Ya normalde üşüyen zor ısınan insanım kıştan nefret ederdim yazı dört gözle beklerdim ama bu sene bi uzadı yordu artık kar yağsın üşüyüm diyorumNormalde yazı severim ama bu yaz gerçekten yordu
Yağmurlu havayı, serinliği çok özledim
Üşümeyi özledim
Genel Türkiye hali sanırım böyle. Yalnız kalmakta yetmiyo eşimle her fırsatta gönderiyorum çocukları önceden dışarı çıkmayı isterdim simdi onları gönderip evde duruyorum. Ben gitmek istemiyorumDün gece 10 parça ütü de ben yaptım
Buzdolabı üstünü daha silmedim
Sabah evi, mutfağı topladım
Oğlumu uyutup süpürüp silicem
Bu aralar bunalımda hissediyorum kendimi
Hiçbir şey yapasım yok
Mecburiyetleri yerine getiriyorum
Dolunay diyip geçeyim
Nasıl oldun hayal? Bulantın ve halsizliğin bitti mi?Allah ferahlık versin dolunay
Bende öyleyim bide bu sene yaz ne kadar uzadı yasıcaklar mahvetti beni sonbahar kışı dört gözle bekliyorum
Aylavyuuuu
Valla bende anlamıyorum limonsuz bi gün iyi hissediyorum bi gün yorgun. Bulantımda öyle bi iyi bi kötü böyle böyle azalıp biter diye düşünüyorumNasıl oldun hayal? Bulantın ve halsizliğin bitti mi?
Sero yaaa@Bonus canımmmm inşallah fizik bütün ağrılarına şifa olur. Önce Rabbim sonra fizik vesile olsun inşallah. Yaşlı, kurdum benim
Evet canım biz aile içinde hep paylaşıyoruz ordan alışkanlık heralde aklım oraya gittiYa insanın bazen akli duruyor sonradan niye böyle yaptm diyorum bosver takılma kötü niyetle yapmamışsin sonuçta
Evet canım bende öyle hissettim samimi biriydi çünküKendi yaptıklarından da koydugun icin heralde ayıp olmamıştır diye düşünüyorum. Kızda sıcakkanlı biriymis bence alınmamıstır.
Eşim Arda kücükken bi yerde çalışıyodu 9 9 bucukta geliyodu genelde biz Ardayla yemeğimizi haliyle yemis oluyoduk yemegi. Ee Arda da uyumus oluyodu dediğin gibi beraber bisey yapamıyoduk
Evet canım inşallahBilemedim valla yeni tanıştığın için nasıl biri hani. Ben olsam alınmazdım hani ayıp olmazdı. Başka şeylerde koymuşsun ya olmamıştır bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?