Düzenli Evimiz & Hayatımız

bende ayak uydurmaya çalışıyorum aslında ona hiç kızmıyorum sadece çözümü nasıl bulabilirim onu düşünüyorum içimden nasıl gelir onu da bilmiyorum çok sıkıştım kaldım

Öncelikle birikmiş ve çoksa ve bu kadar içten gelmiyorsa tek başına içinden çıkmak çok zor.

Bir gününüzü ayırıpn kadın tutun her yer bi elden geçsin siz o temizlenmiş evin üstüne bir düzen kurun.

Mesela her yer silinmiş olacağı için siz düzenli silin gün belirleyin. Bu başlıkta çalışan arkadaşlarımız var her işi haftasonuna bırakmıyorlar.
Her akşam bir şeyler yapıyorlar illaki iş oluyor bu da birikmeyi önlüyor.

bu sabah 8 de uyandık üçümüz.
kahvaltı hazırladım.
ilk umut doydu.
sonra biz yedik.
eşim işe gitti.
ilk siparişlere
dün tüm gün izinliydi
çöp attım odalar havalandı.
bulaşık makinesi çalıştı.
umutu bahçeye indirdim uyudu.
Eve geldim.
yatırdım onu ona sebze çorbası yaptım.
bize yemek yaptım.
yerleri sildim,
çamaşır büktüm 2 sepet.
şuan çay içiyorum

Şikayet değil sero hepimiz aynı durumdayız kalbimiz sıkışıyor düşününce
Kurban olduğum Allah'ım evlatlarımızın ömrünü bahtını hayırlı uzun ve güzel eylesin inşallah. İyi insanlarla karşılaştırsın hepsini de. Çok zor günler çok kötü şeyler oluyor ya.

Ama bi yazı görmüştüm hadis olup olmama konusunda emin değilim. Şeytan sizi gelecek kaygısı ile korkutmasın gelecekte Allah'a aittir diye. Onu düşünnüce rahat ediyorum

aslınnda onun için bakmıştım sanki herkes bir rutin oluşturuyordu burda o listelerri bulmak için

ablacim, size ablacim diyorum torunum var dediğiniz için eşime yeterli gelmiyor yani tam olarak her şeyi en ince temizlikte ve düzende istiyor. ben sadece nasıl ilerleyebilirim bunu bilmiyorum

Samimi yazdığın için ben de siz demiyorum abla tavsiyesi en güzel yaşlardayken bu yaşların enerjisini doğru kullan KENDİ düzenini kur.
EŞinin alışık olduğu ona öğretileni değil kendininkini.
Eşinin ekstra yapmak istediği bir şey varsa kendi yapsın.
Çamaşır ütülemek mesela kimine ihtiyaç kimine elektirik israfı.
Lütfen kontrolü eline al kimsenin yönlendirmesine ihtiyacın olmasın kimseye eksikliğini kapatıyormuş gibi hissettirme.

Bİzi o teslimiyet kurtarıcak inşallah

Hoş geldiniz. Dağınıklığı gidermeniz gerek. Ne kadar temizlik yaparsanız yapın dağınıksa o ev temiz gözükmez. Aldığınız eşyayı işi bitince hemen yerine koymayı deneyin

Hayırlı günler

Manen kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum (bu aralar çok ağlar oldum )
Zor günlerden geçiyoruz
Rabbim akibetimizi ve ahiretimizi güzel eylesin
Ahir zamanın fitnelerinden, kötülüklerinden cümlemizi Rabbim korusun

Sabah işe gelmeden manevi saat yapıyorum
Gün içinde işler yoğun pek gelemiyorum buraya
Dua grubuna bakıp çıkıyorum, siteden

İş çıkışı evde rutin işleri yapıp manevi saat yapmaya özen gösteriyorum

Hepiniz iyisinizdir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…