Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben üzülmüstüm sweet ahhaha😂😂 eşimle film izliyoruz mesela korku olan bi filmse ben gece mete uyanırsa yanında yatıyorum bi daha kalkmamak icin tuvaletim geliyosa sabaha kadar bekliyorum gitmiyorum😂 bizimde öyle ya yoldan inanılmaz ses geliyo dedigin gibi motor sesi geçen gecr bizi de uyutmadı

Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo😂

Hayırlı olsun abla sağlıkla gelsinler 😍
Ay bende aynı wc ye gidemiyorum korkunca 😂😂😂

Ben üzülmüstüm sweet ahhaha😂😂 eşimle film izliyoruz mesela korku olan bi filmse ben gece mete uyanırsa yanında yatıyorum bi daha kalkmamak icin tuvaletim geliyosa sabaha kadar bekliyorum gitmiyorum😂 bizimde öyle ya yoldan inanılmaz ses geliyo dedigin gibi motor sesi geçen gecr bizi de uyutmadı

Boyun kac dolunay bende suan 58im verecegimiz 2 3 kilo surda yani verilmiyo😂

Hayırlı olsun abla sağlıkla gelsinler 😍
Amin canım sağol 🤲🥰

boş ver sen daha gençsin zamanla alınıyo
bende kızımı 22 yaşında doğum yapmıştım 50 kg falandım 35 - 40 tan sonra almaya başladım artık vermeside çok zor
spora gidebilsem onada zamanım yok kızımın bebişleri olunca onlarla uğraşırken belki veririm :KK45: daha çok almıyımde
Abla naptın duble anneanne olacaksın hazır mısın, o aldığın kiloları ikizler doğunca verirsin 😄

Cinsiyetler belli oldu mu?

1.60 🫣 benim boyuma 55 kilo tam
Evet ya yapıştı bildiğin
Benim spor yapmam lazım da hiç yapmıyorum 😏
Benim boyum 165 bende 55 te kendimi iyi hissediyorum sporada ara verdim ya gidiyodum ne güzel sıcakta gözüm kesmiyo bugun pilates vardı gidiyim dedim vazgeçtim 😂
Oğlum 3 kızım 6 yaşında kızım pek uyumaz ama oğlum her gün olmasada çoğunlukla bir saat uyur gün içinde bazen de ikisi aynı ana denk geliyor
İkisi aynı anda uyuyunca cok iyi oluyodur 🥰

1000085265.webp
hazır bitti bugün .
Sağlamca sabitledik .
😃😀

-Hayal -Hayal
Hayalcim nasıl gidiyor?
Daha iyi misin?
Cinsiyet belli oldu mu kaç haftadasın, bi süredir düzensiz okuyorum yazdıysan da görmedim de merak ettim🌺
Gün günü tutmuyor pinhan bir gün iyi oluyorum 3 gün halsizlik kusma geliyor. İlaç kullanıyorum ona rağmen sürekli midem bulanıyor dün doktora gittik çok şükür her şey yolunda yarın 12 haftalık olacak tam 🥹 doktor cinsiyet henüz belli değil dedi. İlaç dozunu arttırdı kusmalarım için. İnşallah zamanla geçerde tadını çıkarmak istiyorum 😌

Back
X