Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoş geldiniz. Dağınıklığı gidermeniz gerek. Ne kadar temizlik yaparsanız yapın dağınıksa o ev temiz gözükmez. Aldığınız eşyayı işi bitince hemen yerine koymayı deneyin
çok teşekkürler deneyeceğim, başka böyle küçük ipuçları varsa duymak çok mutlu eder

Ruhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun

Allah rahmet eylesin

çok teşekkürler deneyeceğim, başka böyle küçük ipuçları varsa duymak çok mutlu eder
Yemek yaparken bi yandan çıkan bulaşıkları toplamak, yemek sonrası hemen mutfağı toplamak bunlar avantaj sağlar.

Bonus da demiş siz normal temizliğinizi yaparsınız fazlasını istiyorsa eşiniz onu da kendisi yapar. Kimse dört dörtlük değil. Biz de salıyoruz arada sürekli temizlik yapmıyoruz.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Bende aynı durumdayım dün akşam instagrama girdim bi yandan yanan ormanlarımız bi yandan gazzede açlık savaşı veren insanlar ağlamaktan gözlerim şişti.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun
kazamı yaptılar , çok üzüldüm

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara Rabbim sabırlar versin selinim

ne verdi doktor iğnemi ilknur
Allah şifalar versin
Yok abla antibiyotik verdi hicte kullanasım yoktu ama mecbur basladım aksam ateşi 38lere düstü cok sükür. Agzındaki yaralar cok acıyo sanırım bi aglıyo arada acıyo diye sonra susuyo
Sagol sedacım seninde basın sagolsun
işte eşimin temizliği o seviyede ama ben öyle değilim ve gerçekten iş kavgaya gidiyor artık
Eşin cok titiz oldugu için öyledir benim esimde öyle takıntılı bi insan ilk evlendigimizde işten gelmeden önce sanki misafir gelecek gibi ev toplardım temizlerdim yastıklar yerli yerinde olmasın ev leş gibi derdi bu evin hali ne derdi. Cocuk olunca degisiyolar cokta takılma

Başınız sağolsun selin çok üzüldüm

Ufak bir kutlama yap ilknur aklında öyle kalsın ilerde kardeşi de Kurana geçince ona da yapılacağını bilsin Allah daim etsin evlatlarımıza inşallah
Camide dagıtsın diye biseyler alcaktım bide istedigi bisey alcaktım ona oyuncak kutlama aklıma gelmedi dedigin gibi yapalım aklında kalsın hemde okumaya teşvik etsin

Karadut özü varsa ver ağız boğaz yaralarına iyi geliyor

Yatak odası bitti ilk kez bu kadar hızlı oldu çünkü dağınıklık yoktu ortalıkta

Perdeyi yıkamaya attım
Halıları süpürüp kaldırdım
Nevresimleri çıkardım
Pencereyi ve demirlerini sildim
Büyük süpürge ile dip köşe çekip süpürdüm
Toz aldım, sirkeli su ile sildim
Ebeveyn banyosunu süpürdüm, sildim
Lavabo ve klozeti yıkadım
Banyo dolabını sildim
Banyo kapısını ve yatak odası kapısını sildim
Prizleri sildim
Peteği sildim
Perdeyi astım, halıları serdim çıktım

Ah abla başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah Rabbim sabırlar versin

Hepimiz aynıyız gerçekten öyle üzgünüm ki Allahim aydınlığa ferahlığa çıkarsın hepimizi bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…