Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah eşinin kalbine merhamet versin canım
benim eşimde beni hiç anlamıyo anlamak istemiyo bence erkeklerin geneli eşlerine karşı böylemi acaba :KK43:
Hiç bilmiyorum geneli böylemi diye kötü biri diyemem hani neler okuyoruz burda misal şidet olsun pisikolojik şiddet olsun hiç bir eksiğimizi bırakmaz herseyimiz için çabalar ama arkadaş çevresi konusunda asla anlamıyorr beni hiçte gerekli olmayan bir sürü kalabalık var hayatımzda bu bizide etkiliyor ama ona göre yok öyle bsy

Hiç bilmiyorum geneli böylemi diye kötü biri diyemem hani neler okuyoruz burda misal şidet olsun pisikolojik şiddet olsun hiç bir eksiğimizi bırakmaz herseyimiz için çabalar ama arkadaş çevresi konusunda asla anlamıyorr beni hiçte gerekli olmayan bir sürü kalabalık var hayatımzda bu bizide etkiliyor ama ona göre yok öyle bsy
benim eşimde kötü biri değil , şiddet falan yok maddi olarakta beni üzmez
ama birlikte hiç bişey yapmayız yani ne biliyim bi düğüne olsun gezmeye olsun ben genelde çocuklarla gidiyorum
yanında çalışan yabancı gençler var onlara bile daha ilgili davranıyo bi dertleri sorunları olsa koşar

📌Pazartesi / Salı ödevi hatırlatma

🌟Prizler silinecek
🌟Çelik kapı ve mermeri silinecek
🌟Kirlenen ayakkabılar temizlenecek
🌟Mutfakta baharat bölümü ve ıvır zıvır çekmecesi düzenlenecek

@Bonus

@penyez83

@Efser

@Aktif Lora

@sweetgirlcandy

@Limonsuzzcay

@Pinhan

papatyamm papatyamm

@Gonulmeyvesi

@Nane Limon Kabugu

@-Hayal

@HeySero

ilknurrr22 ilknurrr22

Umutun Annesi Umutun Annesi

dolunaybekler dolunaybekler

@selin18

mavibaloncuk mavibaloncuk

Derinsu4747 Derinsu4747

@Eslinna

@_okyanus

Lidlaylim Lidlaylim

@Feraceli
Ödevden bende prizleri alayım.
Onları silerim.. 🙂👍🏻

Geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi
Gece yine ateşlendi malesef agzındaki yaraları gösterip gösterip agladı sabaha kadar 5 bucukta kalktı en son simdi uyuttum insallah toparlar biraz 🥲
millet yazın kilo verir , ben tam tersi kilo aldım :KK12:okadar terliyoruz erimemiz lazım 2 kg almışım
yemedende duramıyorum moralim bozuldu
Bende yemiyorum ama vermiyorumda abla ya dediğin gibi sıcakta verilir o kadar az yemeye nasıl gitmiyor anlamadım
Uyuyamıyoruz.
Uyusak uyanamıyoruz.
Sıcaktan ağlıcam öyle bitkinim zordayım.
Kalktım az ortalık toparladım.
Kızları kursa götürdüm.
Kahvaltı hazırlıcam oğlana.
Ben de bi soğuk kahve içerim.
Bugun bahçedeki eve gidicem. Annemleri götürüp birlikte kalırım,haftasonu da kocam gelsin alsın bizi.
Burda durulmuyor çünkü, nefes alamıyorum.
Gerçekten nefes alınmıyo pinhan ya eşimde köye gidelim demisti isten cıktı geri daha dogrusu topluca işi bıraktılar. Köy yine serin oluyomus ama kvdemgilin bayramda yaptıklarından sonra hicte gitmek istemiyorum
Ahsen hanımı gece geri aldım bizim odaya. Güzel yattı uyudu. Bi kalkıp gelmiş suyunu içmeye geri yatırdım uyudu. Gece 2 de çağırdı gittim kitap okumadık falan dedi okudum tam yatacam geri geldi. Yanımda yat dedi uyuyunca kalkıyordum nereye diye uyandı falan filan. En son araba sesinden uyuyamıyorum dedi. Gerçekten de ses korkutuyor. Dalmışım yoldan giden motor araba sesleri beni de korkuttu tam yol üstü çünkü odası. Aldım geri yanıma aman napıyım 😂 bi çare düşüncem bakalım
Sana bisey anlatıyım ben erken evlendim 19 yasında 18 yasında nişanlıydım ve gece cok korkardım halada korkarım. Bi gün yine böyle korktum annemgilin yanına gittim babam evlencem demeyi biliyosun git yat odana demisti😂 alısır zamanla odasında yatmaya
Erkekler düsünce konusunda bizden cok cok gerideler maalesef. Her zaman bi taraf daha anlayışlı oluyo buda bizi yoruyo. Benim eşimde cok zor bi insan bende inanılmaz sabırlı anlayışlı yada saf mıyım bilmiyorum. Düsündükce daha zor geliyo. Bazen oldukları gibi kabullenmek gerekiyo

Günaydın kızlar 💐
Ardayı camiye gönderdim kahvaltısını yaptırıp
Sonra meteye kahvaltı yaptırdım ilacını içirdim
Eşimle biz kahvaltı yaptık
Meteyi uyuttum 5 bucukta kalktıgı icin
Cocukların nevresimlerini çıkardım makineye attım ikisininde burnu kanamıs gece kan olmuş yatak yorgan.
Simdi soğuk biseyler iciyorum oturdum
Evi toplayıp ne yemek yapacagımı düsünürüm

8 de uyandık.
hepimiz. Umutu doyurdum.
😀😃
kahvaltı yaptık. Çöp attım yerleri süpürdüm.
eşim gitti ama işi bırakacak artık tadı kalmadı bir izin tatil yok . Böyle mesai saatleri daha iyi uygun düzgün bir işe girecek.
hayırlısı olsun inşallah.
umutu bahçeye indirdim..
uyudu
yatırdım
bulaşıkları makineye dizdim...
Çay aldım.

Günaydın kızlar 💐
Ardayı camiye gönderdim kahvaltısını yaptırıp
Sonra meteye kahvaltı yaptırdım ilacını içirdim
Eşimle biz kahvaltı yaptık
Meteyi uyuttum 5 bucukta kalktıgı icin
Cocukların nevresimlerini çıkardım makineye attım ikisininde burnu kanamıs gece kan olmuş yatak yorgan.
Simdi soğuk biseyler iciyorum oturdum
Evi toplayıp ne yemek yapacagımı düsünürüm
niye kanamışki mete ninki belki hasta olduğu içindir

benim eşimde kötü biri değil , şiddet falan yok maddi olarakta beni üzmez
ama birlikte hiç bişey yapmayız yani ne biliyim bi düğüne olsun gezmeye olsun ben genelde çocuklarla gidiyorum
yanında çalışan yabancı gençler var onlara bile daha ilgili davranıyo bi dertleri sorunları olsa koşar
Hemen hemen benzer durumlar 😔 gerçekten ne yapacağımı nasıl bir dil ile konusacagmi bilmiyorum zaten bardağı taşıran son damla arkadaşının düğünü oldu kına düğün günü kendi arabasiyla a dan Z ye arkadaşından ayrılmadi ama bende çoğu yere tek başıma gdyormm

Selam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Çok geçmiş olsun 💐 Allah hayırlı şifalar versin inşallah canm

Üzüldüm böyle sorunlar yaşamana
İnşallah eşin düzelir sorunlarınız ortadan kalkar 🥺

hergün kanaması normalmi doktor ne diyo burun damarladında çatlak falanmı var acaba
Götürmüstüm abla burun damarları ince demisti o yüzden kanıyomus baska bi sorun cıkmadı.
Çok geçmiş olsun 💐 Allah hayırlı şifalar versin inşallah canm
Sagol canım insallah ♥️
Hayırlı günler herkese 🌹
Ben memleketten evime dönüyorum artık 🥹
Hayırlı yolculuklar evini de özlemissindir🥰

Gece yine ateşlendi malesef agzındaki yaraları gösterip gösterip agladı sabaha kadar 5 bucukta kalktı en son simdi uyuttum insallah toparlar biraz 🥲

Bende yemiyorum ama vermiyorumda abla ya dediğin gibi sıcakta verilir o kadar az yemeye nasıl gitmiyor anlamadım

Gerçekten nefes alınmıyo pinhan ya eşimde köye gidelim demisti isten cıktı geri daha dogrusu topluca işi bıraktılar. Köy yine serin oluyomus ama kvdemgilin bayramda yaptıklarından sonra hicte gitmek istemiyorum

Sana bisey anlatıyım ben erken evlendim 19 yasında 18 yasında nişanlıydım ve gece cok korkardım halada korkarım. Bi gün yine böyle korktum annemgilin yanına gittim babam evlencem demeyi biliyosun git yat odana demisti😂 alısır zamanla odasında yatmaya

Erkekler düsünce konusunda bizden cok cok gerideler maalesef. Her zaman bi taraf daha anlayışlı oluyo buda bizi yoruyo. Benim eşimde cok zor bi insan bende inanılmaz sabırlı anlayışlı yada saf mıyım bilmiyorum. Düsündükce daha zor geliyo. Bazen oldukları gibi kabullenmek gerekiyo
senin fazla kilon yokki

Back
X