çok teşekkürler deneyeceğim, başka böyle küçük ipuçları varsa duymak çok mutlu ederHoş geldiniz. Dağınıklığı gidermeniz gerek. Ne kadar temizlik yaparsanız yapın dağınıksa o ev temiz gözükmez. Aldığınız eşyayı işi bitince hemen yerine koymayı deneyin
Allah rahmet eylesinRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Yemek yaparken bi yandan çıkan bulaşıkları toplamak, yemek sonrası hemen mutfağı toplamak bunlar avantaj sağlar.çok teşekkürler deneyeceğim, başka böyle küçük ipuçları varsa duymak çok mutlu eder
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Ruhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsunRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
burda hava sıçaklığı 42-43 buluyor
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara Rabbim sabırlar versin selinimRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Yok abla antibiyotik verdi hicte kullanasım yoktu ama mecbur basladım aksam ateşi 38lere düstü cok sükür. Agzındaki yaralar cok acıyo sanırım bi aglıyo arada acıyo diye sonra susuyone verdi doktor iğnemi ilknur
Allah şifalar versin
Sagol sedacım seninde basın sagolsun
Eşin cok titiz oldugu için öyledir benim esimde öyle takıntılı bi insan ilk evlendigimizde işten gelmeden önce sanki misafir gelecek gibi ev toplardım temizlerdim yastıklar yerli yerinde olmasın ev leş gibi derdi bu evin hali ne derdi. Cocuk olunca degisiyolar cokta takılmaişte eşimin temizliği o seviyede ama ben öyle değilimve gerçekten iş kavgaya gidiyor artık
Burdayım
Ruhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
Ufak bir kutlama yap ilknur aklında öyle kalsın ilerde kardeşi de Kurana geçince ona da yapılacağını bilsin Allah daim etsin evlatlarımıza inşallahArda Kurana geçti çok mutlu oldum ya içim içime sığmıyo
Camide dagıtsın diye biseyler alcaktım bide istedigi bisey alcaktım ona oyuncak kutlama aklıma gelmedi dedigin gibi yapalım aklında kalsın hemde okumaya teşvik etsinUfak bir kutlama yap ilknur aklında öyle kalsın ilerde kardeşi de Kurana geçince ona da yapılacağını bilsin Allah daim etsin evlatlarımıza inşallah
Karadut özü varsa ver ağız boğaz yaralarına iyi geliyorYok abla antibiyotik verdi hicte kullanasım yoktu ama mecbur basladım aksam ateşi 38lere düstü cok sükür. Agzındaki yaralar cok acıyo sanırım bi aglıyo arada acıyo diye sonra susuyo
Sagol sedacım seninde basın sagolsun
Eşin cok titiz oldugu için öyledir benim esimde öyle takıntılı bi insan ilk evlendigimizde işten gelmeden önce sanki misafir gelecek gibi ev toplardım temizlerdim yastıklar yerli yerinde olmasın ev leş gibi derdi bu evin hali ne derdi. Cocuk olunca degisiyolar cokta takılma
Ah abla başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sabırlar versinRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?