklükten gelen birşey ve içinden gelecek. Benim bekarlığım çok kalabalık bir evde sürekli iş yaparak geçti yaptığım iş temizlik hiçbir zaman görünmedi ama yani aileme göre ben çok temiz ve titizdim eşimle bir evlendim eşim o kadar Titiz o kadar hani şartlı şurtlu derler ya Ben şok oldum hiçbir şey bilmediğimi gördüm Başka bir kadın olsa belki kafayı yerdi onunla çünkü yani böyle masumlar apartmanı titizliğinde😅 ama benim daha da çok hoşuma gitti bu durum Çünkü güzel bir şey geldi bana bu temizlik yani sen de ufak ufak yapabilirsin önce etrafı toplu tutmak daha sonra ince temizlik şeklinde istersen Zaten her şeyi yaparsın yeter ki iste✨🌸

Seninde bende olmayan güzel bir davranışın vardır böyle düşünme🌸 temizlik konusu yapı küçüklükten gelen birşey ve içinden gelecek. Benim bekarlığım çok kalabalık bir evde sürekli iş yaparak geçti yaptığım iş temizlik hiçbir zaman görünmedi ama yani aileme göre ben çok temiz ve titizdim eşimle bir evlendim eşim o kadar Titiz o kadar hani şartlı şurtlu derler ya Ben şok oldum hiçbir şey bilmediğimi gördüm Başka bir kadın olsa belki kafayı yerdi onunla çünkü yani böyle masumlar apartmanı titizliğinde😅 ama benim daha da çok hoşuma gitti bu durum Çünkü güzel bir şey geldi bana bu temizlik yani sen de ufak ufak yapabilirsin önce etrafı toplu tutmak daha sonra ince temizlik şeklinde istersen Zaten her şeyi yaparsın yeter ki iste✨🌸
işte eşimin temizliği o seviyede ama ben öyle değilim🙃🙃 ve gerçekten iş kavgaya gidiyor artık😔

denizliden, çalışıyorum, çocuğum yok burcum boğa yükselen aslan yaş 26🌺
kendinize göre bi program yaparsanız daha kolay olur ,
mesela ben pazar günleri , tüm evi süpürür silerim banyo ve wc leri temizlerim , çamaşırları yıkarım bide kedim var onun tuvaletini temizlerim , hafta içide işten 5 te geliyorum yemekleri yapıyorum , ütüm birikince hafta içi akşamları yapıyorum
pazar ve market işleride bende 2003 ten beride çalışıyorum 2 tane çocuk büyüttüm kızım evli bi tanede torunum var
cam silme ,tül yıkama işlerinide bayram tatillerine falan denk getiriyorum , tabi arada yine siliyorum , eşim sadece çöpleri atar başka bişeye yardım etmez öyle alıştırdım malesef benim hatam

işte eşimin temizliği o seviyede ama ben öyle değilim🙃🙃 ve gerçekten iş kavgaya gidiyor artık😔
Ya öyle bir insanın işte çok titiz olmayan bir insanla evlenmesi Aslında çok zor onun da anlamaya çalış empati yap Tabii ki senin için de çok zor bir durum ama onun için daha da zor Hayat daha böyle zorlaşıyor onlar için ben hep ayak uyduran tarafı olmuşumdur ve zamanla Bu da benim hoşuma gitmeye başladı

Ya öyle bir insanın işte çok titiz olmayan bir insanla evlenmesi Aslında çok zor onun da anlamaya çalış empati yap Tabii ki senin için de çok zor bir durum ama onun için daha da zor Hayat daha böyle zorlaşıyor onlar için ben hep ayak uyduran tarafı olmuşumdur ve zamanla Bu da benim hoşuma gitmeye başladı
bende ayak uydurmaya çalışıyorum aslında ona hiç kızmıyorum sadece çözümü nasıl bulabilirim onu düşünüyorum🥲 içimden nasıl gelir onu da bilmiyorum çok sıkıştım kaldım😔

ozaman 15 günde bir bi yardımcı kadın al dip köşe temizlesin sende günlük işleri yaparsın yeter bence
ablacim, size ablacim diyorum torunum var dediğiniz için😇 eşime yeterli gelmiyor yani tam olarak her şeyi en ince temizlikte ve düzende istiyor. ben sadece nasıl ilerleyebilirim bunu bilmiyorum😔

ablacim, size ablacim diyorum torunum var dediğiniz için😇 eşime yeterli gelmiyor yani tam olarak her şeyi en ince temizlikte ve düzende istiyor. ben sadece nasıl ilerleyebilirim bunu bilmiyorum😔
tabiki abla diyebilirsin burda en büyükleri benim 51 yaşındayım :KK49: istanbulda yaşıyorum , tersane sektöründe çalışıyorum,
erkeklerin titiz olmasına şaşırıyorum benim eşimde oğlumda hiç değiller bi işin ucundanda tutmazlar
ozaman her şeyi birlikte yapıcaksınız çok titizse size yol göstericek
annesidemi çok titiz nerden alışmış

tabiki abla diyebilirsin burda en büyükleri benim 51 yaşındayım :KK49: istanbulda yaşıyorum , tersane sektöründe çalışıyorum,
erkeklerin titiz olmasına şaşırıyorum benim eşimde oğlumda hiç değiller bi işin ucundanda tutmazlar
annesi ananenesi babanesi hepsi🥲 kayınvalidem söylemesi ayıp iç çamaşırlarına kadar ütüler koyardım diyor. ama benim hayatım hep okul iş hengamesinde geçti. okurken de anneciğim yardım ederdi hep. işime okuluma o kadar odaklıydım ki hiç dikkat etmemişim buna

annesi ananenesi babanesi hepsi🥲 kayınvalidem söylemesi ayıp iç çamaşırlarına kadar ütüler koyardım diyor. ama benim hayatım hep okul iş hengamesinde geçti. okurken de anneciğim yardım ederdi hep. işime okuluma o kadar odaklıydım ki hiç dikkat etmemişim buna
takıntı derecesinde eşinin titizliği çocuğun olunca daha çok zorlanırsın
ozamana kadar bi düzen oturtmalısınız , ya sürekli günlük biri gelicek evine işlerini yapmaya , durumun varsa
başka türlü çalışırken eşinin istediği kadar dört dörtlük temizlik zor yani bizde insanız robot değilizki
ben haftada bir kere evi süpürüyorum arada mutfağı süpürürüm o kadar beğenmiyolarsa kendileri yapsın
kimseyi memnun etmek için gelmedik bu dünyaya

Back
X