- 20 Mayıs 2024
- 1.219
- 6.686
- 78
bende ayak uydurmaya çalışıyorum aslında ona hiç kızmıyorum sadece çözümü nasıl bulabilirim onu düşünüyorumiçimden nasıl gelir onu da bilmiyorum çok sıkıştım kaldım
Kurban olduğum Allah'ım evlatlarımızın ömrünü bahtını hayırlı uzun ve güzel eylesin inşallah. İyi insanlarla karşılaştırsın hepsini de. Çok zor günler çok kötü şeyler oluyor ya.Şikayet değil sero hepimiz aynı durumdayız kalbimiz sıkışıyor düşününce
aslınnda onun için bakmıştım sanki herkes bir rutin oluşturuyordu burda o listelerri bulmak içinÖncelikle birikmiş ve çoksa ve bu kadar içten gelmiyorsa tek başına içinden çıkmak çok zor.
Bir gününüzü ayırıpn kadın tutun her yer bi elden geçsin siz o temizlenmiş evin üstüne bir düzen kurun.
Mesela her yer silinmiş olacağı için siz düzenli silin gün belirleyin. Bu başlıkta çalışan arkadaşlarımız var her işi haftasonuna bırakmıyorlar.
Her akşam bir şeyler yapıyorlar illaki iş oluyor bu da birikmeyi önlüyor.
ablacim, size ablacim diyorum torunum var dediğiniz içineşime yeterli gelmiyor yani tam olarak her şeyi en ince temizlikte ve düzende istiyor. ben sadece nasıl ilerleyebilirim bunu bilmiyorum
Kurban olduğum Allah'ım evlatlarımızın ömrünü bahtını hayırlı uzun ve güzel eylesin inşallah. İyi insanlarla karşılaştırsın hepsini de. Çok zor günler çok kötü şeyler oluyor ya.
Ama bi yazı görmüştüm hadis olup olmama konusunda emin değilim. Şeytan sizi gelecek kaygısı ile korkutmasın gelecekte Allah'a aittir diye. Onu düşünnüce rahat ediyorum
Gün içinde gün sonunda yazıyoruz takip edersen görürsün yine.aslınnda onun için bakmıştım sanki herkes bir rutin oluşturuyordu burda o listelerri bulmak için
bu hesabımı yeni açtım diğerini bulamadığım için, evet 2020den beri falan düzenli okuyorumGün içinde gün sonunda yazıyoruz takip edersen görürsün yine.
Demek eski üyesin burayı bildiğine göre
Beni her şey korkutuyor seroŞikayet etmek istemiyorum ama bu sıcaklar beni geleceğe dair çok korkutuyor
Hoş geldiniz. Dağınıklığı gidermeniz gerek. Ne kadar temizlik yaparsanız yapın dağınıksa o ev temiz gözükmez. Aldığınız eşyayı işi bitince hemen yerine koymayı deneyinHerkese merhaba yeni katıldım gruba, ya ben temizlik yapamıyorum. Niye bilmiyorum içimden hiç gelmiyor sanırım bir düzen olmadığı için. Burası aklıma geldi. Eşim evin dağınık olmasından çok rahatsız. Neler yapıyorsunuz? Ben nasıl ilerletebilirim? Valla boşanıcaz en sonunda bu meseleden
Zehirli oku attın ablahoş geldiniz ,
nerden katılıyosunuz aramıza , çalışıyomusunuz , çocuğunuz varmı burcunuz, yaşınız
Şükür iyiyim tek günlüktü resmen geldi geçtisweetgirlcandy düzeldin mi sen
BurdayımFoşur foşur temizliğe ihtiyaç var evim 5 günde çamır olmuş sanki.
İlgilenenlerle bir çay içmek isterim
Bonusumm yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyorumpenyez83 penyezim nerdesin göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?