- 24 Ekim 2019
- 8.112
- 49.645
- 548

Bakara Suresini sesli bir şekilde evde aç evdeki huzura iyi geliyor diye biliyorum Derinsu.
Allah aranıza muhabbet versin, eşinde beğenmediğin her ne varsa ortak noktada buluştursun diyeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba yanına almak yerine sen mi orda yatsaydın kızAhsen hanımı gece geri aldım bizim odaya. Güzel yattı uyudu. Bi kalkıp gelmiş suyunu içmeye geri yatırdım uyudu. Gece 2 de çağırdı gittim kitap okumadık falan dedi okudum tam yatacam geri geldi. Yanımda yat dedi uyuyunca kalkıyordum nereye diye uyandı falan filan. En son araba sesinden uyuyamıyorum dedi. Gerçekten de ses korkutuyor. Dalmışım yoldan giden motor araba sesleri beni de korkuttu tam yol üstü çünkü odası. Aldım geri yanıma aman napıyımbi çare düşüncem bakalım
Allahım huzur mutluluk anlayış nasip etsin inşallah canım. Her gün 400 ya vedud çekmeye çalış eşini niyete alıpHerkese merhaba ödevleri bitirecem inşallah bu gün dün uzunn suren bir elektrik kesintisi yaşadık evden çıktık bişey yapmadım şimdi başlayacam günlük rutine bir ricam olacak içim daralıyor gerçekten bazen insan bir durmak noktasına gelir problemim eşim ve beni anlamaması sizden ricam da dua
55e düşmek istiyorum abla benim icin ideal kilo o 3 kilo fazlam var iste o kadarsenin fazla kilon yokki
Amin cümlemize inşallah çok teşekkür ederim bunu yapacam inşallahAllahım huzur mutluluk anlayış nasip etsin inşallah canım. Her gün 400 ya vedud çekmeye çalış eşini niyete alıp
Öğlen namazı kılıp hemen yapacam bunu duaya çok inanırım kimin duası kime kabul olunur bilinmez o yüzden nurdan istedim Allah razı olsun hepinizdenDerinsu4747
Bakara Suresini sesli bir şekilde evde aç evdeki huzura iyi geliyor diye biliyorum Derinsu.
Allah aranıza muhabbet versin, eşinde beğenmediğin her ne varsa ortak noktada buluştursun diyeyim![]()
bende 64 tüm 66 olmuşum aslında 62 olabilsem çok iyide veremiyorum55e düşmek istiyorum abla benim icin ideal kilo o 3 kilo fazlam var iste o kadar
Benim de hayalim 55 56 olmak 50 min üstünü görmedim bir türlü gebelikte bilebende 64 tüm 66 olmuşum aslında 62 olabilsem çok iyide veremiyorum
İyi abla senin yasında o kilo maşallahın varbende 64 tüm 66 olmuşum aslında 62 olabilsem çok iyide veremiyorum
Suan kac kilosun sende almaya çalışıyosun heralde o daha zormus bende 3 kilo fazla var onu versem yeter banaBenim de hayalim 55 56 olmak 50 min üstünü görmedim bir türlü gebelikte bile![]()
boş ver sen daha gençsin zamanla alınıyoBenim de hayalim 55 56 olmak 50 min üstünü görmedim bir türlü gebelikte bile![]()
evet yaşıma göre iyiyim , aile genetiği olarak baba tarafıma benzemişim babam ,amcam ,halam babannem hep zayıflar miyon tipli babannem rahmetli hep derdi hamileyken bile hiç kilo alamadım doğru dürüst diye çok zayıf ufak tefek biriydi canım benim nurlar içinde yatsın ama çok hareketliydi uykuyu sevmezdi 92 yaşında rahmetli oldu 2021 de ne şeker ne tansiyon bilmedi ömründeİyi abla senin yasında o kilo maşallahın varannem 84 kilo suan
Başınız sağolsun Allah rahmet etsin canımHaberi geldi vefat etmiş.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelam kızlar
Mete hasta 40 40 bucuk arası gidiyo ateşi bugunde öyle bi sıcak ki hava evin icin ateş gibi hic bi sekilde düsmedi ateşi eşim hastaneye götürdü biraz önce agzında aft cıkmıs bogazı kızarıktı benim gördügüm kadarıyla doktor ne dicek bakalım. İnsallah yarına hemen iyileşir
Çok üzüldüm yaRuhum öyle daralıyor ki gazze de yaşananlar ülkemizin haline ağlarken. Eşimin kuzeni vefat etti çok feci şekilde öldü maalesef etkisinden çıkamıyorum. Genç bir kadın arkasında iki çocuk bıraktı.Çok üzgünüm Rabbim çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun