Kolay gelsin penyezim
Bilemedim valla yeni tanıştığın için nasıl biri hani. Ben olsam alınmazdım hani ayıp olmazdı. Başka şeylerde koymuşsun ya olmamıştır bence yaMisafirlerim yeni nişanlı bir çift ve eşimin akrabası oluyor
Ben kızla ilk defa tanıştım
Çok sıcakkanlı güler yüzlü bir kız baya da muhabbet ettik samimi bi ortam oldu yani
Hatta çeyizi içim küçük bir hediye de hazırladım çok mutlu oldu
Gelirken kek de yapmış bir kalıp
Bende yarısından fazlasını aldım dilimledim
Kıza da dedim hatta çok güzel olmuş birazını sana da koyayım ben diyet sürecinden bahsettim ama eşim ve oğlum uer onlar çok sever dedim
Sonra kalbının yarısına da kendi yaptığım tatlıdan koydum başka bir kapa börek de koydum
Yani kız öyle şey yapmadı olur falan dedi
Neyse eşim de çok ayıp olmuş getirdiği şeyi geri koymasaydın keşke dedi
Bende hep aile içinde bu şekilde yapıyoruz o samimiyetle kafam oraya gitti heraldeannesiyle yaşıyor evde pişirmiş ve hiç bozmadan direk getirmiş biraz koyayım annen de tadına baksın dedim hatta
Eşim de annesini kendi düşünür sonuçta sana getirmiş diyor kafama takıldı
Kıza ayıp mı oldu sizce
Ay uzun yazdım ama
Kolay gelsin abla
Teşekkür ederim bonusumKolay gelsin penyezim
Teşekkür ederim baloncukKolay gelsin abla
Benimde ütü yapmam lazım
Kendi yaptıklarından da koydugun icin heralde ayıp olmamıştır diye düşünüyorum. Kızda sıcakkanlı biriymis bence alınmamıstır.Misafirlerim yeni nişanlı bir çift ve eşimin akrabası oluyor
Ben kızla ilk defa tanıştım
Çok sıcakkanlı güler yüzlü bir kız baya da muhabbet ettik samimi bi ortam oldu yani
Hatta çeyizi içim küçük bir hediye de hazırladım çok mutlu oldu
Gelirken kek de yapmış bir kalıp
Bende yarısından fazlasını aldım dilimledim
Kıza da dedim hatta çok güzel olmuş birazını sana da koyayım ben diyet sürecinden bahsettim ama eşim ve oğlum uer onlar çok sever dedim
Sonra kalbının yarısına da kendi yaptığım tatlıdan koydum başka bir kapa börek de koydum
Yani kız öyle şey yapmadı olur falan dedi
Neyse eşim de çok ayıp olmuş getirdiği şeyi geri koymasaydın keşke dedi
Bende hep aile içinde bu şekilde yapıyoruz o samimiyetle kafam oraya gitti heraldeannesiyle yaşıyor evde pişirmiş ve hiç bozmadan direk getirmiş biraz koyayım annen de tadına baksın dedim hatta
Eşim de annesini kendi düşünür sonuçta sana getirmiş diyor kafama takıldı
Kıza ayıp mı oldu sizce
Ay uzun yazdım ama
Eşim Arda kücükken bi yerde çalışıyodu 9 9 bucukta geliyodu genelde biz Ardayla yemeğimizi haliyle yemis oluyoduk yemegi. Ee Arda da uyumus oluyodu dediğin gibi beraber bisey yapamıyodukiyi değilim bu gece .
balkonda tam elektrik gitti yemek yerken
şans ışıldak getirdim.
işte yemek faslı maceralı geçti.
umut sıkıldı.
onuda salladım..
hem salıncakta hem ayağımda
yatırdım.
çay içeceğimiz zaman geldi bi süre sonra yine gitti ne zaman gelir bilmiyorum.
eşim de bana sen beni bekleme yemeğe erken ye ben iş bitince geliyorum
diyor.
bu konuda didişiyoruz . bana diyor 5 /6 gibi ye o bazen 8 de bazen 9 da geliyor.
bu sipariş işleri malum. öyle de olunca her şeyi ayrı yapmış olacaz.
Kolay gelsin yazcaktım bitirmissin bileTeşekkür ederim bonusum
Teşekkür ederim baloncuk
Bitti 15 parça ütü yaptım
Teşekkür ederim serinken yapayım dedimKolay gelsin yazcaktım bitirmissin bile
Burada sabah esiyodu simdi ısınmaya basladı. İyi olmus erkenden yaptıgınTeşekkür ederim serinken yapayım dedim
Bitti sıcak basmadan şükür
Sabah buz gibi esiyordu ay havalarda bi garipBurada sabah esiyodu simdi ısınmaya basladı. İyi olmus erkenden yaptıgın
Evet anlıyorum..Kendi yaptıklarından da koydugun icin heralde ayıp olmamıştır diye düşünüyorum. Kızda sıcakkanlı biriymis bence alınmamıstır.
Eşim Arda kücükken bi yerde çalışıyodu 9 9 bucukta geliyodu genelde biz Ardayla yemeğimizi haliyle yemis oluyoduk yemegi. Ee Arda da uyumus oluyodu dediğin gibi beraber bisey yapamıyoduk
Evet cam acık yatıyoruz üsümüsüz üstümü örtmüsümSabah buz gibi esiyordu ay havalarda bi garip
Aynen mecbur. İnşallah iyi bi iş bulur senin eşinde benim eşimdeEvet anlıyorum..
İş değiştirene kadar
İdare ederiz bizde.
Allah ferahlık versin dolunayDün gece 10 parça ütü de ben yaptım
Buzdolabı üstünü daha silmedim
Sabah evi, mutfağı topladım
Oğlumu uyutup süpürüp silicem
Bu aralar bunalımda hissediyorum kendimi
Hiçbir şey yapasım yok
Mecburiyetleri yerine getiriyorum
Dolunay diyip geçeyim
Evet inşallahEvet cam acık yatıyoruz üsümüsüz üstümü örtmüsüm
Aynen mecbur. İnşallah iyi bi iş bulur senin eşinde benim eşimde
Normalde yazı severim ama bu yaz gerçekten yorduAllah ferahlık versin dolunay
Bende öyleyim bide bu sene yaz ne kadar uzadı yasıcaklar mahvetti beni sonbahar kışı dört gözle bekliyorum
Ya insanın bazen akli duruyor sonradan niye böyle yaptm diyorum bosver takılma kötü niyetle yapmamışsin sonuçtaEvet doğru ne bileyim yaa sonradan keşke hepsini alsaydım dedim çoğunu aldım aslında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?