- 2 Ağustos 2013
- 38.132
- 127.367
- 798
Aynen abla güzel de serinletiyorses yapmıyosa iyi ozaman tavanda yerde kaplamaz tehlikelide olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen abla güzel de serinletiyorses yapmıyosa iyi ozaman tavanda yerde kaplamaz tehlikelide olmaz
Ay bende aynı wc ye gidemiyorum korkuncaBen üzülmüstüm sweet ahhahaeşimle film izliyoruz mesela korku olan bi filmse ben gece mete uyanırsa yanında yatıyorum bi daha kalkmamak icin tuvaletim geliyosa sabaha kadar bekliyorum gitmiyorum
bizimde öyle ya yoldan inanılmaz ses geliyo dedigin gibi motor sesi geçen gecr bizi de uyutmadı
Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo
Hayırlı olsun abla sağlıkla gelsinler![]()
1.60Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo![]()
Amin canım sağolBen üzülmüstüm sweet ahhahaeşimle film izliyoruz mesela korku olan bi filmse ben gece mete uyanırsa yanında yatıyorum bi daha kalkmamak icin tuvaletim geliyosa sabaha kadar bekliyorum gitmiyorum
bizimde öyle ya yoldan inanılmaz ses geliyo dedigin gibi motor sesi geçen gecr bizi de uyutmadı
Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo
Hayırlı olsun abla sağlıkla gelsinler![]()
Oğlum 3 kızım 6 yaşında kızım pek uyumaz ama oğlum her gün olmasada çoğunlukla bir saat uyur gün içinde bazen de ikisi aynı ana denk geliyorÇocuklar kaç yaşındaydı senin öglen uykusu mu yapıyolar maşallah ne güzel
Abla naptın duble anneanne olacaksın hazır mısın, o aldığın kiloları ikizler doğunca verirsinboş ver sen daha gençsin zamanla alınıyo
bende kızımı 22 yaşında doğum yapmıştım 50 kg falandım 35 - 40 tan sonra almaya başladım artık vermeside çok zor
spora gidebilsem onada zamanım yok kızımın bebişleri olunca onlarla uğraşırken belki veririmdaha çok almıyımde
Benim boyum 165 bende 55 te kendimi iyi hissediyorum sporada ara verdim ya gidiyodum ne güzel sıcakta gözüm kesmiyo bugun pilates vardı gidiyim dedim vazgeçtim1.60benim boyuma 55 kilo tam
Evet ya yapıştı bildiğin
Benim spor yapmam lazım da hiç yapmıyorum![]()
İkisi aynı anda uyuyunca cok iyi oluyodurOğlum 3 kızım 6 yaşında kızım pek uyumaz ama oğlum her gün olmasada çoğunlukla bir saat uyur gün içinde bazen de ikisi aynı ana denk geliyor
Sıcakta çekilmiyo hiçbi şeyBenim boyum 165 bende 55 te kendimi iyi hissediyorum sporada ara verdim ya gidiyodum ne güzel sıcakta gözüm kesmiyo bugun pilates vardı gidiyim dedim vazgeçtim![]()
Sil süpür mü kaldı bu saatte
Hayırlı olsun abla Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlarbizim bebeklerin cinsiyetleri bugün netleşti ikiside erkek![]()
Allah ın izniyle sağlıklı ve kolay bi zamanda doğarlar inşallah
Gün günü tutmuyor pinhan bir gün iyi oluyorum 3 gün halsizlik kusma geliyor. İlaç kullanıyorum ona rağmen sürekli midem bulanıyor dün doktora gittik çok şükür her şey yolunda yarın 12 haftalık olacak tam-Hayal
Hayalcim nasıl gidiyor?
Daha iyi misin?
Cinsiyet belli oldu mu kaç haftadasın, bi süredir düzensiz okuyorum yazdıysan da görmedim de merak ettim![]()